Προς το περιεχόμενο

Πόσο ασφαλές είναι το kali;

maou28

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, αν και σας ζάλισα σήμερα, μπορεί κάποιος να εμπιστευτεί το kali linux; Είναι ασφαλές;

Καλό μεσημέρι. 

Θα σου παραθέσω δύο επίσημους συνδέσμους για την εν λόγω διανομή. Εδώ βρίσκεις πληροφορίες ως προς το τί είναι το Kali Linux και εδώ βρίσκεις πληροφορίες ως προς το σε ποιούς απευθύνεται.

Συμπερασματικά, θα έλεγα ότι δεν είναι κατάλληλο για καθημερινή/συμβατική χρήση (άσχετα από το επίπεδο του χρήστη -πολλώ δε μάλλον αν ο χρήστης δεν είναι έμπειρος στο Linux).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιο θεωρείται κατάλληλο; Μου έχουν πει για το Debian

δοκίμασε linux mint προσωπικά σαν αρχάριος το βρήκα οκ. υπάρχει και εκδοσή βασισμένη σε debian testing αντι για ubuntu..

χωρίς να έχω ιδιαίτερες γνώσεις linux και γενικά σε θέματα ασφάλειας, απ οτι διαβάζω στο link που παρέθεσε ο chaos 74 το kali linux  σε βάζει μέσα κατευθείαν ως root πράγμα που αυτομάτως κάνει το σύστημα ποιο διάτρητο..  

Το kali το έβαλα για να δω πως είναι σαν Linux γιατί ακούγεται πολύ, αλλά είναι πιο πολύ για penetration testing, δεν θα μπορούσε να θεωρεί ασφαλές ε; Θα βάζατε εσείες ποτέ το kali; Αν ναι γιατί; Αν όχι για ποιον λόγο;

συγνώμη που σας ζαλίζω, θέλω να μάθω linux και ψάχνω το κατάλληλο χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα

Μπορείτε να μου πείτε από την σελίδα του Debian πιο πρέπει να κατεβάσω για 32 bit;

Ακούγεται πολύ το kali;;Με ποιους κάνεις παρέα Μήτσο; B)

Ασφαλές είναι,αν γνωρίζεις τι κάνεις.

Φαντάσου στο linux,δεν είσαι καν "admin" όλη την ώρα,παρά μόνο αν είναι εντελώς απαραίτητο και μόνο για την συγκεκριμένη διαδικασία.

Θες να μας πεις τα specs του υπολογιστή σου;Υπάρχουν τόσες διανομές με τόσα χαρακτηριστικά,ας βρούμε την καλύτερη για εσένα και τον υπολογιστή σου.

Και θα προτείνω Mint.

Προφανώς ναι..κάτσε μήπως βρω κάποιο iso αρχείο από τορρεντ,που να είναι έτοιμο για boot.

EDIT

Γράψε λάθος,τώρα είδα καλύτερα τα αρχεία.

Περίμενε...

http://cdimage.debian.org/debian-cd/current-live/i386/bt-hybrid/

Πήγαινε εδώ ,και κατέβασε το πρώτο με gnome desktop..

Για ακόμα πιο ελαφρύ γραφικό περιβάλλον,προτίμησε το τελευταίο...ή περίμενε να απαντήσει κάποιος με debian, για καλύτερη πληροφόρηση.

Τελευταία ευκαιρία... :-D :-D :-D δοκίμασε και Mint...δεν χάνεις τίποτα.

Παρακαλώ,μη το συζητάς.

Καλή ενασχόληση με το νέο σου λειτουργικό.

Eάν googlάρεις την έκδοση που θα περάσεις,θα βρεις κάμποσα από "10 things to do after installing",μέχρι και οδηγό για να τροποποιήσεις των πυρήνα του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...