kott1992 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Κατ' αρχήν Καλησπέραέχω ένα tablet το οποίο είναι το Site: trevi 7 c4 το πρόβλημα είναι πως δεν ανοίγει κολλάει στο λογότυπο και μένει εκεί μέχρι να τελείωση η μπαταρία δεν μπαίνει σε recovery mode ούτε και με το κουμπάκι reset δεν κάνει τίποτα έχετε καμιά ιδέα για το πως και τη να κάνω για να επανέλθει Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!! Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2014 από kott1992 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magdalhnh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Η μόνη ιδέα που έχω, είναι να επικοινωνήσεις με τον κατασκευαστή Site: trevi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Αυτή τη μάρκα δεν την πουλάει ο Ζερβουδάκης? Αν είναι ακόμα στην εγγύηση μην το σκαλίζεις πολύ, πήγαινέ το εκεί που το πήρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kott1992 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δεν έχει εγγύηση και δεν θέλω να δώσω λεφτά τι άλλο μπορώ να κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magdalhnh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Ζήτησε από τον κατασκευαστή να σου δώσει την rom του για να την ξαναπερασεις με Flash tool. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kott1992 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Το έκανα τελικά μόνος με ένα εργαλείο για recovery μέσω υπολογιστή απλά στην αρχή όταν δοκίμασα να το συνδέσω με των υπολογιστή δεν έκανε εγκατάσταση τους drivers μετά από λίγη προσπάθεια εγκατασταθήκαν και το έκανα recovery και όλα καλά δεν ξέρω αλλά για κάποιον λόγο με τους συνδυασμούς των volume +- και power δεν έμπαινε σε recovery mode σας ευχαριστώ για της απάντησης Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2014 από kott1992 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα