Προς το περιεχόμενο

water cool

HELLENICNAVY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σωστα..αυτο που εδειξα απο την ααρχη μια χαρα ειναι!http://www.ekwb.com/shop/pumps-and-accessories/pumps/ek-d5-series-pump/ek-d5-vario-motor-laing-d5-vario-motor.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χρησιμοποιούνται για την αποφυγή δημιουργίας μικρό οργανισμών μέσα στο υγρό που υπάρχει στο σύστημα σου. Το killcoil ουσιαστικά ειναι ενα κομμάτι ασήμι που τοποθετηται στο reservoir σου και το biocide αν δε κανω λαθος ειναι υγρό που κανει την ίδια δουλεια. Για το σύστημα που θελεις να φτιάξεις καλο ειναι να πάρεις ξεχωριστή και ρυθμιζομενη αντλία γιατι χρειάζεται δύναμη για να τα ψυξει ολα αυτά. Εγω δε το προτείνω , αλλα ειναι γνώμη μου αν κανω λαθος ας με διορθώσει κάποιος.<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia

Sent from my iPhone using Insomnia

Αν χρησιμοποιησεις απιονισμενο νερο τοτε χρειαζεσαι αυτα τα προσθετα!Αν παρεις καποια ετοιμη επιλογη (με χρωμα κλπ) εχουν ηδη αυτα που χρειαζεσαι!Για την XSPC να σου πω την αληθεια δεν εχω ακουσει για ελλατωματικες αντλιες!εχω την AX360 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!οπως και να χει ΕΚ και XSPC να καταληξεις και οι δυο ειναι απ τις κορυφαιες!Οσο για τα ψυγεια αν πας σε CPU+GPU+M/b τοτε χρειαζεσαι δευτερο ψυγειο,οριακα!Αν πας σε CPU+GPU και με ενα τριαρι εισαι κομπλε!

Με 4790 κ και με 780ti με ενα 3 ρι ψυγείο ειναι κομπλέ; Αν διαβάσεις θα κανει και oc αν δε θέλει το σύστημα αυτό 2 ψυγεία τότε ποιο σύστημα χρειάζεται 2 ψυγεία;

Εγω εχω 4770κ και 780 poseidon!ενω ειχα παρει ενα 360 και ενα 240 λογω χωρου δεν εβαλα το 240!τοτε διαβασα σε διαφορα φορουμ πως για cpu και gpu με ενα τριαρι την κανεις τη δουλεια σου!παντα με oc διοτι αυτος ειναι ο λογος που βαζεις w/c!

Θεωρώ ότι με  OC σε κάρτα γραφικών αλλά και σε CPU και ταυτόχρονα ψύξη σε mb όπως είπε εδώ το παιδί ότι θέλει, ένα 3 ρι δε θα κάνει την απιατούμενη δουλειά και αν είμαι λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Επίσης πιστεύω πως όταν έχεις δώσει τόσα λεφτά για hardware όπως στοιχίζουν αυτά που συζητάμε κοιτάς να βάλεις το καλύτερο δυνατό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τέλος δε ξέρεις σε τι κομμάτι επεξεργαστή έχει πέσει και πόσο ρεύμα θα χρειαστεί για να το πειράξει. Καλύτερα να είναι άνετος.

Αν υπαρχει χωρος στο κουτι, καλο hardware και φυσικα headroom στο budget, βαζεις οσα θες χωρις να σκεφτεσαι το οτιδηποτε...Εφοσον λοιπον απο hardware εισαι κομπλε και σκεφτεσαι να διαθεσεις χρηματα για 2 τριπλα ψυγεια, προχωρα το. :)

Και με ενα χοντρο τριπλο παντως μια χαρα θα εισαι. :) (65mm+)

http://www.ekwb.com/shop/accessories/tubing/tube-10mm-id.htmlκαι εγω αυτή τη διάσταση έχω βάλει, επειδή ειναι και πιο διαδεδομένη στα ελληνικά καταστηματα και θα βρεις και πιο εύκολα αν χρειαστείς κατι έκτακτο.

http://www.ekwb.com/shop/accessories/tubing/tube-10mm-id.htmlκαι εγω αυτή τη διάσταση έχω βάλει, επειδή ειναι και πιο διαδεδομένη στα ελληνικά καταστηματα και θα βρεις και πιο εύκολα αν χρειαστείς κατι έκτακτο.

Επισης δουλευεται πιο ευκολα μεσα στο κουτι. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...