Προς το περιεχόμενο

Mint 17 και Nvidia/IntelHD

black adder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

[sARCASM MODE]

Ε μείνε τότε με ότι σου πλασάρει ο κατασκευαστής και άσε εμάς τους υπόλοιπους που αγαπάμε το ελεύθερο λογισμικό να σπηλώνουμε την τιμή και την υπόλυψη των λάπτοπ βάζοντας Linux

[/sARCASM MODE]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγω στηριζω το ελευθερο λογισμικο οσο μπορω, δεν το "αγαπω" οπως κατι fanboys που κινουνται με το σκεπτικο "opensource good, closed source bad", αλλα μονο αυτο που πραγματικα αξιζει. Πιστευω να το εχεις καταλαβει τοσο καιρο που με βλεπεις και στα 2.

Αν δεν υπήρχε open source θαα είχαμε μείνει στον τεχνολογικό  μεσαίωνα του 90 που για να κάνεις οτιδήποτε έπρεπε να πληρώσεις. Ούτε ταινίες δεν θα μπορούσαμε να δούμε στο pc ούτε μουσική να ακούσουμε άσε δε το 80 του internet που απλά δεν θα υπήρχε έτσι όπως είναι σήμερα.

Στηρίζω το open source και ας έχει τα προβλήματα του και φεύγουμε όσο μπορούμε ποιο γρήγορα από τα winblows

Αν δεν υπηρχε closed source να δεις που θα ημασταν. Γιατι εγω αυτο που βλεπω τα τελευταια ~10 χρονια, απο τα οποια τα 7,5 ειμαι με λινουξ ειναι να πρωτοπορει το closed source κια το opensource να αναγκαζεται να κανει βηματα προοδου ή προσπαθειες να το μιμηθει. Και μην συγχεετε το opensource με το τσαμπα.

Στηριζω το καλο λογισμικο, ασχετως απο που προερχεται.

Anyway, ξεφυγαμε πολυ offtopic. Αν ειναι να ανοιξω ενα νεο θεμα να γινουν εκει τα flamewars.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...