kourentaradiocom Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Καλημέρα σε όλη την παρέα! Έφτιαξα ένα site se joomla και χρησιμοποίησα ένα free template από το hogash.com. Ξεκίνησα έκανα κάποιες αλλαγές κάτι λογότυπα, φόρμες επικοινωνίας τα γνωστά... Την επόμενη μέρα πριν μπω στο administrator page μπαίνω στο site. Μου γράφει ''Δεν είναι διαθέσιμο το πρότυπο για αυτήν τη σελίδα. Παρακαλώ, επικοινωνήστε με το διαχειριστή του ιστοτόπου.'' με την κλασσική κενή άσπρη σελίδα. Ξαναπερνάω το template και όλα διορθώθηκαν. Από αυτά που είχα πειράξει δεν χάθηκε τίποτα. Την επόμενη μέρα, σήμερα δηλαδή, ξανά το ίδιο. Τι μπορεί να γίνεται? Πρώτη φορά το παθαίνω! Ευχαριστώ προκαταβολικά. *Joomla 2.5 Template: Eris / Hogash.com
PascM Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Την περίπτωση το δωρεάν αυτό template να έχει κρυμμένο κώδικα την ερεύνησες καθόλου;
likoyrgos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μια και έχει ανοιχτεί αυτή η συζήτηση να πω και εγώ το δικό μου πρόβλημα. Είμαι εντελώς αρχάριος και μαθαίνω τώρα joomla. Εγκατέστησα τοπικά το πακέτο και με χίλιες δυσκολίες κατάφερα να φτιάξω μια υποτυπώδη σελίδα. Χρησιμοποίησα ένα Standard πρότυπο της Joomla. Αργότερα σκέφτηκα (τι το ήθελα; ) να αλλάξω πρότυπο. Βρήκα κάποιο δωρεάν, το εγκαθιστώ και δηλώνοντας το ως προεπιλεγμένο μου βγάζει στην προεπισκόπηση αυτό που παραθέτω στην φώτο. Αλλάζω πρότυπο αλλά μια από τα ίδια. Μπορώ να "σβήσω¨ το site που έφτιαξα τοπικά χωρίς απεγκατάσταση της Joomla για να ξεκινήσω από την αρχή;
alou Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δεν είναι τίποτα σπουδαίο, στο path που σου λέει (και στη γραμμή που σου λέει πάνω πάνω στο notice...) θα βρεις να γράφει DS, αντικατέστησέ το με DIRECTORY_SEPARATOR και θα είσαι οκ. Το ανοίγεις με ένα text editor.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα