Xorxhs! Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 κι εμενα μου γραφει οτι δεν υποστηριζεται προσωρινα απο τη συσκευη μου(σε laptop το ενεργοποιησα) μου πετα 'there was a problem parsing the package' Έβαλες την έκδοση πού έδωσα?? up
stigmes Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 μου πετα 'there was a problem parsing the package' πρόβλημα με την εγκατάσταση είναι αυτό η το βάζεις κανονικά και στο βγάζει όταν πας να ανοίξεις την εφαρμογή ?
Xorxhs! Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 πρόβλημα με την εγκατάσταση είναι αυτό η το βάζεις κανονικά και στο βγάζει όταν πας να ανοίξεις την εφαρμογή ? όταν το κλικαρω για εγκατασταση
user27 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Απορια. Εχει συνδεσει κανεις τη συσκευη σας με tv μεσω mhl καλωδιου, παιζοντας nova? Δειχνει κατι?
BrocasHelm Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δεν παίζει τίποτα σε εξωτερικές οθόνες. Επίσης αν υπάρχει root δεν παίζει. Παλιά μπορούσες να κρύψεις το root, αλλά όχι στις τελευταίες εκδόσεις. Εγώ προσωπικά έχω σταματήσει να το χρησιμοποιώ εδώ και κάτι μήνες, παραείναι φασαρία για όσα προσφέρει.
mobile_32 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ένα ευχαριστώ στον ts, αν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι ειναι μια ωραία ασχολία για να βλέπουν και να κάνουν ησυχία.....να ηρεμήσουμε κ εμείς τα μεγαλύτερα παιδιά... Sent from my iPad using Insomnia
andrekatse Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δοκιμασε κανεις τελικα να συνδεση το ταμπλετ σε τηλεοραση για να δει nova go?με το smart tv dongle android ξερει κανεις αν θα δουλεψει?
paylidis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δοκιμασε κανεις τελικα να συνδεση το ταμπλετ σε τηλεοραση για να δει nova go?με το smart tv dongle android ξερει κανεις αν θα δουλεψει? Στο δικό μου android dongle δεν είχε γνώμη εφαρμογή στο market...:/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα