Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κι εμενα μου γραφει οτι δεν υποστηριζεται προσωρινα απο τη συσκευη μου(σε laptop το ενεργοποιησα)

μου πετα 'there was a problem parsing the package'

Έβαλες την έκδοση πού έδωσα??

up

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μου πετα 'there was a problem parsing the package'

πρόβλημα με την εγκατάσταση  είναι αυτό η το βάζεις κανονικά και στο βγάζει όταν πας να ανοίξεις την εφαρμογή ?

Δημοσ.

πρόβλημα με την εγκατάσταση  είναι αυτό η το βάζεις κανονικά και στο βγάζει όταν πας να ανοίξεις την εφαρμογή ?

όταν το κλικαρω για εγκατασταση

Δημοσ.

Δεν παίζει τίποτα σε εξωτερικές οθόνες. Επίσης αν υπάρχει root δεν παίζει. Παλιά μπορούσες να κρύψεις το root, αλλά όχι στις τελευταίες εκδόσεις. Εγώ προσωπικά έχω σταματήσει να το χρησιμοποιώ εδώ και κάτι μήνες, παραείναι φασαρία για όσα προσφέρει.

Δημοσ.

Ένα ευχαριστώ στον ts, αν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι ειναι μια ωραία ασχολία για να βλέπουν και να κάνουν ησυχία.....να ηρεμήσουμε κ εμείς τα μεγαλύτερα παιδιά...

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Δοκιμασε κανεις τελικα να συνδεση το ταμπλετ σε τηλεοραση για να δει nova go?με το smart tv dongle android ξερει κανεις αν θα δουλεψει?

Δημοσ.

Δοκιμασε κανεις τελικα να συνδεση το ταμπλετ σε τηλεοραση για να δει nova go?με το smart tv dongle android ξερει κανεις αν θα δουλεψει?

Στο δικό μου android dongle δεν είχε γνώμη εφαρμογή στο market...:/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...