tpapage Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Κάνε hide και είσαι οκ απο την στιγμή που είσαι ρουτ.και αν θες πάλι πίσω να φαίνεται οτι είσαι ρουτ απλά πατάς restore.απλό είναι μην σε φοβίζει. Αυτο κάνω αλλά μου λέει οτι δεν μπορεί να βρεί το su binary. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση
stigmes Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Αυτο κάνω αλλά μου λέει οτι δεν μπορεί να βρεί το su binary. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση αν βαλεις το S U απο το store?
Aias Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) στο pc μου δεν παιζει και παω να δοκιμασω στο laptop και λεει οτι εχω ηδη μια συσκευη εγεγραμμενη και ζηταει να την σβησω δινοντας κωδικο αποκωδικοποιητη . αυριο θα παρω στο 18345 *update* Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι θα με καλεσουν στο κινητο μου για να γινει η διαγραφη της συσκευης.Υποψη δεν εχω καν forthnet ,τωρα να δουμε αν με παρουν πισω. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2014 από Aias
Panozz Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Παιδιά Καλημέρα και από εμένα. Επειδή με ενδιέφερε η προσφορά Αλλά την Κυριακή Δεν μπορούσα να αγοράσω την εφημερίδα, αν κάνω ένα τηλέφωνο σε αυτούς λέτε να έχει καμία από της Κυριακής με κωδικούς μέσα ή άδικος κόπος; παρόλα αυτά ανά κάποιος έχει κωδικό και Δεν τον χρειάζεται διότι πχ έχει ήδη nova full pack θα ήμουν υπόχρεος αν μπορούσε να τον δώσει.
giorginho Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Εχει τυχει να ζητησω απο τα γραφεια αλλης εφημεριδας ενα 'τεμαχιο' αρκετες μερες μετα και μου το εδωσαν κομπλε με ολα τα 'ζητουμενα' (αλλά γιατι ρωτας εδω και δεν παιρνεις κατευθειαν τηλεφωνο?).
Aias Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Παιδιά Καλημέρα και από εμένα. Επειδή με ενδιέφερε η προσφορά Αλλά την Κυριακή Δεν μπορούσα να αγοράσω την εφημερίδα, αν κάνω ένα τηλέφωνο σε αυτούς λέτε να έχει καμία από της Κυριακής με κωδικούς μέσα ή άδικος κόπος; παρόλα αυτά ανά κάποιος έχει κωδικό και Δεν τον χρειάζεται διότι πχ έχει ήδη nova full pack θα ήμουν υπόχρεος αν μπορούσε να τον δώσει. εγω χθες πηρα την εφημεριδα απο πρακτορειο και ειχαν μεινει και αλλα τεμαχια, οποτε πηγαινε και ρωτα σε καποιο πρακτορειο.
saxos55 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μπορείς επίσης να ζητήσεις από τον περιπτερά/ψιλίκατζή σου να στην ξαναφέρει
xapakias Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 κι εμενα μου γραφει οτι δεν υποστηριζεται προσωρινα απο τη συσκευη μου(σε laptop το ενεργοποιησα) επικοινωνησα με την υποστηριξη και μου ειπαν οτι πρεπει να εχω original windows 7 για να λειτουργησει
Aias Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) επικοινωνησα με την υποστηριξη και μου ειπαν οτι πρεπει να εχω original windows 7 για να λειτουργησει κοιτα που η forthnet ελυσε και το θεμα της πειρατειας.βεβαια παντα ειναι η ευκολη λυση του τεχνικου να ξεπεταει τις κλησεις. *update 2η κληση στο 18345 αφου απο το πρωι δεν με καλεσε κανεις πισω.Με κανουν tranfer μεταξυ novago και nova υποστηριξης.Απο την nova μου εδωσαν και καλεσα στο 2119552828 και αμεσως βγηκε εκπροσωπος του novago αφου με εκαναν λαθος tranfer συμφωνα με τα λεγομενα του εκπροσωπου στην nova.Τους ειπα οτι απο λαθος ,ενεργοποιησα σε σταθερο η/υ και εφοσον δεν το γνωριζα οτι πρεπει να δουλεψω σε φορητη συσκευη ,μου ειπαν οτι κατα εξαιρεση θα με καλεσουν απο το τεχνικο θεμα να μου δωσουν αλλους κωδικους αφου οι κωδικοι ειναι για μια χρηση.Ρωτησα αν παιζει σε tablet με win8 και μου ειπαν οτι παιζει.Ειδομεν... *update no2 Μολις με πηραν απο το τεχνικο τμημα και μου εκαναν διαγραφη της συσκευης ,δινοντας το username που ειχα φτιαξει.Μου ειπε ο τεχνικος οτι γινεται διαγραφη μια φορα τον μηνα υπο κανονικες συνθηκες αλλα λογο προσφορας το κανουμε τωρα μαζι .Μου εκανε την διαγραφη και μπηκαμε μαζι απο το tablet (toshiba encore with win 8.1) και περασαμε plug in και κωδικους και παιζει τελεια! ευχαριστω τον starter Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2014 από Aias
georsev Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Novacinema live δεν έχει?μονο novasport?οι ταινίες που έχει για να δεις είναι μηδαμινές....
stigmes Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Novacinema live δεν έχει?μονο novasport?οι ταινίες που έχει για να δεις είναι μηδαμινές.... Οι ταινίες που έχει είναι και πολύ καλές αλλά και αρκετές σε ποσότητα.υπάρχει συνεχείς ανανέωση συν οτι έχει και Καμία δεκαριά σειρές όλα on demand!!! Όποιος μπορεί πάντως να το βάλει και θα με θυμηθεί,
xapakias Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Novacinema live δεν έχει?μονο novasport?οι ταινίες που έχει για να δεις είναι μηδαμινές.... δυστυχως δεν εχει κανενα καναλι novacinema,μονο το novalife παιζει live. πιο πολυ αυτη η υπηρεσια ενδεικνυται για να βλεπεις live αγωνες
free05 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Hide my root βαλε και είσαι οκ!! Μόλις το έκανα και δουλεύει! Να είσαι καλά! 1
Xorxhs! Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μόλις το έκανα και δουλεύει! Να είσαι καλά! σε μενα παλι λεει ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευη, ainol novo tablet..
stigmes Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 σε μενα παλι λεει ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευη, ainol novo tablet.. Έβαλες την έκδοση πού έδωσα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα