tpapage Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δυστηχώς σε ροοταρισμένες συσκευές δεν πρέπει να παίζει όπως είπε και φίλος πιο πάνω. Όταν πατάω να δώ κάποιο κανάλι βγάζει ''service unavailable''
dimitris_dimos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Έχεις κάποια custom rom στο κινητό σου;
stigmes Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δυστηχώς σε ροοταρισμένες συσκευές δεν πρέπει να παίζει όπως είπε και φίλος πιο πάνω. Όταν πατάω να δώ κάποιο κανάλι βγάζει ''service unavailable'' Hide my root βαλε και είσαι οκ!! 1
arc Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μόλις το ενεργοποίησα στο laptop και μέσω IE πήρα μήνυμα οτι η συσκευή δεν υποστηρίζεται. Ναι έκανα εγκατάσταση του msi και επανεκκίνηση. Αντιμετώπισε κάποιος αναλογο θέμα;
DaKoS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μόλις το ενεργοποίησα στο laptop και μέσω IE πήρα μήνυμα οτι η συσκευή δεν υποστηρίζεται. Ναι έκανα εγκατάσταση του msi και επανεκκίνηση. Αντιμετώπισε κάποιος αναλογο θέμα; Δεν δοκίμασα με ΙΕ αλλά με Chrome όλα καλά σε laptop Win7 x64. Ευχαριστώ τον topic starter. Πριν λίγο το ενεργοποίησα. Δεν είμαι συνδρομητής NOVA-Forthnet. 1
Xorxhs! Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Hide my root βαλε και είσαι οκ!! δοκιμασμενο ότι παιζει? 1
mobile_32 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μόλις το ενεργοποίησα και εγώ, ένα ευχαριστώ στον topic starter και απο εμένα. Με firefox, πιστεύω να είναι οκ το plug in γιατί στην αρχή με ρώτησε το κλασσικό αν εμπιστεύομαι το πρόγραμμά για να κάνει την εγκατάσταση και μετά μου έβγαλε ότι το τοίχος προστασίας των windows σταμάτησε κάποιες από τις λειτουργίες του εν λόγω plug in! θα δούμε....
tpapage Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Έχεις κάποια custom rom στο κινητό σου; όχι απλά ήρθε ρουταρισμένο από κίνα (pipo u8) , έτσι φαίνεται βασικά στο antutu. Δεν έχω πολυασχοληθει. Με το Hide my root μου λέει να κάνει hide το su binary αλλα δεν έχω εγκατεστημένη εφαρμογή super user. Καμια βοηθεια ρε παιδιά γιατι δεν γνωρίζω και πολλά...
stigmes Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 όχι απλά ήρθε ρουταρισμένο από κίνα (pipo u8) , έτσι φαίνεται βασικά στο antutu. Δεν έχω πολυασχοληθει. Με το Hide my root μου λέει να κάνει hide το su binary αλλα δεν έχω εγκατεστημένη εφαρμογή super user. Καμια βοηθεια ρε παιδιά γιατι δεν γνωρίζω και πολλά... Κάνε hide και είσαι οκ απο την στιγμή που είσαι ρουτ.και αν θες πάλι πίσω να φαίνεται οτι είσαι ρουτ απλά πατάς restore.απλό είναι μην σε φοβίζει.
avgou Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Παιδες μην ψαχνεστε πως και αν θα παιξει σε διαφορες συσκευες. Μεσα στο site εχει μια λιστα με συμβατες συσκευες και παιζει αποκλειστικα και μονο σε αυτες. Πχ εχω s3 mini και δεν μου παιζει ενω παιζει σε s3, s4, s4 mini. Επισης δεν παιζει σε κανενα desktop pc γιατι η οθονη συνδαιεται σε εξωτερικη θυρα. Για να αλλαξεις την μια συσκευη που δηλωνεις πρεπει να περασουν 30 ημερες οποτε προσεξτε το πολυ γιατι σε περιπτωση λαθους θα ληξει η προσφορα πριν προλαβετε να αλλαξετε συσκευη Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App 1
george888 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέχρι τις 20 ατγουστου μετά δεν θα μπορούμε να βλέπουμε σωστά?
kostasbm Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 μετα θα ερθει αλλη προσφορα σημασια εχει οτι καθε Κυριακη σε λιγο θα εχουμε προσφορες 1 εβδομαδας 10 ημερων 15 ημερων.....εχουμε αναδουλειες ...
katamaran7 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Παιδες μην ψαχνεστε πως και αν θα παιξει σε διαφορες συσκευες. Μεσα στο site εχει μια λιστα με συμβατες συσκευες και παιζει αποκλειστικα και μονο σε αυτες. Πχ εχω s3 mini και δεν μου παιζει ενω παιζει σε s3, s4, s4 mini. Επισης δεν παιζει σε κανενα desktop pc γιατι η οθονη συνδαιεται σε εξωτερικη θυρα. Για να αλλαξεις την μια συσκευη που δηλωνεις πρεπει να περασουν 30 ημερες οποτε προσεξτε το πολυ γιατι σε περιπτωση λαθους θα ληξει η προσφορα πριν προλαβετε να αλλαξετε συσκευη Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App Παίζει μόνο σε συγκεκριμένες συσκευές όπως λες . Εδώ τις έχει για το nova go http://www.forthnet.gr/NovaGoElGr.aspx?a_id=7147
stigmes Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 αν βάλετε την προηγούμενη έκδοση παίζει και σε συσκευές που δεν παίζει με την καινούργια δοκιμάστε αυτήν εδώ https://www.dropbox.com/s/znl0tz2uw80w7n7/NovaGO.APHONE.1.0.0.14.apk
xapakias Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μόλις το ενεργοποίησα στο laptop και μέσω IE πήρα μήνυμα οτι η συσκευή δεν υποστηρίζεται. Ναι έκανα εγκατάσταση του msi και επανεκκίνηση. Αντιμετώπισε κάποιος αναλογο θέμα; κι εμενα μου γραφει οτι δεν υποστηριζεται προσωρινα απο τη συσκευη μου(σε laptop το ενεργοποιησα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα