AntiCambeR Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Απ'οτι διαβαζω παιζει μονο σε smartphones,tablets και laptops.Και πρεπει να εχεις καποιο πακετο της Nova.Εγω δεν εχω τιποτα απο αυτα,ουτε Nova.Οποτε και σε PC η σε TV που εχω να επαιζε και παλι δεν θα μπορουσα και ας ειμαι συνδρομητης Forthnet.
notorious20 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 εγω δεν εχω κανενα πακετα και κανονικα μπαινει. αρκει να παρεις ενα κωδικο απο την εφημεριδα 1
giorginho Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Και το αρχικό post ειναι υπερπληρες. Οποίος θέλει το δοκιμάζει. Η προσφορά ειναι ξεκάθαρη. Xαχα, καλο το δουλεμα ρε φιλε, μας επεισες! το android tv box θεωρείται tablet θα πηγαινα να το παρω αλλα σκέφτομαι μη φαω φόλα με το 30000 πρώτοι και μείνω στο τελος με το αρλεκιν... edit δε μου τη βγαζει στο play store, πως λεγεται; που βρισκεται..; Με την ιδια λογικη θεωρειται και ο υπολογιστης... "λαπτοπ" (και αν δεν υποστηριζεται πχ hdmi ποιος λεει οτι δεν γινεται με οθονη VGA? Αλλωστε και ενα λαπτοπ εχει οθονη που συνδεεται με την πλακετα με μια αντιστοιχη συνδεση! Εκτος πια αν η εφαρμογη απαιτει να διαβασει ολα τα στοιχεια του hardware που εχεις... (στην οποία περιπτωση καλυτερα να μη σχολιασω αλλο)! Τωρα το εβαλα σε iphone παιζει κανονικα. Δεν ειμαι συνδρομητης νοβα και μισω τη forthnet .Ειναι για μια μονο συσκευη και μου βγαζει τα καναλια novalife, disney , history τα σπορτσ 1,2,3,6 to mad και 2-3 αλλα που δεν τα χω ξανα δει ποτε στη ζωη μου . οff topic Επειδη διαβασα ολο το thread γιατι ρε παιδια παντα αντιδραμε σα λαος με γκρινια και καχυποψια σε ολα ομως ? Γιατι σου πεταει η forthnet ας πουμε ενα "θα δεις ταινιαρες" στο διαφημιστικο της στο site της και δεν εχει ουτε ενα cinema ας πουμε μεσα... Γιατι σου λεει γενικα "ειναι για τους πρωτους 30.000 και αντε τωρα εσυ να γυρισεις πισω την εφημεριδα που πληρωσες για να παρεις την προσφορα (γιατι τζαμπα δεν ειναι, και μια που ακουστηκε περι επερχομενου 'μηνιατικου' 5-10 ευρω για το nova go, τα 4,τοσα ευρω για 17 μερες ποσο "μηνιατικο" ειναι αραγε??). η REAL NEWS ήταν την προηγούμενη κυριακή 80.140! και γενικά οι εφημερίδες παλιά έφταναν τις 200.000 τώρα έχουν πέσει πολύ http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=22807&subid=2&pubid=64045688 μπορεί κάποιος να δει σε pc ή όχι? Πωπω ξεπεσμος... :Ρ Θυμαμαι που γυροφερναν 3-4 συνεχως το 200αρι (συνηθως 2 απο αυτες πανω και 2 κατω ή και 3 πανω!)... Προσπαθησαν να το κρατησουν μαλλον μια με καυσιμα, μια με ψωνια και μια με κινητα κλπ αλλά πού να συνεχισει ο Ελληνας να δινει το 5ευρω για την φυλλαδα;... Απ'οτι διαβαζω παιζει μονο σε smartphones,tablets και laptops.Και πρεπει να εχεις καποιο πακετο της Nova.Εγω δεν εχω τιποτα απο αυτα,ουτε Nova.Οποτε και σε PC η σε TV που εχω να επαιζε και παλι δεν θα μπορουσα και ας ειμαι συνδρομητης Forthnet. Οριστε και ρωταει ο αποπανω γιατι ειμαστε γκρινιαρηδς και καχυποπτοι! Ξερεις ποσα "smartphones + tablets" υπαρχουν;;; Οχι, αλλά ας πουμε "πολλα"! Ε, με ποσα απο αυτα τα "πολλα" ειναι συμβατη η εφαρμογη;.... παραδειγμα απο προσωπικη δοκιμη... (βαζει "τικ" στο 1ο και "Χ" στα υπολοιπα!!!) This app is compatible with some of your devices. No carrier Asus Nexus 7 Info Quest S.A. Motorola XT890 Vodafone HTC HTC Desire HD A9191 Cosmote Samsung GT-B5510
akismei Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δεν χρειαζεται να εισαι συνδρομητης φορθνετ. Το κουπονι ειναι για ολους τους πρωτους 30000 και μπορει να χρησιμοποιηθει για θεαση σε κινητο, ταμπλετα , και σε λαπτοπ. Προσοχη, μονο στη συσκευη που θα βαλεις για πρωτη φορα τους κωδικους που θα λαβεις με σμσ.
allareas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δεν χρειαζεται να εισαι συνδρομητης φορθνετ. Το κουπονι ειναι για ολους τους πρωτους 30000 και μπορει να χρησιμοποιηθει για θεαση σε κινητο, ταμπλετα , και σε λαπτοπ. Προσοχη, μονο στη συσκευη που θα βαλεις για πρωτη φορα τους κωδικους που θα λαβεις με σμσ. έχω τον κωδικό πως τον ενεργοποιώ ; πρέπει να έχω την εφαρμογή ; ( για iPhone) Sent from my iPhone using Insomnia
akismei Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Στο αρχικο ποστ , στη σελιδα 1 , πατας το 2 λινκ και ακολουθεις τα βηματα.
allareas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Στο αρχικο ποστ , στη σελιδα 1 , πατας το 2 λινκ και ακολουθεις τα βηματα.ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση ok ακολούθησα τα βήματα αλλά μου ζητάει user name και password αυτά θα μου έρθουν με SMS; Sent from my iPhone using Insomnia
allareas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 <p>ναι.</p> <p>και pin βαλε το password</p>οκ thanks ακόμη περιμένω το sms Sent from my iPhone using Insomnia
Xorxhs! Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Σε iPhone 5 ή σε tablet 10'' ? thx topic starter
aggeloszog93 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Επειδή μαλλον δεν έχει απομείνει καμια εφημερίδα, παίζει να υπάρχει άτομο που πηρε την εφημερίδα και δε χρειάζεται τον κωδικό?
Markk Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Με την ιδια λογικη θεωρειται και ο υπολογιστης... "λαπτοπ" (και αν δεν υποστηριζεται πχ hdmi ποιος λεει οτι δεν γινεται με οθονη VGA? Αλλωστε και ενα λαπτοπ εχει οθονη που συνδεεται με την πλακετα με μια αντιστοιχη συνδεση! Εκτος πια αν η εφαρμογη απαιτει να διαβασει ολα τα στοιχεια του hardware που εχεις... (στην οποία περιπτωση καλυτερα να μη σχολιασω αλλο)! Κι όμως, αυτό κάνει. Το είχα δοκιμάσει πριν 4-5 μήνες, όταν ακόμα σε άφηνε να έχεις 2 συσκευές σε έναν λογαριασμό. Δουλεύει μόνο σε laptop από PC(εννοώντας πως αφήνει να δείξει μόνο στην οθόνη του). Επειδή είχα laptop που είχε και hdmi, όταν το συνέδεα είτε μέσω αυτού, είτε μέσω vga σταματούσε να παίζει βγάζοντας ότι δεν είναι συμβατό με τη συσκευή που έχω. Βέβαια τότε έπαιζε μια πατέντα, που απεγκαθιστούσες το plug in που σου έδινε και έβαζες μια παλαιότερη έκδοσή του και έπαιζε, αλλά νομίζω δεν κράτησε για πολύ το κόλπο. Το είχα για λίγο καιρό πάντως και στο λάπτοπ που συνδέοντάς το με TV έπαιζε αλλά και στο desktop. Επίσης το είχα βάλει αργότερα σε ένα Nexus 5 που έχω, για το οποίο παρήγγειλα ένα καλώδιο slimport που μπαίνει στην υποδοχή του φορτιστή και βγάζει hdmi, και ενώ έδειχνε τα πάντα μόλις πήγαινες να τρέξεις το novago έβγαζε πως υπάρχει ασυμβατότητα και δεν το άφηνε να δείξει... 1
Bezbozny Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Τελικά για όσους δεν έχουν nova ισχύει η προσφορά ή όχι?
akismei Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Ισχυει ακομη και εαν δεν εχεις νοβα συνδρομη, αλλα δεν ξερω εαν θα εισαι πια μεσα στους 30000 πρωτους οκ thanks ακόμη περιμένω το sms Sent from my iPhone using Insomnia Σου εγραψε οτι θα σου ερθει σμς με τους κωδικους αριθμους;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα