orck Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Αυτο ειναι το τελευταιο μερος του ξεπεσμου της forthnet-nova; Εδω και πολυ καιρο δινει υπηρεσιες με τιμες κατω του κοστους για να μαζεψει πελατες αδιαφοροντας για τα χρεη που αυξανονται, τωρα προσπαθει μεσω εφημεριδων να αυξησει και αλλο τους πελατες.Τι με νοιαζει εμενα τι θα κανει μια οποιαδηποτε ιδιωτικη εταιρια;Εαν σκασει το κανονι ποιος θα πληρωσει τον λογαριασμο στις τραπεζες, οι ιδιοκτητες που δυστυχως χρεωκοπησαν η ολοι εμεις; 1
paylidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δοκίμασε το τότε, όπως αποφάσισα να το δοκιμάσω και εγώ για τέσσερα ευρω που κοστίζει η εφημερίδα. Και το αρχικό post ειναι υπερπληρες. Οποίος θέλει το δοκιμάζει. Η προσφορά ειναι ξεκάθαρη. Οι εφαρμογές nova go δεν υποστηρίζουν υπολογιστές με σύνδεση σε εξωτερική οθόνη ή τηλεόραση. Το Nova GO παίζει μόνο σε smartphones, tablets και laptops. το android tv box θεωρείται tablet θα πηγαινα να το παρω αλλα σκέφτομαι μη φαω φόλα με το 30000 πρώτοι και μείνω στο τελος με το αρλεκιν... edit δε μου τη βγαζει στο play store, πως λεγεται; που βρισκεται..;
Thessalonikios200 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Παιδιά εγώ έχω το start Pack. Πως βλέπω το Nova go;
desertman Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 το android tv box θεωρείται tablet θα πηγαινα να το παρω αλλα σκέφτομαι μη φαω φόλα με το 30000 πρώτοι και μείνω στο τελος με το αρλεκιν... edit δε μου τη βγαζει στο play store, πως λεγεται; που βρισκεται..; Δεν νομίζω να ενεργοποιήσουν 30000 χρήστες. Ειναι όλοι στις παραλίες. Άσε που οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι ειναι το nova go. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.huawei.pad.nova
Gerara_ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Ενεργοποίησα πριν από λιγο . Μόνο σε μια συσκευή μπορεί να παίζει . Ξέρει κάποιος αν μπορω να δω σε pc;
paylidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δεν νομίζω να ενεργοποιήσουν 30000 χρήστες. Ειναι όλοι στις παραλίες. Άσε που οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι ειναι το nova go. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.huawei.pad.nova thanks αλλα Telechips TCC8920_STB_EV_V8 Αυτό το στοιχείο δεν είναι συμβατό με τη συσκευή σας
desertman Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Ενεργοποίησα πριν από λιγο . Μόνο σε μια συσκευή μπορεί να παίζει . Ξέρει κάποιος αν μπορω να δω σε pc; Παίζει με laptops, smartphones και tablets. Δεν υποστηρίζει σύνδεση HDMI.
christakos07 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Κάποιος που το ενεργοποίησε μπορεί να μας πει τα κανάλια που υποστηρίζει?
notorious20 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Τωρα το εβαλα σε iphone παιζει κανονικα. Δεν ειμαι συνδρομητης νοβα και μισω τη forthnet .Ειναι για μια μονο συσκευη και μου βγαζει τα καναλια novalife, disney , history τα σπορτσ 1,2,3,6 to mad και 2-3 αλλα που δεν τα χω ξανα δει ποτε στη ζωη μου . οff topic Επειδη διαβασα ολο το thread γιατι ρε παιδια παντα αντιδραμε σα λαος με γκρινια και καχυποψια σε ολα ομως ? 3
volleyball Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 11 κανάλια έχει που μπορείς να δεις live. http://www.forthnet.gr/NovaGoPromo.aspx?a_id=7710εδώ πατήστε 'τι είναι' και μετά 'χαρακτηριστικά' και δεξιά είναι τα διαθέσιμα κανάλια. Εκτός από τα live μπορείς να δεις και κάτι επιλεγμένες ταινίες,σειρές και άλλα από ότι είδα, π.χ έχει το 4 κύκλο του game of thrones να δεις.
rizla7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Rooted/Jailbroken devices are NOT supported....
June Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Εμένα μου ήρθε sms χθες, ότι 3/8 - 20/8 δωρεάν οι ταινίες κ σειρές novacinema στο Nova Go. Ούτε Pin, ούτε τπτ για αγορά εφημερίδας κτλ. Έχω Nova 3Play με όλα τα novasports, κανένα novacinema. Edit: Μόλις το τέσταρα, παίζουν όλες οι ταινίες κ οι σειρές on demand στο Nova Go και στις πληροφορίες κάθε μίας έχει "διαθέσιμο έως: 19/08/2014".
PETROS13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Επισης βλεπω λεει: Εγγραφη εως 7/8/2014 ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 30.000! (δε ξερω ποσο μεγαλο φαινεται αυτο το νουμερο αλλά οι πρωτες κυριακατικες πουλανε συνηθως κοντα στις 200.000...) η REAL NEWS ήταν την προηγούμενη κυριακή 80.140! και γενικά οι εφημερίδες παλιά έφταναν τις 200.000 τώρα έχουν πέσει πολύ http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=22807&subid=2&pubid=64045688 μπορεί κάποιος να δει σε pc ή όχι?
deschri Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Παιδια για βοηθηστε λιγο ,που βαζω τον κωδικο για τη εγγραφη. δεν μπορω να το βρω.
PETROS13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Παιδια για βοηθηστε λιγο ,που βαζω τον κωδικο για τη εγγραφη. δεν μπορω να το βρω. αν δεν κάνω λάθος http://www.forthnet.gr/NovaGoPromo.aspx?a_id=7710 στην επιλογή --> Πως το αποκτώ; και μετά εγγραφή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα