desertman Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Στην σημερινή κυριακάτικη Real News υπάρχει ένθετο έντυπο με κωδικό για δωρεάν Nova GO από σήμερα 3/8 μέχρι 20/8 χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Το δοκίμασα στο iPad και δουλεύει κανονικα. http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?catID=7&id=342578&page=arthro http://www.forthnet.gr/NovaGoPromo.aspx?a_id=7710 Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2014 από desertman 2
Questioner Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Τι τιμή έχει η εφημερίδα; Ρωτάω ενημερωτικά.
giorginho Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 To "δωρο" ειναι δωρο ουσιαστικα μονο για οσους εχουν το "starter pack" ξερω γω ε...;
desertman Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δεν χρειάζεται να εισαι συνδρομητής nova ή forthnet. Νομίζω ειναι ξεκάθαρη η προσφορά. Δεν θα το πόσταρα αν δεν το δοκιμαζα και το διαπίστωνα εγώ ο ίδιος ( που εχω Cyta ).
louben Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Βασικέςπροϋποθέσεις ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ:Ενεργή συνδρομή σε μία απο τις υπηρεσίες που περιλαμβάνουν κανάλια Novasports ή/και Novacinema αρα ισχυει μονο για οσους ειναι ηδη συνδρομητες.
desertman Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Αυτό φίλε μου δεν ειναι η προσφορά. Αυτό ισχύει πάντοτε για τους συνδρομητές της forthnet. Η προσφορά ξεκίνησε σήμερα και ειναι δωρεάν για όλους χωρίς καμία επιπλέον χρέωση ή απαιτηση. Δεν ειναι τόσο δύσκολο να το καταλάβετε. Δυο γραμμές ειναι. http://www.forthnet.gr/NovaGoPromo.aspx?a_id=7710 1
giorginho Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δυο γραμμές ειναι. http://www.forthnet.gr/NovaGoPromo.aspx?a_id=7710 Δεν ειναι καθολου "δυο γραμμες", ειναι βασικοτατες πληροφοριες που επρεπε να εχεις παραθεσει στο 1ο ποστ απο την αρχη. Επισης αφου "το περιεχομενο εξαρταται απο την συνδρομη" τοτε αυτος που θα το παρει και ΔΕΝ ειναι συνδρομητης, τι θα βλεπει; (αυτο δεν φαινεται ουτε απο το λινκ που εδωσες)
Questioner Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δεν ειναι καθολου "δυο γραμμες", ειναι βασικοτατες πληροφοριες που επρεπε να εχεις παραθεσει στο 1ο ποστ απο την αρχη. Επισης αφου "το περιεχομενο εξαρταται απο την συνδρομη" τοτε αυτος που θα το παρει και ΔΕΝ ειναι συνδρομητης, τι θα βλεπει; (αυτο δεν φαινεται ουτε απο το λινκ που εδωσες) Αυτή την απορία έχω κι εγώ. Ποιο πακέτο είναι διαθέσιμο εφόσον δεν είσαι συνδρομητής και δεν έχεις "αγορασμένο" κάποιο πακέτο;
giorginho Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Επισης βλεπω λεει: Εγγραφη εως 7/8/2014 ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 30.000! (δε ξερω ποσο μεγαλο φαινεται αυτο το νουμερο αλλά οι πρωτες κυριακατικες πουλανε συνηθως κοντα στις 200.000...)
tiniakos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Λογικά θα βλέπει ότι βλέπει και το full pack με nova go. Τυράκι είναι η προσφορά για να γλυκάνουν τον κόσμο. Μετά μπορεί να βάλουν 5-10 ευρώ μόνο για nova go.
paylidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Λογικά θα βλέπει ότι βλέπει και το full pack με nova go. Τυράκι είναι η προσφορά για να γλυκάνουν τον κόσμο. Μετά μπορεί να βάλουν 5-10 ευρώ μόνο για nova go. μακαρι, περιμένει πως και πως το android media player μου! ξύνομαι να παω να την παρω την εφημεριδα τώρα για να το δοκιμάσω...
desertman Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δεν ειναι καθολου "δυο γραμμες", ειναι βασικοτατες πληροφοριες που επρεπε να εχεις παραθεσει στο 1ο ποστ απο την αρχη. Επισης αφου "το περιεχομενο εξαρταται απο την συνδρομη" τοτε αυτος που θα το παρει και ΔΕΝ ειναι συνδρομητης, τι θα βλεπει; (αυτο δεν φαινεται ουτε απο το λινκ που εδωσες) Δοκίμασε το τότε, όπως αποφάσισα να το δοκιμάσω και εγώ για τέσσερα ευρω που κοστίζει η εφημερίδα. Και το αρχικό post ειναι υπερπληρες. Οποίος θέλει το δοκιμάζει. Η προσφορά ειναι ξεκάθαρη. μακαρι, περιμένει πως και πως το android media player μου! ξύνομαι να παω να την παρω την εφημεριδα τώρα για να το δοκιμάσω... Οι εφαρμογές nova go δεν υποστηρίζουν υπολογιστές με σύνδεση σε εξωτερική οθόνη ή τηλεόραση. Το Nova GO παίζει μόνο σε smartphones, tablets και laptops. 4
Phoenix7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Ποια κανάλια έχει? Επίσης ισχύει για το οι 30.000 πρώτοι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα