Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιας εταιριας ηταν οι τηλεορασεις που στελνανε εικονες απο τα σαλονια στη μαμα εταιρια ;  ( οχι το yahoo messanger και τις καμερες , αλλο σκηνικο αυτο ) για τηλεορασεις .

τωρα το ρολοι ( σαν αλλο facebook με τα κοιωνικα πειραματα ) ισως αποστελοντουσαν καπου βιομετρικα στοιχεια . 

κυριολεκτικα lab-rats 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

( σαν αλλο facebook με τα κοιωνικα πειραματα ) ισως αποστελοντουσαν καπου βιομετρικα στοιχεια . 

Βέβαια γιατί ο καρπός σου δίνεται για να στείλει πληθώρα βιομετρικών στοιχείων... Μη σου πω πως έχει in-house αναλυτή DNA και το στέλνει στην LG κατευθείαν...

Έρε τι θα ακούσουμε...

giphy.gif

• Like 3
Δημοσ.

δεν εχει ο καρπος βιομετρικα στοιχεια ; οπως πιεση , ρυθμο καρδιας , δεν σου λεω για dna , με το gps ομως μπορεις να κανεις μια διασταυρωση της πορειας καποιου . 

(και υλεκτρολυση θα μπορουσε να κανει και να ανχνευει συγκεκριμενα ιχνοστοιχεια στο δερμα )

θα μπορουσε να λειτουργησει οπως  περιφημο 'τσιπακι' μεταφιεσμενο σε  ρολοι . (λες να μην χωραει ? :D

και ποιος σου λεει οτι μεσα στο χορο των δισεκατομυριων που ακουμε δεν εμπλεκονται και μυστικες υπηρεσιες οι οποιες χρηματοδοτουν εταιριας τεχνολογιας με πολαπλα αντιτιμα .( στο κατω κατω ο ιδιος κλαδος ειναι αυτος που κοβει το χρημα και συντηρει και μυστικες υπηρεσιες ) 

δεν θελει και πολυ φαντασια νομιζω ε ; 

Δημοσ.
ή και μηχανικά, σαν τα ρολόγια της σοβιετικής ένωσης

μια χαρα ειναι, εχω ενα το φοραω καθε μερα δεν εχει τιποτα και στη θαλασσα το βαζω κανονικα

Δημοσ.

η αποσταση των κυματων αυτων ειναι μηδαμινη , δεν προκειτε να φτασουν ποτε στο κεφαλι σου . Για αυτο αλλωστε κανουν αναφορα για μια αποσταση φορτισης μερικων χιλιοστων απο την βαση 

Δεν θελω να περιαυτολογω αλλα θα σου πω οτι ακομα γινονται ερευνες για την ακτινοβολια των κινητων και τη ζημια στον ανθρωπινο οργανισμο και των εγκεφαλων. τα κυματα μπορει να ειναι μικρα αλλα θεωρητικα ποτε δεν χανονται ετσι φτανουν στον εγκεφαλο σου. Οταν λοιπον μιλαμε για επαγωγικη φορτιση κατι που χρειαζεται τουλαχιστον 500ma για να φορτισει ενα κινητο φαντασει τι θα κανει στον εγκεφαλο σου. Τουλαχιστον μια και ακομα δεν τον εχετε ψησει να σκεφτεστε.

Δημοσ.

Το ότι μπορεί να κάνει ζημιά ή να επηρεάσει από απόσταση η επαγωγική φόρτιση,μου θυμίζει θεωρίες αεροψεκασμών και εναλλακτικές θεραπείες καρκίνου χωρίς ειδική ιατρική αγωγή παρά μόνο με σωστή διατροφή.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θελω να περιαυτολογω αλλα θα σου πω οτι ακομα γινονται ερευνες για την ακτινοβολια των κινητων και τη ζημια στον ανθρωπινο οργανισμο και των εγκεφαλων. τα κυματα μπορει να ειναι μικρα αλλα θεωρητικα ποτε δεν χανονται ετσι φτανουν στον εγκεφαλο σου. Οταν λοιπον μιλαμε για επαγωγικη φορτιση κατι που χρειαζεται τουλαχιστον 500ma για να φορτισει ενα κινητο φαντασει τι θα κανει στον εγκεφαλο σου. Τουλαχιστον μια και ακομα δεν τον εχετε ψησει να σκεφτεστε.

Θα χεις πεθανει απο τα κολοτσιγαρα και τα καυσαερια πρωτου προλαβει να κανει ζημια στο μυαλουδακι σου XD

αλλα ακομα και να κανει πραγματι ζημια , τι θα κανεις? θα πας σε κανα χωριο , η μηπως θα σταματησεις την τεχνολογια ?

Δημοσ.

ακομα και ακτινοβολία να βγάζει απλά μην το βάλεις δίπλα στο κομοδίνο σου την ώρα που κοιμάσαι εγώ τα κινητά μου τα έχω τουλάχιστον 1 μέτρο μακριά απο το κρεβάτι μου όταν κοιμάμαι.

οι κίνδυνοι της υγείας είναι πολύ χειρότεροι απο φυτοφάρμακα ,συντηριτικά κλπ που αποδεδειγμένα είναι καρκινογόνα ,τα έκοψε κανείς? όχι 

η τεχνοφοβία είναι ότι χειρότερο , όταν βλέπω τέτοια θυμάμαι τους γέρους που λένε ότι τα "κομποιουτερς" είναι του διαόλου.

Δημοσ.

και ποιος σου λεει οτι μεσα στο χορο των δισεκατομυριων που ακουμε δεν εμπλεκονται και μυστικες υπηρεσιες οι οποιες χρηματοδοτουν εταιριας τεχνολογιας με πολαπλα αντιτιμα .( στο κατω κατω ο ιδιος κλαδος ειναι αυτος που κοβει το χρημα και συντηρει και μυστικες υπηρεσιες ) 

δεν θελει και πολυ φαντασια νομιζω ε ; 

Nαι θα σου δίνουν ρολόι χιλιάδων ευρώ με λίγα κατοστάρικα για να μετράνε τα ιχνοστοιχεία στο δέρμα σου και νευρικά σήματα...

Μισό να βρω καλύτερο facepalm gif...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...