Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους...

Αγορασα πριν 3 μερες μια μπαταρια για το λαπτοπ μου απο το ebay...υποτιθεται οτι ο πωλητης ειναι πολυ αξιοπιστος με βαθμολογια 99,6% και με 655 ηδη πουλημενες μπαταριες του ιδιου μοντελου.

Λοιπον οταν την εβαλα πρωτη φορα στο λαπτοπ ηταν ηδη ψιλοφορτισμενη στο 57% και την αφησα να ξεφορτισει.

Η αποφορτιση εγινε σε μιση ωρα...την ξαναβαζω να φορτισει και μολις γεμισε αδειασε ακριβως στη μια ωρα!!!

Τωρα θα αναφερω τα χαρακτηριστικα της original Toshiba μπαταριας μου και της νεας no name.

Toshiba:10.8v-3620mAh-44wh με χρονο διαρκειας οταν ηταν νεα στις 2 ωρες και 20 λεπτα max...

Νεα μπαταρια:10.8v-5200mAh-56wh και χρονο διαρκειας στις πρωτες φορτισεις max 1 ωρα και 10 λεπτα!!!

Λογικα η νεα αν και ακαλιμπραριστη ακομα,δεν θα επρεπε να κραταει περισσοτερο λογω αυξημενης

χωρητικοτητας 5200mAh?

Υποψιαζομαι οτι ειναι ελαττωματικη για ενα ακομα λογο...το λαπτοπ μου Toshiba εχει δικο του προγραμμα

Pc health που εντοπιζει τυχον προβληματα στο hardware και με το οποιο δειχνει την παλια ως ανεπαρκη,

αλλα το ασχημο της υποθεσης ειναι οτι βλεπει και την καινουργια ως ανεπαρκης χωρητικοτητας...

Παρακαλω τις γνωμες σας για το νεο αυτο μπελα που εβαλα στο κεφαλι μου...

Θα πρεπει να απαιτησω αντικατασταση της μπαταριας με νεα?

Ευχαριστω ολους σας εκ των προτερων και απολογουμαι για το μεγαλο κειμενο,αλλα ηθελα να ειμαι

οσο πιο σαφης γινεται...

Δημοσ.

ξέρεις τι γίνετε τώρα  τελευταία..

αγοράζουμε κάτι ΠΟΥ ίσως να μην είναι συμβατό η "μούφα" απο το εργοστασιακό και να μην είναι λειτουργικό στο λάπτοπ.

για λόγο κόστους & το ξανά πληρωνουμε είς διπλούν

ίσως έπεσες στην περίπτωση,αλλά απ' ότι βλέπω η γνήσια μπαταρία δεν είναι ακριβή

εγγύηση δεν έχει η "χαλασμένη";;

Δημοσ.

Πριν κανεις το οτιδηποτε κανε μερικους κυκλους φορτισης-εκφορτισης. Υποτιθεται οτι για να στρωσουν θελουν λιγους κυκλους. Ας πουμε μεσα στην Κυριακη προλαβαινεις να κανεις 2-3 κυκλους ανετα. Εαν το αποτελεσμα ειναι παλι αρνητικο τοτε δες τι θα σου γραψουν και οι αλλοι παρακατω και στελνεις ενα email απο Δευτερα.

Δημοσ.

ξέρεις τι γίνετε τώρα  τελευταία..

αγοράζουμε κάτι ΠΟΥ ίσως να μην είναι συμβατό η "μούφα" απο το εργοστασιακό και να μην είναι λειτουργικό στο λάπτοπ.

για λόγο κόστους & το ξανά πληρωνουμε είς διπλούν

ίσως έπεσες στην περίπτωση,αλλά απ' ότι βλέπω η γνήσια μπαταρία δεν είναι ακριβή

εγγύηση δεν έχει η "χαλασμένη";;

Η αληθεια ειναι οτι δεν εχεις κι αδικο...ας οψεται η ρημαδα η κριση..το θεμα ειναι οτι το εψαξα αρκετα,,,μεχρι και mail τους εστειλα για να βεβαιωθω για τη συμβατοτητα,κι αφου εγγυηθηκαν οτι ειναι μια χαρα,προχωρησα στην αγορα.

Τωρα οσον αφορα στο λινκ που εβαλες,αυτη η ταχα μου γνησια δε νομιζω οτι ειιναι γνησια..ειχα δει κι εγω παρομοια λινκς με υποτιθεμενες αυθεντικες..γιατι αλλωστε να πωλειται στο ebay μονο

32 δολλαρια ενω η αυθεντικη της toshiba απο την αντιπροσωπεια να πωλειται στα 115 ευρω?

Εγγυηση εχει ενα χρονο,οποτε δεν τιθεται τετοιο θεμα,3 μερες την εχω.

Πριν κανεις το οτιδηποτε κανε μερικους κυκλους φορτισης-εκφορτισης. Υποτιθεται οτι για να στρωσουν θελουν λιγους κυκλους. Ας πουμε μεσα στην Κυριακη προλαβαινεις να κανεις 2-3 κυκλους ανετα. Εαν το αποτελεσμα ειναι παλι αρνητικο τοτε δες τι θα σου γραψουν και οι αλλοι παρακατω και στελνεις ενα email απο Δευτερα.

Η αληθεια ειναι οτι απο διαφορα φορουμ που εχω διαβασει για παρομοιες περιπτωσεις,καποιοι προτεινουν στους παθοντες να

φορτιζουν τη μπαταρια με κλειστο το λαπτοπ για 12 ωρες και μονο οταν αυτο αδειασει εως το 10% η μπαταρια....αυτο να γινει για 

3-4 φορες συνεχομενες,ωστε να στρωσει η μπαταρια.

δεν ξερω βεβαια αν πετυχει,το δοκιμαζω ηδη και το εχω κανει 2 φορες ως τωρα,αλλα η διαρκεια της μπαταριας βελτιωθηκε μονο κατα 15 λεπτα.αντεχει δηλαδη συνολικα 1 και 15 λεπτα για απλο σερφαρισμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...