Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω αρχισει και ψαχνω για ενα laptop να αντικαταστησει το samsung np350(b980,hd7670,8gb ram,128ssd+1tb hdd)

Εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος απο το συγκεκριμενο (με μονο μου παραπονο την οθονη και της μικρες γωνιες θεασης και το αδυναμο συστημα ψυξης για gaming*) αλλα μιας και μια φιλη ψαχνει κατι "εισαγωγικο" ελεγα να της το παραχωρησω και να παω εγω για αλλο...

Με το συγκεκριμενο κανω τα παντα,απο ελαφρυ gaming μεχρι ημισοβαρη χρηση lightroom + photoshop.

Πρακτικα το επομενο θα ηθελα

1)Να μην εχει μαπα tn οθονη

2)Να ειναι συμβατο με 16gb ram.(Προς το παρων ας εχει και 4,η ακομα καλυτερα 8gb σε ενα dimm)

3)Καλουτικο επεξεργαστη,ιδανικα ι7..

Ας πουμε αυτο με καλυπτει απολυτα παντου εκτος της οθονης->

LENOVO ESSENTIAL G510

Καμια ιδεα η απο καπου να ξεκινησω το ψαξιμο?

Δημοσ.

Έχω το dell Inspiron 7537 περίπου μια εβδομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Έχει όλα αυτά που ζητάς και έρχεται με 16gb μνήμης.

Ένα review http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Inspiron-15-7537-Notebook.104976.0.html

Με την διάφορα ότι το συγκεκριμένο μοντέλο στο review έρχεται με ssd.

Δημοσ.

Το εχεις με την fHD οθονη?Υποσχομενο αλλα ακριβουτσικο(γυρω στα 1200 δεν κανει?)...

Υ.Γ Τρομερο + οτι ανοιγει ευκολα για καθαρισμα.. 

Και αντιστοιχο μεινεκτημα που δεν εχει dvd reader-οχι τοσο για τα dvd αλλα επειδη αφαιρωντας το και βαζοντας ενα hdd cady μπορεις να εχεις 2 σκληρους...

Δημοσ.

Το εχεις με την fHD οθονη?Υποσχομενο αλλα ακριβουτσικο(γυρω στα 1200 δεν κανει?)...

Υ.Γ Τρομερο + οτι ανοιγει ευκολα για καθαρισμα.. 

Και αντιστοιχο μεινεκτημα που δεν εχει dvd reader-οχι τοσο για τα dvd αλλα επειδη αφαιρωντας το και βαζοντας ενα hdd cady μπορεις να εχεις 2 σκληρους...

Ναι η οθόνη είναι fHD, οντως ακριβούτσικό αλλά είναι και dell (με ότι αυτο συνεπάγεται), ξέχωρισα το συγκεκριμένο αφου συνδιάζει αυτά που έψαχνα, πέρα απο specs, τρομέρη ποιοτητα κατασκευης και είναι και όμορφο :wub:

Πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σου, προσωπικά δεν καίγομαι για 2 σκληρούς (αν υπηρχε δυνατοτητα ακομη καλύτερα βεβαίως) και κερδίζει σε πάχος και βάρος

Πολύ καλή πρόταση και αυτο που αναφέρει ο booze πιο πάνω.

Δημοσ.

Χθες κοιτουσα το Asus.Αν και τα χρηματα ειναι αρκετα μιας και εχω αρκετες απαιτησεις μαλλων θα τα εδινα.Επιπλεων υποθετω θα πιασει ο δικος μου κανενα 300αρη+θα κοψω τιμολογιο στον καινουργιο.

Οσο για τον δευτερο δισκο,εαν τυχει και δουλεψετε ssd δεν μπορεις να ξαναγυρισεις σε μηχανικο.Και μιας και οι 512gb+ εινσι ακομα απλησιαστοι μονο σε διπλο μπορεις να πας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...