Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπερα μου πριν απο ενα μηνα περιπου κατεβασα κατι ταινιες απο torrents οπου μολις ολοκληρωνονταν τις αφηνα πανω δεν τις εσβηνα απο το client μου μονο το αρχειακι .τορρεντ εσβηνα. Το προβλημα ειναι πως τωρα που κανω ενα επανελεχο για να δω ποιες εχω και ποιες οχι ειδα οτι λοιπουν καποιες που κατεβασα τι απεγιναν αφου εγω ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΨΑ και το θυμαμαι πολυ καλα αυτο.

Τωρα τι να κανω για να μην τις ξανα κατεβασω ;

Σας ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Αν σβησεις το .torrent απο το σκληρο σου ΔΕΝ σβηνεται κατι μεσα απο τον torrent client, οποτε αν λειπει κατι και απο εκει και απο το σκληρο σου, μαλλον τις διεγραψες μεσα απο τον ιδιο τον torrent client.

Δημοσ.

Αν σβησεις το .torrent απο το σκληρο σου ΔΕΝ σβηνεται κατι μεσα απο τον torrent client, οποτε αν λειπει κατι και απο εκει και απο το σκληρο σου, μαλλον τις διεγραψες μεσα απο τον ιδιο τον torrent client.

Το μονο πραγμα που πατησα ειναι διαγραφη --> διαγραφη torrent δεν πατησα διαγραφη --> διαγραφη .τορρεντ + δεδομενων ή διαγραφη δεδομενων. Αν το εκανα αυτο τοτε θα πηγαιναν στον καδο ανακυκλωσης σωστα ; Πανε ολα ή τα μισα εκει εε ;

Δημοσ.

Άμα δεν τις βρίσκεις,πάτησες διαγραφή δεδομένων..άμα το έκανες σε πολλές,μπορεί και να γλύστρησε και το χέρι στην επόμενη επιλογή.

Πιθανώς να τις έσβησε και κατ'ευθείαν,παρακάμπτωντας τον σκουπιδοτενεκέ.

Νομίζω το κάνει σε αρχεία άνω των 4 gb.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...