manic Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Eχω φτιάξει ενα σωστό rss στο αρχειο rss.php θελω ομως να το ενσωματώσω μέσα στην αρχική σελίδα μου(start_page.php), ξερει κανεις πως μπορώ να κάνω κατι τετοιο? κωδικας μεσα στο rss.php <?php header("Content-type: text/xml"); //εδω συνδέομαι στην βαση και παίρνω τα δεδομενα echo "<?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?> <rss version='2.0'> <channel> <title></title> <link>localhost\project_1\start_page.php</link> <description></description>"; while($row = mysqli_fetch_array($result)) { $perigrafi = $row['perigrafi']; $eidos = $row['eidos']; $date_created = $row['date_created']; $created_by = $row['created_by']; echo "<item> <perigrafi> $perigrafi </perigrafi> <eidos> $eidos </eidos> <date_created> $date_created </date_created> <created_by> $created_by </created_by> </item>"; } echo"</channel> </rss>"; mysqli_close($con); ?>
manic Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 να είναι διαθέσιμες στο επισκέπτη σαν rss feeds. ενα απλο λινκ στο αρχειο φτανει?
geomagas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Με ένα <a href='rss.php'>RSS feed</a> νομίζω είσαι οκ. 1
lion2486 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 νομίζω κάτι της μορφής <link href="http://webdesign.about.com/library/z_whats_new.rss" rel="alternate" type="application/rss+xml" title="What's New on About.com Web Design / HTML" /> Πηγή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα