Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Πρώτη φορά γράφω εδώ και σόρρυ για οποιοδήποτε λάθος..
Θέλω την βοήθεια σας για μια σύνθεση κεντρικής μονάδας εώς 300-320ευρώ το πολύ μιας και δεν περισεύουν καθόλου... (αν υπάρχει κιόλας κάτι "μετριο")

Προτιμώ να τα παραγγείλω απο ένα ηλ.κατάστημα για να μην επιβαρυνθώ απο αλλού έξοδα αποστολής.
Τον χρειάζομαι γρήγορο για εργασίες περισσότερο υπολογίζω λοιπόν περισσότερο επεξεργαστή και ραμ. Τώρα γραφικά δεν με πειράζει και τόσο γιατί δεν θα παίζω παιχνίδια.
Παρακαλώ όποιος προτείνει να είναι σίγουρος για την συμβατότητα των κομματιών γιατί είμαι άσχετος απο τέτοια και θα τα δώσω να μου τα φτιάξει γνωστός μην αντιμετωπίσω προβλήματα και να τα στείλω πίσω..
Ευχαριστώ για όποια βοήθεια! :unsure:

Δημοσ.

συμπλήρωσε αυτην την φορμα εδω: http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/για να ξερουμε σε ακριβως σε τι υπολογιστη απευθύνεσαι και σου φτιαξουμε την καταληλη συνθεση 

Δημοσ.

ειχα ετοιμη τη σύνθεση... βγαζεις την κάρτα γραφικών και παίζεις στο ποσό που θες (388-82=306)...

επίσης μπορείς να αντικαταστήσεις τον ssd με εναν μηχανικό δισκό 1ΤΒ και να γλυτώσεις και απο εκει άλλα 15€

post-109616-0-65910800-1407013659_thumb.png

Δημοσ.

Και ψύκτρα να μπει,δε χρειάζεται τέτοια.  :) Χωράει και καλύτερος σε αυτήν με καλύτερο τροφοδοτικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...