dexter93 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Καλησπερα παιδια! Θελω να αγορασω μια μηχανη συγκεκριμενα την Sym Wolf 250cc. Θα το κανω με δοσεις απο την φορολογικη της μητερας μου αλλα δεν εχω ιδεα αμα γινετε (εγω δεν εχω μεγαλο εισοδημα).Θελω να μαθω αν γινετε κατι διαφορετικο, δηλαδη ας πουμε γραμματεια με τον ιδιωτη.Η μηχανη εχει περιπου 4.000 και λεω να δωσω 1000 προκαταβολη, υπαρχει περιπτωση να δεχτει;; Και αν μπορειτε μια γνωμη για τη μηχανη..Αυτα τα λιγα...Ευχαριστω πολυ! Η μηχανη ειναι στην παρακατω φωτογραφια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Απο ιδιώτη γραμματία δεν πρόκειται να δεις τη σημερον ημέρα. Απο μάντρα ίσως αλλα η τιμη της θα είναι φουσκωμενη. Μόνο μέσω τραπέζης γίνεται πλέον χρηματοδότηση και συνήθως πρεπει να δουν πάνω απο 15000 οικογενειακό εισόδημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Θελω να μαθω αν γινετε κατι διαφορετικο, δηλαδη ας πουμε γραμματεια με τον ιδιωτη. Αυτή η μηχανή όπως γράφεις και εσύ έχει κάτι λιγότερο από 4.000€ καινούργια, πως θα την πάρεις από ιδιώτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexter93 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Αυτή η μηχανή όπως γράφεις και εσύ έχει κάτι λιγότερο από 4.000€ καινούργια, πως θα την πάρεις από ιδιώτη? Λαθος εκανα φιλε δεν το προσεξα απο εμπορο θα την παρω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα