thelos257 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Την καλησπερα μου σε ολους-ες σας σημερα το πρωι καθως ειχα το Mozilla Firefox ανοιχτο το FB μονο και μετα ειχα ανοιχτα τα utorrent το HarkBrake και το VLC Player βλεπω το λαμπακι του σκληρου δισκου να αναβει συνεχως και με ποντικη κουνιοταν με πληκτρο πατιοταν. Ο σκληρος δισκος ειναι 1TB Αυτος εδω: ATA ST310000528AS SCISI DISK DEVICE Τι να κανω ρε παιδια ; ειναι 1TB και εχω χρεισιμοποιησει τα 500GB Τι να κανω ρε παιδια ; Σας ευχαριστω εκ των προτερων επισης καποιες φορες ο υπολογιστης μου φενεται αργος.
Xristaras12 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 αναβει συνεχως και με ποντικη κουνιοταν με πληκτρο πατιοταν. η δεν ξερω να διαβαζω η δεν καταλαβαινω τι θες να πεις σε καθε περιπτωση,κατεβασε το hard disk sentinel να δουμε την υγεια του δισκου. 2
thelos257 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 αναβει συνεχως και με ποντικη κουνιοταν με πληκτρο πατιοταν. η δεν ξερω να διαβαζω η δεν καταλαβαινω τι θες να πεις σε καθε περιπτωση,κατεβασε το hard disk sentinel να δουμε την υγεια του δισκου. Εχω και μια Κυπριακη προφορα. Θελω να πω οτι κολλησαν ολα δεν κουνιετουν το ποντικη ουτε το πλητρα τιποτα νεκρα. Disk report 2014 08 02.txt Ειναι ΟΚ η υγεια του δισκου 100% Χρηστο οποτε που ειναι το προβλημα και κοτσαριστηκε ;
stathis97 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 1)Κανε ενα scan με Malwarebytes 2)Βαλε το HWMonitor και δες θερμοκρασιες 1
thelos257 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 1)Κανε ενα scan με Malwarebytes 2)Βαλε το HWMonitor και δες θερμοκρασιες hwm_smbus.txt HWMonitor.txt Οριστε φιλε μου.
stathis97 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Απο θερμοκρασιες μια χαρα εισαι,δες μιπως εχεις κολλησει καποιον ιο και σου δημιουργησε αυτος το προβλημα. Αν θες ελεγξε και τις ram με το memtest
thelos257 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Απο θερμοκρασιες μια χαρα εισαι,δες μιπως εχεις κολλησει καποιον ιο και σου δημιουργησε αυτος το προβλημα. Το Scan του Malwarebytes τα εδειξε ολα φυσιολογικα χωρις κανενα ιο ή καμια απυλη. Να κανω και ενα scan με το Kaspersky Anti-Virus 2013 το οποιο το ειχα ενα χρονο τωρα στον υπολογιστη μου και θα τελιωσει να δω τι θα βαλω μετα. Το αγορασα με αδεια για 3 υπολογιστες μπηκε και στους τρεις, Σε ενα δυο λαπτοπ τα οποια δωθηκαν και στον υπολογιστη μου. Επισης εχω το ανανοιχτο Panda Gold Protection 2013 να το βαλω αυτο ή ειναι βαρη οπως το Kaspersky ;
stathis97 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Σχετικα με τα antivirus βαλε οποιο θες,ελενξε τις ram αν στο ξανα κανει. 1
Alithinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 ε αλλο η προφορα του προφορικου λογου,αλλο η ορθογραφια. δεν καταλαβαινουμε τι λες εδω περα..
thelos257 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 ε αλλο η προφορα του προφορικου λογου,αλλο η ορθογραφια. δεν καταλαβαινουμε τι λες εδω περα.. Τι δεν καταλαβενεται ρε φιλε ; Ελληνικα μιλαω και οχι Κυπριακα.
Alithinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Τι δεν καταλαβενεται ρε φιλε ; Ελληνικα μιλαω και οχι Κυπριακα. κουνιετουν: τελείως άγνωστη λέξη. ποντικη: απ τη πρώτη δημοτικού μαθαίνουμε τα πρόσωπα (ο,η,το), το ποντίκι λόγο του ότι είναι 'το' και όχι 'η',γράφεται με ιώτα και όχι με ήτα. το πλητρα: άγνωστη λέξη. τι είναι ένα πλήτρα ? κοτσαριστηκε: άγνωστο και αυτό το ρήμα. 1
thelos257 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 κουνιετουν: τελείως άγνωστη λέξη. ποντικη: απ τη πρώτη δημοτικού μαθαίνουμε τα πρόσωπα (ο,η,το), το ποντίκι λόγο του ότι είναι 'το' και όχι 'η',γράφεται με ιώτα και όχι με ήτα. το πλητρα: άγνωστη λέξη. τι είναι ένα πλήτρα ? κοτσαριστηκε: άγνωστο και αυτό το ρήμα. Καλημερα φιλε μου ανοιξε κανα Κυπριακο λεξικο και θα βρεις τις αγνωστες λεξεις αυτο δεν ειναι το θεμα μας. Κουνιεται συμενει οτι δεν κινειτε τιποτα. Ποντικι ειναι το mouse στα αγγλικα το ποντικι του υπολογιστη μας. Το Πληκτρο. Κοτσαριστηκε στα ελληνικα συμενει οτι μαγκωσε εμεινε βρε φιλε κολλησε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα