Προς το περιεχόμενο

Βίδες για την Corsair H110

Shogo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα,έχω την υδρόψυξη H110 της Corsair και θέλω να βάλω πάνω στο ψυγείο 2 έξτρα ανεμιστήρες των 140mm,και οι κατάλληλες βίδες είναι οι κυκλωμένες στην φωτογραφία,ξέρει κανείς ποιούς ανεμιστήρες μπορώ να βάλω που να περιέχει η συσκευασία τους σίγουρα αυτές τις βίδες;

Ευχαριστώ.

post-304703-0-50105300-1406988495_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε μην ανχονεσε   :D ακομα και να μην ερχονται με βιδες υπαρχουν στην αγορα να αγορασεις 

http://www.e-shop.gr/inline-fan-screw-set-for-25mm-fan-p-PER.754235

http://www.e-shop.gr/inline-fan-screw-set-for-15mm-fan-p-PER.754234

λογικα μια απο αυτες της δυο θα σου κανουν ... τσεκαρε το ανεμιστιρακη που θες να παρεις τι θελει :D :D

• Like 1

ναι ωραία παράγγειλα 2 τετράδες 25mm από το e-shop και 1 CORSAIR AIR SERIES AF140 LED RED QUIET και μετά θα δώ αν θα πάρω και δεύτερο fan,θα είναι λουλούδι το pcακι  :-) thanks παιδιά!!

Καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα,έχω την υδρόψυξη H110 της Corsair και θέλω να βάλω πάνω στο ψυγείο 2 έξτρα ανεμιστήρες των 140mm,και οι κατάλληλες βίδες είναι οι κυκλωμένες στην φωτογραφία,ξέρει κανείς ποιούς ανεμιστήρες μπορώ να βάλω που να περιέχει η συσκευασία τους σίγουρα αυτές τις βίδες;

Ευχαριστώ.

Χαχαχαχαχαχα , βρε τρελέ !!!!! Μυαλό δεν έβαλες ; 12 ανεμιστήρες έχεις στο κουτί κι άλλους δυό στην υδρόψηξη και θα βάλεις κι άλλους ; :blink: :lol: :lol:

• Like 1

ναι ωραία παράγγειλα 2 τετράδες 25mm από το e-shop και 1 CORSAIR AIR SERIES AF140 LED RED QUIET και μετά θα δώ αν θα πάρω και δεύτερο fan,θα είναι λουλούδι το pcακι  :-) thanks παιδιά!!

Μόλις τις δοκιμάσεις πες μας αν ληταν όντως συμβατές

Χαχαχαχαχαχα , βρε τρελέ !!!!! Μυαλό δεν έβαλες ; 12 ανεμιστήρες έχεις στο κουτί κι άλλους δυό στην υδρόψηξη και θα βάλεις κι άλλους ; :blink: :lol: :lol:

oxaxoaxoaxoa φίλτατε Κώστα έβαλα άλλους 2 από κάτω απτό ψυγείο αλλά π@π@ρια,διαφορές στη θερμοκρασία δεν είναι ορατές,oohh well δεν πειράζει,φωτάκια μοβ και κόκκινο για την μόστρα μια χαρά είναι,μοιάζει με λουνα πάρκ  :-D

αα ξέχασα να αναφέρω φίλε pagratie οτι τελικά οι βίδες που πείρα δεν ταίριαζαν με το σπείρωμα του ψυγείου,οπότε της έκανα τράμπα με τις βίδες του ανεμιστήρα που έχω στο μπροστινό μέρος του κουτιού  ^_^

αν έχεις παλιά μητρική amd,

η βίδες αυτές έχουν το ίδιο σπείρωμα με το ψυγείο,απλώς πρέπει να την βιδώσεις απο την μέσα πλευρά του φάν επειδή είναι κοντές!

Screenshot_67.png

αν έχεις παλιά μητρική amd,

η βίδες αυτές έχουν το ίδιο σπείρωμα με το ψυγείο,απλώς πρέπει να την βιδώσεις απο την μέσα πλευρά του φάν επειδή είναι κοντές!

Screenshot_67.png

ναι το ξέρω,έχω άπειρες τέτοιες βίδες αλλά ήθελα μακριές αλλιώς δεν βιδώνονται με τίποτα,πάντως έκανα την δουλειά μου ευχαριστώ και πάλι  :-)

Για την Η100 που είχα εψαχνα βίδες και δεν εβριστα με τίποτα. Σε ενα μαγαζί που πήγα στο κέντρο (που είχε μόνο βίδες) μου είπαν ότι το σπέιρωμα είναι αμερικανικου στυλ οποτε δεν θα βρείς πουθενά. Η corsair πουλαει σε με βίδες στην σελίδα τους αν θυμάμαι καλα.

Εγώ παντως τους εκανα μια μικρή φασαρία μεσω mail, λέγοντας ότι είανι απαραδετο να εχουν μονο 4 βίδες ενω η ψυκτρα επαιρνε 4 fans. Με τα πολλα μου ζητησαν διευθυνση και μου τις εστειλαν τσάμπα :P

ΥΓ: Θα μπορούσες να βάλεις 2 σε καθε fan αλλα δνε ξερω αν θα κρατανε ευκολα το βάρος του ψυγείου. Δεν νομίζω να εχεις θέμα.

ΥΓ2: Παντως οι Corsair SP140 σίγουρα δεν εχουν τετοιες βίδες μεσα.

• Like 1

Για την Η100 που είχα εψαχνα βίδες και δεν εβριστα με τίποτα. Σε ενα μαγαζί που πήγα στο κέντρο (που είχε μόνο βίδες) μου είπαν ότι το σπέιρωμα είναι αμερικανικου στυλ οποτε δεν θα βρείς πουθενά. Η corsair πουλαει σε με βίδες στην σελίδα τους αν θυμάμαι καλα.

Εγώ παντως τους εκανα μια μικρή φασαρία μεσω mail, λέγοντας ότι είανι απαραδετο να εχουν μονο 4 βίδες ενω η ψυκτρα επαιρνε 4 fans. Με τα πολλα μου ζητησαν διευθυνση και μου τις εστειλαν τσάμπα :P

ΥΓ: Θα μπορούσες να βάλεις 2 σε καθε fan αλλα δνε ξερω αν θα κρατανε ευκολα το βάρος του ψυγείου. Δεν νομίζω να εχεις θέμα.

ΥΓ2: Παντως οι Corsair SP140 σίγουρα δεν εχουν τετοιες βίδες μεσα.

ωραιιιοοςς χαχα, βρήκα βίδες παίδες,dont worry  :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...