Legomai_Goga Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα παιδιά,καμιά ιδέα για το παρακάτω θέμα;Χτες την νύχτα βρήκα το κινητό μου απενεργοποιημένο και άσκοπα προσπαθούσα να το ενεργοποιήσω αφού δεν γινόταν τπτ.Έβγαλα την μπαταριά και είχε απο την πίσω μεριά κάποια υγρά. Σκέφτηκα από την καφετέρια που το τραπέζι είχε νερά και το κινητό ήταν από πάνω. Τώρα που το σκέφτομαι καλυτερα, πολύ δύσκολα να έφτανε εκεί νερό. Τα τίναξε η μπαταριά? Παράξενο γιατί είναι κάποιων μηνών το κινητό. Επίσης σκέφτηκα μήπως φταίει ο φορτιστής αυτοκινήτου που είναι από άλλο κινητό (LG).Χωρίς φορτιστή συνδεδέμενο είναι νεκρό. Με φόρτιση αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι (δεν βρήκα πουθενά στο ιντερνετ τι είναι). Βγάζω την μπαταριά γράφει (με φορστιστή) "fastboot mode" και τπτ άλλο πάλι το κόκκινο λαμπάκι αναβοσβήνει (άρα μήπως σαν να μην βλέπει μπαταριά?). Αν βάλω αμέσως την μπαταριά κάτι πάει να κάνει αλλα και παλι τπτ. Αυτό που μερικές φορές κάνει είναι να δείχνει φόρτιση μπαταριάς 0% και μετά αμέσως 100% (ενώ ξέρω από χτες ότι δεν είναι στο max)....Εμένα μου φαίνεται κάτι έπαθε η μπαταριά.Καμιά ιδέα ρε παιδιά πριν παραγγείλω online καμιά μπαταριά? (Εγγύηση δεν, ειχα προηγουμενα σχετικα με vodafone service, ξερω..καλυτερα να το κανω μονος)έχει τόσες λίγες πληροφορίες στο διαδίκτυο για το κινητό. Ούτε καν τι σημαίνει το κάθε χρώμα από το LED.Με πολύμετρο δεν μπορώ να τσεκάρω την μπαταριά σωστά? (προφανώς μπορώ να δω τάση αλλά δεν μπορώ να δω λειτουργικότητα, δηλαδή αν μπει σε κλειστό κύκλωμα αν μηδενίζει αμέσως.) Thanks in advance guys!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα