orck Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Τι θα λεγατε να γραφαμε οτι θελουμε για τα νεα Κομιξ απο τις Καθημερινες εκδοσεις; (εαν αρεσει η ιδεα παρακαλω καποιον διαχειριστη να μεταφερει τα σχετικα με το Κομιξ μηνυματα απο αυτο το θεμα, http://www.insomnia.gr/topic/531869-η-καθημερινη-φέρνει-σκληρόδετα-κόμιξ-του-carl-barks) 1
Adon1s Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Απλά δεν πρόκειται να το αγορασω . Το βρίσκω πολύ άσχημο πισογύρισμα με ισοπεδωμένη την ήδη κατακρεουργημενηβποιοτητα που ειχε σανβπεριοδικό τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς Μπάρκς και Ρόσα δεν έγραψαν άπειρες ιστορίες . Κάποτε θα τελείωναν . Sent from my iPhone using Insomnia 1
LongTom Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Λυπάμαι που το λέω,αλλά μετά το τέλος της καριέρας του Ρόσα δεν είναι το ίδιο. Όλοι οι άλλοι,μέχρι τώρα τουλάχιστον, απλά ωχριούν μπροστά στην δυάδα που έκτισε το κόμικ του Ντίσνευ. Ίσως όταν βγει το καινούργιο ταλέντο να καλύψει το τεράστιο κενό.... 1
ant_ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 To "B περιοδος" ειναι λαθος επρεπε να συνεχισει απο εκει που σταματησε
linuslost Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Πηρα χθες το καινουριο ΚΟΜΙΞ και ενα Αλμανακο.... Το Αλμανακο ειναι οτι πιο απαισιο εχω διαβασει ποτε.... Αλλαξαν και τα καρε, θυμιζουν Marvel, και οι ιστοριες ειναι αθλιες...Το KΟΜΙΞ δεν το εχω διαβασει ακομα αλλα και αυτο εχει διαφορετικο στυλ απο οτι ειδα.
orck Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Λυπάμαι που το λέω,αλλά μετά το τέλος της καριέρας του Ρόσα δεν είναι το ίδιο. Όλοι οι άλλοι,μέχρι τώρα τουλάχιστον, απλά ωχριούν μπροστά στην δυάδα που έκτισε το κόμικ του Ντίσνευ. Ίσως όταν βγει το καινούργιο ταλέντο να καλύψει το τεράστιο κενό.... Δεν ξερω γιατι το λες αυτο, ισως να ειναι η νοσταλγια των παιδικων χρονων σου, για αυτο δεν εχω κανενα επιχειρημα. Πηρα το νεο Κομιξ και η ιστορια Μομπυ Ντικ ειναι πραγματικα εξαιρετικη, η ιστορια ειναι δωσμενη σαν να βλεπεις ταινια, τα καρε ειναι σκοτεινα και εχουν σκιες. Δεν θεωρω οτι μετα τον Μπαρκς και Ροσα υπαρχει το χαος. Θα ηθελα στο Κομιξ να ειχε το δεσιμο με τον συνδετηρα και οχι με κολλα και να ειναι μεσα σε σακουλακι γιατι τα περιοδιοκα ψιλοκαταστρεφονται ετσι οπως τα στοιβαζουν. Οπως ειναι και τα κλασικα αμερικανικα κομικ με τους ηρωες της Marvel. Περιμενω το επομενο με εκεινον τον περιεργο τυπο (που δεν θυμαμαι σχεδον τιποτα).
LongTom Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δεν ξερω γιατι το λες αυτο, ισως να ειναι η νοσταλγια των παιδικων χρονων σου, για αυτο δεν εχω κανενα επιχειρημα. Πηρα το νεο Κομιξ και η ιστορια Μομπυ Ντικ ειναι πραγματικα εξαιρετικη, η ιστορια ειναι δωσμενη σαν να βλεπεις ταινια, τα καρε ειναι σκοτεινα και εχουν σκιες. Δεν θεωρω οτι μετα τον Μπαρκς και Ροσα υπαρχει το χαος. Θα ηθελα στο Κομιξ να ειχε το δεσιμο με τον συνδετηρα και οχι με κολλα και να ειναι μεσα σε σακουλακι γιατι τα περιοδιοκα ψιλοκαταστρεφονται ετσι οπως τα στοιβαζουν. Οπως ειναι και τα κλασικα αμερικανικα κομικ με τους ηρωες της Marvel. Περιμενω το επομενο με εκεινον τον περιεργο τυπο (που δεν θυμαμαι σχεδον τιποτα). Δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι έχω διαβάσει όλους τους "επιγόνους",αλλά οι ιστορίες που έχω κατά καιρούς διαβάσει,μιλάμε για πριν 2-3 χρόνια όχι δεκαετίες,δεν μου άρεσαν και απλά άφησα το ψάξιμο για άλλη στιγμή. Οι ιστορίες δεν είχαν ούτε την επική λεπτομέρεια του Ρόσα,ούτε την σπιρτάδα-χιούμορ του Μπάρξ. Ίσως και να υπάρχει κάποιος που να έχει δικό του στυλ που να συγκρίνεται με τους 2 θρύλους,δεν ξέρω. Μέχρι να δω κάτι τέτοιο θα μείνω στην άποψη μου. 1
gavros10 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Απο την συλλογη του μπαρκς, στις γενικες πληροφοριες που γραφουν, αναφερουν πολλους ιταλους σχεδιαστες-σεναριογραφους που απο οτι φαινεται συνεχιζουν σε πολυ καλο επιπεδο. Ειναι γνωστο οτι οι δικοι μας αντιγραφουν πιστα το ιταλικο topolino οποτε μπορουμε να περιμενουμε ιστοριες απο καταξιωμενους ιταλους σχεδιαστες 3
linuslost Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Τελικα το διαβασα χθες το ΚΟΜΙΞ... Οπως ειπε ο φιλος παραπανω, τα καρε ηταν σκοτεινα και σου εδιναν την εντυπωση οτι ειναι απο καρτουν. Ομως και παλι δεν φτανει το επιπεδο παλιοτερων τευχων... Θα το παρακολουθω το περιοδικο να δω μηπως βγαλει και καλυτερα τευχη!
Prof_Chaos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δεν έχει σχέση με το παλιό Κόμιξ φαίνεται διαφορετικό στύλ. Ελπίζω ο Β κύκλος όπως τον ονόμασαν να έχει νέες ιστορίες μόνο απο νέους Σχεδιαστές να δούμε και κάτι διαφορετικό. Πιστεύω θα πιάσει και θα γίνει και συλλεκτικό. Ωστόσο πολλούς ξένισε η τιμή των 3.5 ευρω .. κανονικά θα έπρεπε να ηταν στο επίπεδο των κλασικών και του μεγάλου μίκυ τιμολογιακά στα 2.90.. 1
gavros10 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Εξηγει γιατι η ιστορια ειναι πιο σκοτεινη. Ειναι το στυλ του δημιουργου και ηθελε να δωσει μια πιο σκοτεινη ατμοσφαιρια. Εμενα με ενοχλει το οτι δεν φαινεται να ειναι φτιαγμενες στο χερι αλλα απο υπολογιστη 1
orck Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Και βεβαια ειναι απο υπολογιστη. Γιατι σε ενοχλει ομως αυτο; Ειναι απο τις καλυτερες ιστοριες που εχω διαβασει (μετα τον "Χρυσο ποταμο").
Prof_Chaos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 εμένα μου άρεσε πάρα πολύ .. ! Πολύ καλό ξεκίνημα για το κόμιξ.. Και στο δευτερο τεύχος έχει τον αγαπημένο μου Ητα Βήτα ! αν το θυμάστε απο τα μικυ μάους.. 1
Ntinaras Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 το κομιξ υπηρχε μεχρι περιπου το 150-200 τπο πολυ. 1
Pantelwolf Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Ήμουν Ελλάδα και το πήρα, εξαιρετική η ιστορία και με καλό χιούμορ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα