azuli Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Καλημερα,μου αφαιρεσαν το διπλωμα μετα απο αλκοτεστ για 90 μερες.Δεν θα ηθελα να συζητησουμε το αν ηταν σωστο η οχι απλα θα ηθελα να μαθω τι γινεται σε περιπτωση που χρησιμοποιησω το αυτοκινητο χωρις την αδεια και με σταματησουν.Το αυτοκινητο μου ειναι απαραιτητο για την δουλεια μου. Please μην μου απαντησετε καλα σου εκαναν,θελω να μαθω νομικα τι ισχυει σε αυτο που ρωταω αν ξερει καποιος Για την ιστορια θα πω οτι με ενα ποτο εγινε αυτο.Το ποτο ηταν τρελη μπομπα,οινοπνευμα σκετο και ισως γι αυτο εγραψε τοσο πολυ το αλκοολομετρο. Ευχαριστω
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 σιγουρα κληση για οδηγηση χωρις διπλωμα και μπορει αφαιρεση πινακιδων!
Mau-Maus Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 η κληση αν δεν εχεις το διπλωμα μαζι σου ειναι 10 ευρω μονο , αν στο εχουν αφαιρεσει ομως και σε πιασουν πας αυτοφωρο εγω απλα να ενημερωσω πως για αλκοολ - ασφαλεια και κοκκινο , ο γιος του πρωθυπουργου να εισαι (κυρολεκτικα οχι μεταφορικα) δεν την γλυτωνεις πλεον ! επισης να ξερετε οσοι περνετε ανασφαλιστο αμαξι πως περα απο το προστιμο των 500 ευρω , αλλαξε ο νομος και απο 10 μερες που σου κρατουσαν της πινακιδες τωρα στις παιρνουν για 6 μηνες !! και επισης δεν τις παιρνεις πισω τον θεο τον ιδιο να βαλεις ! γι αυτο προσοχη ... οποιος νομιζει οτι υπερβαλω ειναι εκτος θεματος ..
paylidis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 δυστυχώς όπως σου ειπαν τα παιδιά εφόσον σου εχει αφαιρεθεί το δίπλωμα αν σε πιάσουν πας αυτόφωρο... Θα πρέπει να βρεις εναν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης για τους επόμενους μήνες...
Joshua21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Please μην μου απαντησετε καλα σου εκαναν,θελω να μαθω νομικα τι ισχυει σε αυτο που ρωταω αν ξερει καποιος Καλά σου έκαναν(sorry δεν μπόρεσα να κρατηθώ ) Όσο για τα νομικά, η οδήγηση χωρίς δίπλωμα επιφέρει: Αυτόφωρο. 200€ πρόστιμο. φυλάκιση από 1 ως 12 μήνες. Τώρα στην περίπτωση σου αν σε πιάσουν να οδηγείς θα έχεις εκτός από τα παραπάνω: Πρόστιμο επειδή οδηγείς χωρίς ασφάλεια(η ασφάλεια δεν ισχύει αν δεν έχεις δίπλωμα). Δικαστήριο σαν υπότροπος ποινής(έγραψες στα @@ σου την αφαίρεση του διπλώματος). Με λίγα λόγια θα σε σκίσουν, καλύτερα βρες εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης. 3
adi32 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μετα απο καμια 10αρια μερες πηγαινε στο τμημα και πες οτι χρειαζεσαι το αυτοκινητο για σοβαρους λογους υγειας πχ μεταφερω την αρρωστη θεια μου κλπ ΙΣΩΣ στο δωσουν πισω
kage Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) παιρνεις ενα 50αρη με 200ε αλλο ενα 80ε για διπλωμα και το χεις καβατζα .ειναι ανεξαρτητο απο το κανονικο Μετα ή το πουλας ή το δεινεις σε γνωστους αν εισαι μικρος σε ηλικια μην πας καν σε διοικητη για κλαψα!100% fail. Ποσο μαλλον με fake στοιχεια! ------- αν τσεκαρουν το διπλωμα σου και σε τραβηξουν αυτοφωρο.Πας για εισαγγελεα αρα το προστιμο που εχεις το νεο προστιμο τα εξοδα δικαστηριου και οι μερες φυλακισης....~10ε την μερα. απο 700 εως 4χιλ . Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2014 από kage
madsc Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Καλά σου έκαναν(sorry δεν μπόρεσα να κρατηθώ ) Όσο για τα νομικά, η οδήγηση χωρίς δίπλωμα επιφέρει: Αυτόφωρο. 200€ πρόστιμο. φυλάκιση από 1 ως 12 μήνες. Τώρα στην περίπτωση σου αν σε πιάσουν να οδηγείς θα έχεις εκτός από τα παραπάνω: Πρόστιμο επειδή οδηγείς χωρίς ασφάλεια(η ασφάλεια δεν ισχύει αν δεν έχεις δίπλωμα). Δικαστήριο σαν υπότροπος ποινής(έγραψες στα @@ σου την αφαίρεση του διπλώματος). Με λίγα λόγια θα σε σκίσουν, καλύτερα βρες εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης. Θα συμφωνήσω με Joshua εδώ. Ότι σου έγραψε και ίσως είναι και λίγα. Καταλαβαίνεις πως να σου πάρουν δίπλωμα και να οδηγείς χωρίς αυτό είναι στην ουσία "αμφισβήτηση εξουσίας". Περί ορέξεως του οργάνου που θα σε σταματήσει μπορεί αν θελήσει να σε γράψει από ανασφάλιστο, πυροσβεστήρα, φαρμακείο, τρίγωνο μέχρι γιατί έδεσες στραβά τα κορδόνια σου και δεν έχεις χωρίστρα Επίσης, γνωρίζεις ότι έχει το δικαίωμα να σε πάει αυτόφωρο. Αν τύχει και Παρασκευή απόγευμα, κοιμάσαι μέσα μέχρι Δευτέρα πρωί που θα παρουσιαστείς εισαγγελέα. Μετά ότι πει ο εισαγγελέας. Είσαι σίγουρος ότι αξίζει ποινικό μητρώο, τέτοια ταλαιπωρεία και έξοδα για μερικά ταξί και λεωφορεία; p.s. Μεταξύ μας αν ένα ποτό είναι τόσο τρελή μπόμπα και βαρέσει κόκκινα το αλκοοτέστ, ο οργανισμός σου θα είχε βαρέσει shutdown στο τέταρτο. /sc 1
ParhsG Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μπορείς να παίξεις με πιθανότητες. Εξαρτάται απο τους δρομους που κινήσε κτλ. Εδώ τόσοι οδηγουν με κλεμενα και δε τους πιάνουν.Αλλα να εισαι ετιμος για τις συνέπειες.
EvilEyes Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Πάρε ένα σπρέι, βάψου μαύρος και παρίστανε τον Ρομά (δε λέω γύφτο γιατί μπορεί να με πάνε αυτόφορο). Αυτούς δε τους πειράζει κανένας όλοι είναι χωρίς διπλώματα, χωρίς ασφάλεια χωρίς τίποτα. Κανένας έλεγχος δε τους αγγίζει. 3
kage Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Αν τύχει και Παρασκευή απόγευμα, κοιμάσαι μέσα μέχρι Δευτέρα πρωί που θα παρουσιαστείς εισαγγελέα. Μετά ότι πει ο εισαγγελέας. μυθος κάθε Σάββατο και Κυριακή (10:00 π.μ.- 13:00 μ.μ.). Η υπηρεσία αυτή αφορά μόνο περιπτώσεις αυτοφώρων, παραπόνων, παραγγελιών προς αστυνομικά τμήματα, ψυχασθενείς (εξέταση από εφημερεύον Δημόσιο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο ή εισαγωγή σε Δημόσιο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο κλπ.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα