Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή της στιγμή είμαι σε ένα παλιό πρόγραμμα του ΟΤΕ (Adsl economy με 2Mbps!) και το πληρώνω μάλιστα αρκετά ακριβά.

Υπάρχει κάποια άλλη εταιρεία που να αξίζει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης;

Δημοσ.

Αυτή της στιγμή είμαι σε ένα παλιό πρόγραμμα του ΟΤΕ (Adsl economy με 2Mbps!) και το πληρώνω μάλιστα αρκετά ακριβά.

Υπάρχει κάποια άλλη εταιρεία που να αξίζει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης;

'Εχεις ακόμη 2mbps? Περίεργο, οι 2αρες αναβαθμίστηκαν σε 4αρες χωρίς επιβάρυνση. Σε όποιο πάροχο και αν πας δεν υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά. Εγώ θα σου πρότεινα πριν κάνεις το οτιδήποτε να καλέσεις πρώτα στο 13888 στο εμπορικό τμήμα να ζητήσεις να σου δώσουν νέα προσφορά.

Δημοσ.

'Εχεις ακόμη 2mbps? Περίεργο, οι 2αρες αναβαθμίστηκαν σε 4αρες χωρίς επιβάρυνση. Σε όποιο πάροχο και αν πας δεν υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά. Εγώ θα σου πρότεινα πριν κάνεις το οτιδήποτε να καλέσεις πρώτα στο 13888 στο εμπορικό τμήμα να ζητήσεις να σου δώσουν νέα προσφορά.

Εγώ ξέρω άτομα με 2αρες ενώ υπάρχει η 4αρα, νμζ ότι η λογικοί του ΟΤΕ είναι όσοι έχουν 2αρα και δεν τους νοιάζει ας έχουν 2αρα

Δημοσ.

Βασικά θα έπρεπε να αναβαθμιστούν όλοι οι παλιοί χωρίς να χρειάζεται να το ζητήσουν. Απ'ότι βλέπω και απ'ότι έχω ακούσει όμως δεν το κάνουν αυτόματα.

Προσωπικά βαριέμαι να παίρνω τηλέφωνα και να κάνω παράπονα. Ειδικά με τον ΟΤΕ δεν μπορώ να βγάλω άκρη τηλεφωνικά. Κάθε φορά που μιλάς με έναν υπάλληλο, σε συνδέει με άλλον "πιο αρμόδιο" και σου λένε ότι θα δούνε το ζήτημά σου χωρίς τελικά να σου απαντάει κανένας.

Όσες φορές βέβαια έκανα αίτημα-παράπονο μέσω φαξ (δεν ήταν και λίγες φορές), λύθηκε η όποια διαμάχη είχα μαζί τους.

Τώρα έχω αορίστου χρόνου. Οπότε θεωρητικά αν κάνω αίτηση για νέο πακέτο θα αναβαθμιστώ στα 4. θα ήθελα όμως να ανέβω στα 24Mbps και εκεί κοιτάω τις επιλογές μου.

Δημοσ.

Το Forthnet triple play με 30 ευρώ περιέχει όλα τα κανάλια novasport ?

Κάτι για δώρο novasport για 12 μήνες λέει αλλά δεν το γράφει ξεκάθαρα.

http://www.forthnet.gr/media/3play/nova_3play_price-list-2013.pdf

Με 30 ευρώ θα έχεις μόνο αυτά, τα άλλα διπλά είναι EXTRA2312_zps5155c118.jpg

NOVA START PACK

2333_zpsf7437428.jpg

Δημοσ.

ok κατάλαβα. Επίσης απ' ότι βλέπω χρειάζεται +50 ευρώ για τον ψηφιακό δέκτη. Δεν αξίζει και πολλά το βασικό πακέτο, δεν σου δίνει τίποτα ιδιαίτερο.

Η Cyta καλή είναι; Βγαίνει η πιο φθηνή στα 22/μήνα (απεριόριστα σταθερά, 160 προς κινητά, 24Mbps) με 2ετές όμως συμβόλαιο.

Δημοσ.

Με 4αρα Cyta στην Άνω Πόλη (DSLAM Ερμού) έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Καντους ένα τηλέφωνο για να σου πουν μέχρι πόσο μπορείς να πιάσεις από κει που θα είσαι. Μη σου πουν δηλαδή 8-9Mbps και βάλεις τσάμπα 24αρα.

Δημοσ.

ok κατάλαβα. Επίσης απ' ότι βλέπω χρειάζεται +50 ευρώ για τον ψηφιακό δέκτη. Δεν αξίζει και πολλά το βασικό πακέτο, δεν σου δίνει τίποτα ιδιαίτερο.

Η Cyta καλή είναι; Βγαίνει η πιο φθηνή στα 22/μήνα (απεριόριστα σταθερά, 160 προς κινητά, 24Mbps) με 2ετές όμως συμβόλαιο.

με πιστωτικη καρτα  Ο εξοπλισμος ειναι δωρεαν.σε ολες τις περιπτωσεις και η εγκατασταση ειναι δωρεαν.τα γραφει στο pdf.

Με 4αρα Cyta στην Άνω Πόλη (DSLAM Ερμού) έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Καντους ένα τηλέφωνο για να σου πουν μέχρι πόσο μπορείς να πιάσεις από κει που θα είσαι. Μη σου πουν δηλαδή 8-9Mbps και βάλεις τσάμπα 24αρα.

η μπορει να ζητησει 4αρα και μετα να την κανει 24 αρα ή το αναποδο αν δεν πετυχαινει μεγαλυτερη ταχυτητα.

Δημοσ.

+ τέλος ενεργοποίησης 35 ευρώ έχει η forthnet.

Δώρο δορυφορικό πιάτο έχει + εγκατάσταση. Ο εξοπλισμός είναι δωρεάν μόνο αν βάλεις τα έξτρα πακέτα, όχι όμως στο βασικό 3play.

Δημοσ.

+ τέλος ενεργοποίησης 35 ευρώ έχει η forthnet.

Δώρο δορυφορικό πιάτο έχει + εγκατάσταση. Ο εξοπλισμός είναι δωρεάν μόνο αν βάλεις τα έξτρα πακέτα, όχι όμως στο βασικό 3play.

το 35 αρι ειναι το κλασσικο για ενεργοποιηση του adsl οταν εχεις ηδη γραμμη και κανα 70αρι οταν ειναι νεα γραμμη.

δες την σελιδα 4 στο link http://www.forthnet.gr/media/3play/nova_3play_price-list-2013.pdf  λεει ποτε ειναι δωρεαν ο Αποκωδικοποιητης  και ποτε οχι.δηλαδη ακομα και στo full nova βλεπω οτι τον πληρωνεις εκτος αν εχεις πιστωτικη καρτα.τελευταια στηλη δεξια.

ο εξοπλισμός είναι δωρεάν στο βασικό 3play δηλαδή το nova start pack χωρίς να χρειάζεται να βάλεις έξτρα πακέτα http://www.forthnet.gr/ServicesBasketForm.aspx?a_id=6208

δωρο δορυφορικο πιατο και εγκατασταση οχι τον Αποκωδικοποιητη ο οποιος ειναι δωρεαν μονο με πιστωτικη καρτα και οχι παλι σε ολα τα προγραμματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...