Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί ρε παίδες στην birdphone το αγόρασα πως γίνεται να το στείλω άλλου;; εξάλλου η εταιρεία το έστειλε στην quest (μάλλον, εμένα μου έλεγαν apple) την επόμενη μέρα! ! Άρα στην quest το καθυστέρησαν τόσο (λόγο φόρτου και αδειών όπως έλεγαν.

Σήμερα πήρα πάλι τηλ,μου είπαν δεν το έφτιαξαν και αναγκάστηκαν να μου στείλουν καινούριο (έτσι λένε) άντε να δουμε, ,,,,,!!!!

Ήσουν και λίγο άτυχος που έπεσες στον 15αύγουστο είναι η αλήθεια. Τουλάχιστον τέλειωσε η ταλαιπωρία σου! Για καινούργιο δύσκολα εκτός αν έχει αλλάξει κάτι. Τα λένε καινούργια αλλά δεν είναι "του κουτιού" όπως αυτό που σου χάλασε. Θα έχει εγγύηση κανονικά πάντως.

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί ρε παίδες στην birdphone το αγόρασα πως γίνεται να το στείλω άλλου;; εξάλλου η εταιρεία το έστειλε στην quest (μάλλον, εμένα μου έλεγαν apple) την επόμενη μέρα! ! Άρα στην quest το καθυστέρησαν τόσο (λόγο φόρτου και αδειών όπως έλεγαν.

Σήμερα πήρα πάλι τηλ,μου είπαν δεν το έφτιαξαν και αναγκάστηκαν να μου στείλουν καινούριο (έτσι λένε) άντε να δουμε, ,,,,,!!!!

καινουργιο οχι, refurbished ναι... 

πολυ κακως που δεν μας ακουσες παντως... Η Infoquest το πολυ σε 3 εργασιμες στο εχει στείλει πισω, δε χρειάζεται να εμπλακει πουθενα το καταστημα!

Δημοσ.

Κανείς δεν ξέρει αν θα είναι καινούργιο ή refurbished. Η Apple δεν λέει και δεν παίζει και ιδιαίτερο ρόλο. Η οθόνη το καπάκι και η μπαταρία είναι πάντα Brand new.

Δημοσ.

^Αυτό! Δεν λέγαμε τόσο καιρό ότι είσαι τυχερός που σε καλύπτει η infoquest? Γιατί τα έμπλεξες?

Μα απο την QUEST  εκανε τοσο καιρο να ερθει , οχι απο την birdphone!!!!! Η εταιρεια τους το ειχε στειλει την επομενη μερα κιολας....

οποτε δεν εχει διαφορα

Δημοσ.

ναι το διάβασα μετά, συνήθως δεν αργεί τόσο. Ίσως λόγω Αυγούστου δεν ξέρω. Τελικά τι έγινε όμως? Το πήρες ή ακόμα περιμένεις?

Δημοσ.

ναι το διάβασα μετά, συνήθως δεν αργεί τόσο. Ίσως λόγω Αυγούστου δεν ξέρω. Τελικά τι έγινε όμως? Το πήρες ή ακόμα περιμένεις?

To πήρα...καποια πραγματακια δεν μου αρεσουν (σαν να μην ειναι φωτεινη η οθονη, να αργει η συνδεση) πραγματα που μπορει να ειναι και της φαντασιας μου δηλαδη, αλλα προς το παρων δουλευει κανονικα.

το μονο που μου κανει εντυπωση ειναι οταν εχω ανοικτο το wifi, δουλευει κανονικα, αλλα ΣΥΝΕΧΕΙΑ διπλα στην ενδειξη του wifi γυρναει αυτο το κυκλακι,,,,που εμφανιζεται οταν ψαχνει.

• Like 1
Δημοσ.

To πήρα...καποια πραγματακια δεν μου αρεσουν (σαν να μην ειναι φωτεινη η οθονη, να αργει η συνδεση) πραγματα που μπορει να ειναι και της φαντασιας μου δηλαδη, αλλα προς το παρων δουλευει κανονικα.

το μονο που μου κανει εντυπωση ειναι οταν εχω ανοικτο το wifi, δουλευει κανονικα, αλλα ΣΥΝΕΧΕΙΑ διπλα στην ενδειξη του wifi γυρναει αυτο το κυκλακι,,,,που εμφανιζεται οταν ψαχνει.

Πιθανώς να εχει ενεργα τα background updates..!

για να εχει προβλημα δε πιστευω, μαλλον ιδεα σου θα ναι γιατι περνάνε GC πριν φύγουν...

Δημοσ.

Πιθανώς να εχει ενεργα τα background updates..!

για να εχει προβλημα δε πιστευω, μαλλον ιδεα σου θα ναι γιατι περνάνε GC πριν φύγουν...

Δεν ειναι ενεργοποιημενα. Ποιος ξέρει παιδιά τι ειναι αυτό; Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...