zio10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 ΜΑΚΑΡΙ αλλα δεν το βλεπω.... δηλαδη ειναι σίγουρο οτι θα μουδωσουν άλλο? δνε παιζει να επισκευαστει -επιδιορθωθεί αυτο και να μου το στείλουν? πω πω....και ξερεις τι σκεφτομαι....αν δεν ειχε τυχει να αλλαξω την wind, δεν θα ειχα καταλαβει ποτέ οτι εχει προβλημα...και πιθανον οταν το εβλεπα να ηταν εκτος εγγυησης.... όχι δεν θα στο επισκευάσουν, άλλο θα πάρεις
kalgeorge Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 όχι δεν θα στο επισκευάσουν, άλλο θα πάρεις πρωτη φορα το ακουω αυτο ρε γμτ....να εχεις πληρωσει χοντρα λεφτα και να σου δινουν μεταχειρισμενο....
zio10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 πρωτη φορα το ακουω αυτο ρε γμτ....να εχεις πληρωσει χοντρα λεφτα και να σου δινουν μεταχειρισμενο.... Αυτοί δεν το λένε μεταχειρισμένο (πολλές φορές το λένε και καινούργιο!). Πάντως μη φοβάσαι, δεν έχεις σημάδια, γρατσουνιές κλπ, σαν καινούργιο φαίνεται
kalgeorge Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Αυτοί δεν το λένε μεταχειρισμένο (πολλές φορές το λένε και καινούργιο!). Πάντως μη φοβάσαι, δεν έχεις σημάδια, γρατσουνιές κλπ, σαν καινούργιο φαίνεται οπως και να εχει για μενα ειναι ξεφτιλα....
zio10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 οπως και να εχει για μενα ειναι ξεφτιλα.... το σέρβις και η υποστήριξη των iPhone στην Ελλάδα είναι πονεμένη ιστορία γενικά...δε στο εύχομαι εννοείται αλλά αρκετοί που πήραν ανακατασκευασμένο από αντικατάσταση το αλλάξανε κάμποσες φορές!
georgeadams Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Αυτό που θα τους δώσεις εσύ θα σταλεί πακέτο στο εργοστάσιο. Εκεί θα αντικατασταθεί το προβληματικό εξάρτημα, θα γίνει λεπτομερής έλεγχος και καθάρισμα. Αν υπάρχουν γρατσουνιές θα αντικατασταθεί και το αντίστοιχο καπάκι. Αφού λοιπόν φτάσει να βρίσκεται σε κατάσταση "σαν καινούριο", θα πακεταριστεί και θα σταλεί για να το πάρει ο επόμενος που θα δώσει το δικό του για σέρβις.
kalgeorge Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 το σέρβις και η υποστήριξη των iPhone στην Ελλάδα είναι πονεμένη ιστορία γενικά...δε στο εύχομαι εννοείται αλλά αρκετοί που πήραν ανακατασκευασμένο από αντικατάσταση το αλλάξανε κάμποσες φορές! ωραια τετοια θελω να ακουω να χαιρομαι ακομα περισσοτερο χαχαχαχ Αυτό που θα τους δώσεις εσύ θα σταλεί πακέτο στο εργοστάσιο. Εκεί θα αντικατασταθεί το προβληματικό εξάρτημα, θα γίνει λεπτομερής έλεγχος και καθάρισμα. Αν υπάρχουν γρατσουνιές θα αντικατασταθεί και το αντίστοιχο καπάκι. Αφού λοιπόν φτάσει να βρίσκεται σε κατάσταση "σαν καινούριο", θα πακεταριστεί και θα σταλεί για να το πάρει ο επόμενος που θα δώσει το δικό του για σέρβις. Έχεις πρόχειρο κάποιο παράδειγμα; α πολυ ωραια....το χαλασμενο ενός άλλου δηλαδη θα παρω... με αυτην την λογική όμως-φανταζομαι- θα πρεπει να μου αποστείλουν αμέσως το άλλο...μιας και το έχουν ετοιμο για τετοιες περιπτωσεις..
georgeadams Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 αρκετοί που πήραν ανακατασκευασμένο από αντικατάσταση το αλλάξανε κάμποσες φορές!Έχεις πρόχειρο κάποιο παράδειγμα;
zio10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Έχεις πρόχειρο κάποιο παράδειγμα; Ναι και από γνωστούς μου και από το ίντερνετ. Δεν είναι παράξενο, αν το ψάξεις θα δεις ότι έχει συμβεί αρκετές φορές! (δεν το λέω για να τον τρομάξω τον άνθρωπο, ούτε για να κατακρίνω την apple, το αναφέρω απλά ως γεγονός από αυτά που ξέρω και έχω διαβάσει-ακούσει)
haHa Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 δεν διαφωνω...απλα λιγο με παρεσυρε η βοντα, γιατι ειχε προβλημα με τις κεραιες εδω...και μου ελεγαν υπομονη μεχρι να φτιαχτει το προβλημα.... επισης σου θυμιζω οτι για ενα μηνα οτ κινητο λειτουργουσε μια χαρα και με τα 3g τουκαι με τα ολα του.... Για ενα μηνα, δεν ειχε κανενα πρόβλημα το κινητο, εδω και 10+ μερες εχει προβλημα το κινητο. ΜΑΚΑΡΙ αλλα δεν το βλεπω.... δηλαδη ειναι σίγουρο οτι θα μουδωσουν άλλο? δνε παιζει να επισκευαστει -επιδιορθωθεί αυτο και να μου το στείλουν? πω πω....και ξερεις τι σκεφτομαι....αν δεν ειχε τυχει να αλλαξω την wind, δεν θα ειχα καταλαβει ποτέ οτι εχει προβλημα...και πιθανον οταν το εβλεπα να ηταν εκτος εγγυησης.... Και να ειχες μεινει στην wind, το πρόβλημα θα το ειχες καταλαβει, γιατι ειναι ενα προβλημα που παρουσιαστηκε στο κινητο εδω και 10 μερες, δεν εχει καμμια σχεση το δικτυο της Vodafone οπως λανθασμενα νομιζεις.
kalgeorge Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Για ενα μηνα, δεν ειχε κανενα πρόβλημα το κινητο, εδω και 10+ μερες εχει προβλημα το κινητο. Και να ειχες μεινει στην wind, το πρόβλημα θα το ειχες καταλαβει, γιατι ειναι ενα προβλημα που παρουσιαστηκε στο κινητο εδω και 10 μερες, δεν εχει καμμια σχεση το δικτυο της Vodafone οπως λανθασμενα νομιζεις. Για ενα μηνα, δεν ειχε κανενα πρόβλημα το κινητο, εδω και 10+ μερες εχει προβλημα το κινητο. Και να ειχες μεινει στην wind, το πρόβλημα θα το ειχες καταλαβει, γιατι ειναι ενα προβλημα που παρουσιαστηκε στο κινητο εδω και 10 μερες, δεν εχει καμμια σχεση το δικτυο της Vodafone οπως λανθασμενα νομιζεις. ναι περιπου ετσι ειναι....αν και με την wind (μιας και δεν εχει θρι τζι, ) δουλευε....οποτε μαλλον θα το ανακαλυπτα αργα. οσο για το προβλημα της συσκευής....ετυχε να πεσει πανω και στο προβλημα της κεραιας...οποτε...καπου το εχασα...
kalgeorge Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Latest update. ....εταιρεία birdphone. .....τουλάχιστον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Έχουν το κινητό από τις οκτώ του μηνα!!!! Την μια περιμένουν ενημέρωση....την άλλη, πρέπει να περάσουν πέντε εργάσιμες. Μετά, το προσδόκιμο είναι δέκα ημέρες. Αποτέλεσμα;;;το κινητό ακόμα μέσα και καμμία ενημερωση!!!!! Ξεφτιλιζοντε για να μην πω κάτι άλλο και μας κόψει η λογοκρισία! !!!! Ξεφτιλα! !!!!!
paylidis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Latest update. ....εταιρεία birdphone. .....τουλάχιστον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Έχουν το κινητό από τις οκτώ του μηνα!!!! Την μια περιμένουν ενημέρωση....την άλλη, πρέπει να περάσουν πέντε εργάσιμες. Μετά, το προσδόκιμο είναι δέκα ημέρες. Αποτέλεσμα;;;το κινητό ακόμα μέσα και καμμία ενημερωση!!!!! Ξεφτιλιζοντε για να μην πω κάτι άλλο και μας κόψει η λογοκρισία! !!!! Ξεφτιλα! !!!!! γιατι το εστειλες στο Birdphone?????????????? επαιρνες τηλεφωνο και ερχοταν κατευθειαν η κουριερ απο την infoquest και το επαιρνε... σορρυ κιολας αλλα τοσες σελιδες τα λεμε...
zio10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 ^Αυτό! Δεν λέγαμε τόσο καιρό ότι είσαι τυχερός που σε καλύπτει η infoquest? Γιατί τα έμπλεξες? 1
kalgeorge Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Γιατί ρε παίδες στην birdphone το αγόρασα πως γίνεται να το στείλω άλλου;; εξάλλου η εταιρεία το έστειλε στην quest (μάλλον, εμένα μου έλεγαν apple) την επόμενη μέρα! ! Άρα στην quest το καθυστέρησαν τόσο (λόγο φόρτου και αδειών όπως έλεγαν. Σήμερα πήρα πάλι τηλ,μου είπαν δεν το έφτιαξαν και αναγκάστηκαν να μου στείλουν καινούριο (έτσι λένε) άντε να δουμε, ,,,,,!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα