Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η quest σαπορταρει την birdphone? δεν ξερω τι παιζει...αλλα ευχομαι να ξεμπλεξω γρηγορα...και οταν λεω γρηγορα, εννοω απο διαδικαστικά και χρόνο που θα εχω ξανα συσκευη στα χερια μου

Η quest αναλαμβάνει το σέρβις σε όλα τα iPhone εξωτερικού (όπως είναι αυτά από σκρουτζομάγαζα). Είναι το καλύτερο σέρβις που μπορεί να σου τύχει

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η quest αναλαμβάνει το σέρβις σε όλα τα iPhone εξωτερικού (όπως είναι αυτά από σκρουτζομάγαζα). Είναι το καλύτερο σέρβις που μπορεί να σου τύχει

αντε να δουμε, γιατι δυστηχως σε αυτην την χωρα δεν εχω εμπιστοσυνη σε κανεναν και σε τιποτα

Δημοσ.

παιδια αυριο πρωι πρωτο πραγμα που θα κανω, θα παω να βγαλω μια καινουρια καρτα ,

απο εκει και περα αναλογως τι γινεται και με την νεα καρτα...θα πραξω,

ευχομαι να ΜΗΝ ειναι προβλημα του τηλ (αν και δεν το βλεπω) γιατι δεν θελω να μπλεξω με αποστολες τηλεφωνου, επισκευες φασαριες κλπ κλπ

Δεν εχει νοημα να χασεις κι αλλες μερες και χρονο κανοντας ανουσιες δοκιμες.

Οσο νωριτερα καταλαβεις οτι εχει πρόβλημα το τηλέφωνο σου, τοσο νωρίτερα θα ξεμπερδεψεις.

Ηδη εχεις χασει 10+ μερες εχοντας ενα προβληματικό τηλεφωνο που δεν μπορει να κανει κλησεις αξιοπιστα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχει νοημα να χασεις κι αλλες μερες και χρονο κανοντας ανουσιες δοκιμες.

Οσο νωριτερα καταλαβεις οτι εχει πρόβλημα το τηλέφωνο σου, τοσο νωρίτερα θα ξεμπερδεψεις.

Ηδη εχεις χασει 10+ μερες εχοντας ενα προβληματικό τηλεφωνο που δεν μπορει να κανει κλησεις αξιοπιστα.

Απλά είναι καλό να δοκιμάσει και σιμ άλλης εταιρείας για να είναι σίγουρος. Μη του πούνε στο σέρβις ότι είναι θέμα δικτύου. Κατά τα άλλα συμφωνώ :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον ....τελευταιες εξελιξεις....

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ...ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ......

αναλυτικα....

παω το πρωι να βγαλω καρτα κοσμοτε, να δω αν δουλευει οπως ειπαμε και πως παει και με το 3g.

μπαινω στον γερμανο εδω...και ακολουθει διαλογος μεταξυ εμου και ενος υπαλληλου.( πολυ περιληπτικά) 

- καλημερα θα ηθελα μια καρτα nanosim της κοσμοτε. βγαινει αμεσως?

- μαλιστα βγαινει αμεσα...ποια θελετε

- frog θελω

- α ξερετε frog δεν βγαζουμε (ακολουθησε διαλογος προσπαθωντας να καταλαβω το γιατι)

- οκ, δωστε μου κοσμοκαρτα λοιπον.

- ουτε κοσμοκαρτα εχουμε....whats up μονο..

- πλακα μου κανετε? τελος παντων..whats up εχω...δεν θελω....μπορειτε να μου την κοψετε για nano? 

- δυστηχως δεν κανουμε κοψιματα εμεις...πρεπει να πατε στην wind.. αυτη κοβει τις καρτες ολων των εταιρειων...( εχω μεινει καγκελο και προσπαθω να καταλαβω αν με κοροιδευει.....) 

με τα πολλα, φευγω παω wind να κοψω την καρτα....μου λενε....ειανι απο τις πολυ παλιες...δεν κοβεται γιατι θα κοψω και κομματι απο την sim (οντως ειναι μεγαλη και θα την χαλουσαν) 

αφου παλι εχω φτασει στα κοκκινα....και δεν ξερω αν πρεπει να κλαψω ή να γελασω...του λεω....φτιαξε μου μια f2g  καινουρια να την βαλω να δοκιμασω.....

εχω βαλει λοιπον την καινουρια wind στο iphone....και δουλευει κανονικα. Βεβαια το τεστ θα γινει οταν παω σπιτι. (οπου δεν εχω σημα με βοντα) γιατι εδω στο κεντρο επιανε και η βοντα πριν....με αποσυνδεσεις....αλλα επιανε..

επισης εχω βαλει (με ανταπτορα) την βοντα σε μια συσκευη άλλη, επισης δουλευει κανονικα....καπου χανει για πολυυυυυ  λιγο το σημα και το βρισκει αμεσως ...αλλα δεν εχω θεματα του να με παιρνουν και να μην καλει.

edit.... προσπαθουσα με voda (ακομα και οταν ειχα σημα) να ενεργοποιήσω το imessage και ολο δεν γινοταν.....

με την καρτα της wind μου πηρε 10 δευτερολεπτα

edit 2.  εκοψα ΚΑΙ το whats up οποτε θα δοκιμασω και με αυτην καρτα  (άλλα 5 ευρω για την αλλαγη της καρτας ,,,τι να πει κανεις) 

Επεξ/σία από kalgeorge
Δημοσ.

Λοιπόν παίδες βοήθεια γιατι θα μου στρίψει.

Κάρτα wind όλα οκ

Κάρτα Vodafone τα γνωστα χάλια

Κάρτα what's up ένδειξη καμμιά υπηρεσία

Heeeeeelp!!!!! .(((

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Κάρτα wind όλα οκ

Heeeeeelp!!!!! .(((

Θα βοηθούσε αν δοκίμαζες ένα άλλο 5s με τις ίδιες ρυθμίσεις και την ίδια κάρτα στην περιοχή που δεν έχεις σήμα με το δικό σου...αν το έκανε μόνο με Vodafone θα ήταν πιο πιθανό να είναι θέμα δικτύου, αλλά γιατί να το κάνει και με την cosmote? Και αν είναι πρόβλημα του τηλεφώνου γιατί να μην το κάνει με τη wind?! Μπλέξιμο!

Δημοσ.

Κάρτα wind όλα οκ

Heeeeeelp!!!!! .(((

Θα βοηθούσε αν δοκίμαζες ένα άλλο 5s με τις ίδιες ρυθμίσεις και την ίδια κάρτα στην περιοχή που δεν έχεις σήμα με το δικό σου...αν το έκανε μόνο με Vodafone θα ήταν πιο πιθανό να είναι θέμα δικτύου, αλλά γιατί να το κάνει και με την cosmote? Και αν είναι πρόβλημα του τηλεφώνου γιατί να μην το κάνει με τη wind?! Μπλέξιμο!

Εντάξει ολοκληρώθηκε το πρόβλημα... Ησύχασα. Τωρα δεν παιζει ούτε με wind. Έφυγε για την εταιρεία και θεος βοηθός. Sent from my iPhone using Insomnia
  • Like 1
Δημοσ.

Εντάξει ολοκληρώθηκε το πρόβλημα... Ησύχασα. Τωρα δεν παιζει ούτε με wind. Έφυγε για την εταιρεία και θεος βοηθός. Sent from my iPhone using Insomnia

το καλύτερο μάλλον! Από βδομάδα θα έχεις νέα. Μπακ απ κράτησες έ? (θα στο στείλουν άδειο το άλλο). Νομίζω πρέπει να έχεις κλειστό και το find my phone

Δημοσ.

το καλύτερο μάλλον! Από βδομάδα θα έχεις νέα. Μπακ απ κράτησες έ? (θα στο στείλουν άδειο το άλλο). Νομίζω πρέπει να έχεις κλειστό και το find my phone

Λάθος. Με wind παιζει τελικά απλά έπρεπε να κλείσω το 3g. Παρόλα αυτά νομίζω πρεπει να το στειλω. Sent from my iPhone using Insomnia

σιγα μην εχω νεα απο εβδομαδα...παει ξεκαλοκαιριασαμε....:(

Δημοσ.

Λάθος. Με wind παιζει τελικά απλά έπρεπε να κλείσω το 3g. Παρόλα αυτά νομίζω πρεπει να το στειλω. Sent from my iPhone using Insomnia

σιγα μην εχω νεα απο εβδομαδα...παει ξεκαλοκαιριασαμε.... :(

Είναι ψιλονεκρή βδομάδα η επόμενη αλλά κανονικά η quest δεν αργεί πολύ. Είναι πολύ πιο γρήγορη από arvato πχ

Δημοσ.

Λάθος. Με wind παιζει τελικά απλά έπρεπε να κλείσω το 3g. Παρόλα αυτά νομίζω πρεπει να το στειλω.

Κανενα λαθος. Ουτε με wind παιζει σωστα κ αξιοπιστα κ εχεις προβλημα.

Δεν χρειάζεται νταντεμα το κινητο(ανοιγοκλεισιμο 3g κλπ). Αν χρειάζεται, τοτε εχει προβλημα κ απορω πως δεν το εχεις συνειδητοποιησει τοσες μερες..

Τωρα παιζει να ειχες ηδη καινούριο/ανακατασκευασμενο κινητό αν το ειχες παει εξαρχης και δεν πιστευες οτι φτιαει η vodafone, η καρτα και αλλα τετοια κουλα.

Ουτε βεβαια θα ειχες χασει χρονο, χρημα και κλήσεις..

Δημοσ.

Κανενα λαθος. Ουτε με wind παιζει σωστα κ αξιοπιστα κ εχεις προβλημα.

Δεν χρειάζεται νταντεμα το κινητο(ανοιγοκλεισιμο 3g κλπ). Αν χρειάζεται, τοτε εχει προβλημα κ απορω πως δεν το εχεις συνειδητοποιησει τοσες μερες..

Τωρα παιζει να ειχες ηδη καινούριο/ανακατασκευασμενο κινητό αν το ειχες παει εξαρχης και δεν πιστευες οτι φτιαει η vodafone, η καρτα και αλλα τετοια κουλα.

Ουτε βεβαια θα ειχες χασει χρονο, χρημα και κλήσεις..

δεν διαφωνω...απλα λιγο με παρεσυρε η βοντα, γιατι ειχε προβλημα με τις κεραιες εδω...και μου ελεγαν υπομονη μεχρι να φτιαχτει το προβλημα.... :(

επισης σου θυμιζω οτι για ενα μηνα οτ κινητο λειτουργουσε μια χαρα και με τα 3g τουκαι με τα ολα του....

Δημοσ.

Σε 2-3 εργάσιμες θα έχεις το άλλο. Πιθανώς και πριν το 15αυγουστο κοινώς...

ΜΑΚΑΡΙ αλλα δεν το βλεπω....

δηλαδη ειναι σίγουρο οτι θα μουδωσουν άλλο? δνε παιζει να επισκευαστει -επιδιορθωθεί αυτο και να μου το στείλουν?

πω πω....και ξερεις τι σκεφτομαι....αν δεν ειχε τυχει να αλλαξω την wind, δεν θα ειχα καταλαβει ποτέ οτι εχει προβλημα...και πιθανον οταν το εβλεπα να ηταν εκτος εγγυησης....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...