Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βρηκα μια whats up που ειχα πριν καιρο....και την ειχα στα αζητητα...θα παω first thing που λενε να την κοψω, να την βαλω στο τηλ, και βλεπουμε..

ειναι σε εγγυηση το κινητο...το αντικαθιστούν ή θα διορθώσουν το προβλημα?υποψιν ειναι αγορασμενο απο σκρουτζομαγαζο

εντιτ....το οτι το κινητο δουλευει ρολοι απο την ωρα που ηρθα 01¨00  εως τωρα...πως να το εκλαβω?

Από σκρουτζομάγαζο είναι εξωτερικού και σε καλύπτει η infoquest. Είναι το καλύτερο σέρβις σε σχέση με τα άλλα. Κάνουν αντικατάσταση συσκευής με ανακατασκευασμένο (δεν είναι του κουτιού αλλά δε φαίνεται και μεταχειρισμένο) γι΄αυτό σου είπα να κρατήσεις backup γιατί το καινούργιο θα σου έρθει άδειο. Τώρα για το ότι δουλεύει τι να πω...λογικά θα το ξανακάνει αφού το κάνει όποτε το πιάνει! :-)

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από σκρουτζομάγαζο είναι εξωτερικού και σε καλύπτει η infoquest. Είναι το καλύτερο σέρβις σε σχέση με τα άλλα. Κάνουν αντικατάσταση συσκευής με ανακατασκευασμένο (δεν είναι του κουτιού αλλά δε φαίνεται και μεταχειρισμένο) γι΄αυτό σου είπα να κρατήσεις backup γιατί το καινούργιο θα σου έρθει άδειο. Τώρα για το ότι δουλεύει τι να πω...λογικά θα το ξανακάνει αφού το κάνει όποτε το πιάνει! :-)

ναι σιγουρα και εγω αυτο πιστευω....για αυτο και δεν χαιρομαι....

τωρα βεβαια αυτο το ανακατασκευασμενο που ειπες με χαλασε πολυ....γιατι οταν πληρωνεις καινουριο...θελεις καινουριο...

• Like 1
Δημοσ.

ναι σιγουρα και εγω αυτο πιστευω....για αυτο και δεν χαιρομαι....

τωρα βεβαια αυτο το ανακατασκευασμενο που ειπες με χαλασε πολυ....γιατι οταν πληρωνεις καινουριο...θελεις καινουριο...

Ναι δυστυχώς δεν δίνουν του κουτιού....αυτό που παίρνεις όμως συνεχίζει να έχει εγγύηση τουλάχιστον

Δημοσ.

Ναι δυστυχώς δεν δίνουν του κουτιού....αυτό που παίρνεις όμως συνεχίζει να έχει εγγύηση τουλάχιστον

αυτο ειναι μεγαλη ξεφτιλα....τι να πω...ελπιζω να μην φτασουμε εκει

Δημοσ.

και το τεστ δεν εβγαλε αποτελεσμα.......ειαμι στο κεντρο της αθηνας και δεν εχει σημα κανεις!!! ουτε q ουτε κοσμοτε ουτε τιποτα....

μετακινουμε καπου...προς κηφισιας ....εχω κανονικα...παω αλεξανδρας...ουτε για αστειο....ειμαι ολο το απογευμα μεταξυ (καμμια υπηρεσια) , κανονικες κλησεις....και 5 παυλες σημα, αλλα καμμια κληση...

το κουφο ειναι οτι "¨ζωντανευει" οταν ανοιγω το 3g για λιγο....αλλα μετα μια απο τα ιδια.

επισης μπορω να πω οτι λειτουργησε καπως καλυτερα οταν απο την επιλογη φορεα, αντι για αυτοματο εβαλα καρφωτα τον παροχο.

οκ...λαθος μου και σωστα τα λετε...επρεπε απο πολυ νωρις να παιξω με αλλη καρτα. Το οποιο βεβαια (δεν γινεται αυριο που θα ηθελα ετσι για να μου σπασει τα νευρα ) μιας και υπαρχει τοπικη γιορτη και δεν κουνιεται φύλλο :)

Μια χαρα συμπέρασμα βγηκε:

Εχεις σοβαρα και αδικαιλογητα προβληματα με το σημα κ στην Αθηνα, οχι μονο στο Κιατο.

Ειναι 100% πρόβλημα του τηλεφώνου οπως σου ειπα κ αρχικα.

Πήγαινε το για service.

• Like 1
Δημοσ.

δυο αποριες που μου εχουν δημιουργηθει.....

α) υπαρχει περιπτωση το προβλημα να δημιουργειται επειδη δουλευει με nanosim? το ρωταω επειδη με usim κομμενη δουλευε μια χαρα (longshot το ξερω, αλλα ποτε δεν ξερεις)

β)  ειναι προτιμότερο να ζητησω μια καινουρια καρτα (πχ μια καρτα frog nanosim) ή να τους πω να κόψουν την whats up που εχω και να δοκιμασω με αυτήν?

Δημοσ.

δυο αποριες που μου εχουν δημιουργηθει.....

α) υπαρχει περιπτωση το προβλημα να δημιουργειται επειδη δουλευει με nanosim? το ρωταω επειδη με usim κομμενη δουλευε μια χαρα (longshot το ξερω, αλλα ποτε δεν ξερεις)

β)  ειναι προτιμότερο να ζητησω μια καινουρια καρτα (πχ μια καρτα frog nanosim) ή να τους πω να κόψουν την whats up που εχω και να δοκιμασω με αυτήν?

Γενικά είναι καλύτερα να nanosim "εργοστασιακή", όχι κομμένη δηλαδή. Αν και αν την κόψεις με το ειδικό πενσάκι και όχι με το χέρι δε νομίζω ότι έχει κάποια διαφορά

Δημοσ.

ναι γενικα ετσι υποτιθεται οτι ειναι....απλα μου δημιουργηθηκε η απορια, επειδη με την wind ειδα οτι δουλευει κανονικα, και μου ειπαν απο το μαγαζι οτι δεν εχει και τεραστιες διαφορες

Δημοσ.

Ξαναδοκίμασες με wind και δε χάνεις το σήμα?

οχι δεν εχω δοκιμασει αλλη εταιρεια ακομα...αυριο

οταν πηρα το τηλ, εβαλα την κομμενη της wind και δνε ειχα κανενα προβλημα γενικα....αυτο λεω

παντως δεν μπορω να καταλαβω....δεν εχω δυνατοτητα κλησης  (το σημα φουλ παρολαυτα) και για να καταφερω να βγαλω γραμμη, πρεπει να ενεργοποιω τα 3g & 4g....

βεβαια μετα απο λιγο παλι δεν θα δουλευεουν...

Δημοσ.

οχι δεν εχω δοκιμασει αλλη εταιρεια ακομα...αυριο

οταν πηρα το τηλ, εβαλα την κομμενη της wind και δνε ειχα κανενα προβλημα γενικα....αυτο λεω

α ναι αυτό το θυμάμαι, λέω αν ξαναδοκίμασες μετά που παρουσίασε το πρόβλημα. Αν στο κάνει και με τη wind ίσως πρέπει σιγά σιγά να σκεφτείς την αντικατάσταση γιατί δεν την κάνουν και αμέσως, θέλει λίγες μέρες

Δημοσ.

παιδια αυριο πρωι πρωτο πραγμα που θα κανω, θα παω να βγαλω μια καινουρια καρτα ,

απο εκει και περα αναλογως τι γινεται και με την νεα καρτα...θα πραξω,

ευχομαι να ΜΗΝ ειναι προβλημα του τηλ (αν και δεν το βλεπω) γιατι δεν θελω να μπλεξω με αποστολες τηλεφωνου, επισκευες φασαριες κλπ κλπ

Δημοσ.

παιδια αυριο πρωι πρωτο πραγμα που θα κανω, θα παω να βγαλω μια καινουρια καρτα ,

απο εκει και περα αναλογως τι γινεται και με την νεα καρτα...θα πραξω,

ευχομαι να ΜΗΝ ειναι προβλημα του τηλ (αν και δεν το βλεπω) γιατι δεν θελω να μπλεξω με αποστολες τηλεφωνου, επισκευες φασαριες κλπ κλπ

Mε την infoquest δε θα εχεις πρόβλημα ακομα και αν χρειαστεί αντικατασταση... Είναι απίστευτα κομπλέ, καμια σχέση με το επισημο σερβις των μεγαλοκροκοδειλοεταιρειών...

Δημοσ.

Mε την infoquest δε θα εχεις πρόβλημα ακομα και αν χρειαστεί αντικατασταση... Είναι απίστευτα κομπλέ, καμια σχέση με το επισημο σερβις των μεγαλοκροκοδειλοεταιρειών...

η quest σαπορταρει την birdphone? δεν ξερω τι παιζει...αλλα ευχομαι να ξεμπλεξω γρηγορα...και οταν λεω γρηγορα, εννοω απο διαδικαστικά και χρόνο που θα εχω ξανα συσκευη στα χερια μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...