gRim Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Αν εχεις προσφατο backup στο pc καντο απο itunes να μην περιμενεις με τις ώρες για την επαναφορά. Κάνε λίγο υπομονή να δεις τι θα γίνει με την κεραία αλλιώς πάρε καρτοκινητή από άλλη εταιρία και δοκίμασε. Πέντε λεπτά είναι να κόψεις την κάρτα και λάθος να κάνεις απλά την πετάς...
CheOnWeb Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Λοιπον.....ειμαι στο εξής βήμα... εχω κανει reset-erase all content and settings. εκανα διαμορφωση σαν καινουριο , το σεταρα απ την αρχή, μεχρι να ανοιξει δηλαδη.. και το προβλημα παραμενει.. τι κανω? το κανω restore απο itunes ή erase kai restore apo icloud? και απλα ειναι θέμα βόνταφον?? ΛΟΙΠΟΝ......εκανα restore apo itunes, δουλευε κανονικοτατα για περιπου μια ωρα. και μετα παλι τα ιδια..... Ωραία. Κάνε restore από iTunes ώστε να έχεις το iPhone ως είχε (κάποια password θα χρειαστεί να τα ξαναπεράσεις παρόλο το restore). Επόμενο test, κάρτα από άλλη εταιρεία για να βεβαιωθούμε 100% ότι δεν έχεις πέσει στη διαβολική σύμπτωση να χάλασε το τσιπάκι ταυτόχρονα με την αλλαγή εταιρείας που έκανες. Edit: Το ´χεις με κομμένη SIM?
apostol1s Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 το iphone5s δουλευει και με 2G.δεν χρειαζεται απαραιτητα 4G
kalgeorge Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Ωραία. Κάνε restore από iTunes ώστε να έχεις το iPhone ως είχε (κάποια password θα χρειαστεί να τα ξαναπεράσεις παρόλο το restore). Επόμενο test, κάρτα από άλλη εταιρεία για να βεβαιωθούμε 100% ότι δεν έχεις πέσει στη διαβολική σύμπτωση να χάλασε το τσιπάκι ταυτόχρονα με την αλλαγή εταιρείας που έκανες. Edit: Το ´χεις με κομμένη SIM? το εχω με nanosim....δουλευε με κομμενη sim με την wind που ημουν, αλλα μου ειπαν ουτε για πλακα ξανα με κομμένη.
CheOnWeb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 το iphone5s δουλευει και με 2G.δεν χρειαζεται απαραιτητα 4G Σίγουρος; Νομίζω μόνο 3G και πάνω.
zio10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δοκίμασε αυτό που λένε τα παιδιά, με σιμ άλλης εταιρείας. Μόνο έτσι θα δεις αν είναι θέμα δικτύου ή τηλεφώνου. Αν σου κάνει τα ίδια και με άλλη σιμ τότε επιστροφή και αντικατάσταση συσκευής
kalgeorge Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 <p>Δοκίμασε αυτό που λένε τα παιδιά, με σιμ άλλης εταιρείας. Μόνο έτσι θα δεις αν είναι θέμα δικτύου ή τηλεφώνου. Αν σου κάνει τα ίδια και με άλλη σιμ τότε επιστροφή και αντικατάσταση συσκευής</p> Βασικά Σημερα όλη μέρα που ήμουν στο κέντρο του χωριού λειτουργούσαν όλα κανονικά. Μόλις απομακρύνθηκα για το σπιτι (στα δυο χιλιόμετρα ) δεν παιζει τίποτα. Το απόγευμα θα ειμαι αθηνα, εκεί θα ειμαι το καλο Τεστ. Και αμέσως αύριο δοκιμή άλλης κάρτας Sent from my iPhone using Insomnia
UncleKim Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Θεωρώ ότι είναι πρόβλημα του κινητού και μόνο. Δοκίμασε και με άλλη σιμ (θα ήταν το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνεις) για να είσαι σίγουρος.
CheOnWeb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Θεωρώ ότι είναι πρόβλημα του κινητού και μόνο. Το οποίο παρουσιάζεται μόνο σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές; Δεν είναι εντελώς απίθανο αλλά δεν του δίνω πάνω από 0,01%.
UncleKim Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Το οποίο παρουσιάζεται μόνο σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές; Δεν είναι εντελώς απίθανο αλλά δεν του δίνω πάνω από 0,01%. Μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά το πρόβλημα του παρουσιάζεται σε πολλά μέρη, και όχι πχ μόνο στο Κιάτο, που όντως έχει πρόβλημα η Vodafone. Βέβαια, θα έπρεπε και άλλοι πελάτες να είχαν τεχνικά προβλήματα, και ειδικά το τοπικό κατάστημα θα ήξερε περισσότερα, γιατί θα είχαν κάνει και άλλα παράπονα. Ούτε στην Αθήνα πιάνει από ότι λέει, οπότε εγώ νομίζω είναι θέμα του τηλεφώνου. Ίσως έχει θέμα, και στις περιοχές με πρόβλημα σήματος γενικώς, το εμφανίζει, ενώ σε επαρκώς καλυπτόμενες περιοχές, το πρόβλημα δεν είναι αισθητό.
CheOnWeb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μηχανάκια του διαβόλου Ποτέ δεν ξέρεις. Αθήνα θα πάει σήμερα λέει αν και το σωστό τεστ είναι μια nano από Wind-Cosmote. Ίδωμεν.
paylidis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 εχω να του πω εγω 4-5 νεκρά σημεια στην αθήνα που και κεραία 1 μετρο να βάλεις δε θα μπορει να δει σήμα και να μιλήσει.. .χαχαχα στο κέντρο της αθήνας μαλιστα...!
kalgeorge Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 και το τεστ δεν εβγαλε αποτελεσμα.......ειαμι στο κεντρο της αθηνας και δεν εχει σημα κανεις!!! ουτε q ουτε κοσμοτε ουτε τιποτα.... μετακινουμε καπου...προς κηφισιας ....εχω κανονικα...παω αλεξανδρας...ουτε για αστειο....ειμαι ολο το απογευμα μεταξυ (καμμια υπηρεσια) , κανονικες κλησεις....και 5 παυλες σημα, αλλα καμμια κληση... το κουφο ειναι οτι "¨ζωντανευει" οταν ανοιγω το 3g για λιγο....αλλα μετα μια απο τα ιδια. επισης μπορω να πω οτι λειτουργησε καπως καλυτερα οταν απο την επιλογη φορεα, αντι για αυτοματο εβαλα καρφωτα τον παροχο. οκ...λαθος μου και σωστα τα λετε...επρεπε απο πολυ νωρις να παιξω με αλλη καρτα. Το οποιο βεβαια (δεν γινεται αυριο που θα ηθελα ετσι για να μου σπασει τα νευρα ) μιας και υπαρχει τοπικη γιορτη και δεν κουνιεται φύλλο
zio10 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Αν κάνει τα ίδια με όλες τις κάρτες νομίζω το καλύτερο είναι να κρατήσεις ένα backup και να το δώσεις για αντικατάσταση.
kalgeorge Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Αν κάνει τα ίδια με όλες τις κάρτες νομίζω το καλύτερο είναι να κρατήσεις ένα backup και να το δώσεις για αντικατάσταση. βρηκα μια whats up που ειχα πριν καιρο....και την ειχα στα αζητητα...θα παω first thing που λενε να την κοψω, να την βαλω στο τηλ, και βλεπουμε.. ειναι σε εγγυηση το κινητο...το αντικαθιστούν ή θα διορθώσουν το προβλημα?υποψιν ειναι αγορασμενο απο σκρουτζομαγαζο εντιτ....το οτι το κινητο δουλευει ρολοι απο την ωρα που ηρθα 01¨00 εως τωρα...πως να το εκλαβω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα