kalgeorge Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 standard δεν ειναι αλλα 99% δε φταιει το καημενο... καλα εννοειται οτι και αυτη η "πατεντα" δνε κρατησε πολυ.... το θεωρησα περιτο να το αναφερω καταλαβα....με βλεπω για φορητοτητα.....ακομα δεν πηγα βοντα..
kalgeorge Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Latest update... Στο κιατο (μέσα) δουλευει κανονικά Τουλάχιστον μεχρι τωρα αλλά με πολυ λιγο σήμα και δυσκολία. Οπότε αποκλείουμε το θέμα τηλέφωνο. Άρα, έγκειται στο κατα πόσο εχω όρεξη και υπομονή να περιμένω ν φτιάξουν το σήμα. Sent from my iPhone using Insomnia
haHa Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Απο αυτα που διαβαζω ειναι εμφανες οτι φταιει το τηλεφωνο. Δεν εχει ολοκληρωτικη βλαβη, για αυτο που και που πιανεις σημα, εστω και χαμηλο. Αλλα οτι εχει βλαβη ειναι σχεδον σιγουρο. Ειδικα απο την στιγμη που οταν κλεινεις τα δεδομενα (οποτε αναγκαζεται και πιανει αποκλειστικα gsm/2g σημα για κληση) "δεν εχεις τηλεφωνο" οπως ειπες.
kalgeorge Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 <p>Απο αυτα που διαβαζω ειναι εμφανες οτι φταιει το τηλεφωνο.</p> <p> </p> <p>Δεν εχει ολοκληρωτικη βλαβη, για αυτο που και που πιανεις σημα, εστω και χαμηλο. Αλλα οτι εχει βλαβη ειναι σχεδον σιγουρο.</p> <p>Ειδικα απο την στιγμη που οταν κλεινεις τα δεδομενα (οποτε αναγκαζεται και πιανει αποκλειστικα gsm/2g σημα για κληση) δεν εχεις τηλεφωνο.</p> Μα δεν πιάνει gsm/2g to iPhone 5s. Ετσι ξέρω δηλαδή... Αν κάνω λάθος διορθώσετε με Sent from my iPhone using Insomnia Απο αυτα που διαβαζω ειναι εμφανες οτι φταιει το τηλεφωνο. Δεν εχει ολοκληρωτικη βλαβη, για αυτο που και που πιανεις σημα, εστω και χαμηλο. Αλλα οτι εχει βλαβη ειναι σχεδον σιγουρο. Ειδικα απο την στιγμη που οταν κλεινεις τα δεδομενα (οποτε αναγκαζεται και πιανει αποκλειστικα gsm/2g σημα για κληση) δεν εχεις τηλεφωνο. Μα δεν πιάνει gsm/2g to iPhone 5s. Ετσι ξέρω δηλαδή... Αν κάνω λάθος διορθώστε με Sent from my iPhone using Insomnia Sent from my iPhone using Insomnia
haHa Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μα δεν πιάνει gsm/2g to iPhone 5s. Ετσι ξέρω δηλαδή... Αν κάνω λάθος διορθώσετε με Φυσικα και πιανει. Ειναι το κυκλακι ή το E που φανταζομαι εχεις δει μερικες φορες.. Gsm (2g) πιανουν ολα τα κινητα . Και οταν κλεινεις τα δεδομενα, τοτε το iphone πιανει αποκλειστικα δικτυο gsm(2g) και οχι HSDPA(3g) ή LTE(4g). Το δικο σου κινητο εχει προφανως προβλημα. http://www.gsmarena.com/apple_iphone_5s-5685.php GENERAL 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - all models CDMA 800 / 1700 / 1900 / 2100 - A1533 (CDMA), A14533G Network HSDPA 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100 - A1533 (GSM), A1453 CDMA2000 1xEV-DO - A1533 (CDMA), A1453 HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 - A1457, A1530 4G Network LTE- all models
georgeadams Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Το iPhone 5S δουλεύει (κατά σειρά προτεραιότητας, ανάλογα με το δίκτυο κινητής στην περιοχή σου) σε LTE (ή αλλιώς 4G) / 3G / EDGE (αυτό που λέμε 2G) / GPRS. Στο Ρυθμίσεις -> Δεδομένα μπορείς να απ/ενεργοποιήσεις το 4G. Για τα υπόλοιπα (3G/EDGE/GPRS) δεν έχεις έλεγχο εσύ, αλλά αποφασίζει μόνο του το iPhone σε ποιό απ' όλα θα δουλέψει ανάλογα με το διαθέσιμο σήμα που λαβαίνει. EDIT: με πρόλαβε ο haHa. 1
haHa Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Διαβαζω τωρα πως στο iphone οταν κλεινεις τα δεδομενα, δεν γυρναει αποκλειστικα σε gsm(2g) δικτυο, αλλα συνεχιζει και πραγματοποιει τις κλησεις μεσω του 3g δικτυου. http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1261094 Οποτε, δεν ισχυει αυτο που εγραψα οτι πιανει αποκλειστικα gsm(2g) οταν κλεινεις τα δεδομενα: Και οταν κλεινεις τα δεδομενα, τοτε το iphone πιανει αποκλειστικα δικτυο gsm(2g) και οχι HSDPA(3g) ή LTE(4g). Το δικο σου κινητο εχει προφανως προβλημα. Αλλα δεν αλλαζει το γεγονος οτι το κινητο σου εχει προβλημα κατα 99%.
gRim Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Αν κάποιος είναι σε 7.1.1-7.1.2 μπόρει να πειράξει jailbroken 5s να κλειδώνει σε 2g για να εξοικονομήσει μπαταρία. Για εκδόσεις έως και 7.0.6 αυτό μπορεί να γίνει με υποβάθμιση των carrier settings χωρίς να είναι jailbroken η συσκευή. Από αυτά που διαβάζω φοβάμαι ότι έχει πρόβλημα η συσκευή διότι από το δικό μου έχω παρατηρήσει ότι γυρνά αυτόματα σε 2g όταν δεν υπάρχει δυνατό σήμα 3g.
kalgeorge Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Αν κάποιος είναι σε 7.1.1-7.1.2 μπόρει να πειράξει jailbroken 5s να κλειδώνει σε 2g για να εξοικονομήσει μπαταρία. Για εκδόσεις έως και 7.0.6 αυτό μπορεί να γίνει με υποβάθμιση των carrier settings χωρίς να είναι jailbroken η συσκευή. Από αυτά που διαβάζω φοβάμαι ότι έχει πρόβλημα η συσκευή διότι από το δικό μου έχω παρατηρήσει ότι γυρνά αυτόματα σε 2g όταν δεν υπάρχει δυνατό σήμα 3g. μα εμενα το κανει και οταν εχω κλειστα τα δεδομενα..... επισης οταν ανοιξα εχτες το 4g δουλεψε γαι ενα διαστημα κανονικα. αν ειχε προβλημα η συσκευή, το λογικο δεν θα ηταν να μην εχω καθολου σήμα? τωρα πχ ειμαι στο γραφειο απο το πρωι....δουλευουν ολα ρολοι. οταν βγω εξω για δουλειες.....εκει εχω θεμα. δεν παραπεμπει σε προβλημα δικτύου?
haHa Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 αν ειχε προβλημα η συσκευή, το λογικο δεν θα ηταν να μην εχω καθολου σήμα? τωρα πχ ειμαι στο γραφειο απο το πρωι....δουλευουν ολα ρολοι. Οχι , δεν ειναι υποχρεωτικο να μην εχεις ποτε σημα. Πχ μπορει απλα να μην κανει καλη επαφη η κεραια εσωτερικα και για αυτο να μην εχει δυνατο σημα..
kalgeorge Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Οχι , δεν ειναι υποχρεωτικο να μην εχεις ποτε σημα. Πχ μπορει απλα να μην κανει καλη επαφη η κεραια εσωτερικα και για αυτο να μην εχει δυνατο σημα.. απο την μια στιγμη στην άλλη? και χωρις να εχει ουτε καν...."χτυπηθεί" πουθενα? θα μου πεις...ετσι γινονται αυτα....δεν σε ειδοποιουν πρωτα edit, εχω πεντε λεπτα που προσπαθω να ενεργοποιήσω παλι το imessage......και ειμαι συνεχια στο αναμονη για ενεργοποιηση...... τωρα δηλαδη δεν φταιει το σημα? Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2014 από kalgeorge
mdr21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 να διευκρινησουμε κατι:δοκιμασες reset all setiings/restore ?????!! Aν οχι, παρε backup, κανε restore και μετα δες αν επιμενει το προβλημα. ΥΓ: δεν ειναι υπερβολη να κανεις ενα restore, ιδιως οταν αλλαζεις παροχο
kalgeorge Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 να διευκρινησουμε κατι: δοκιμασες reset all setiings/restore ?????!! Aν οχι, παρε backup, κανε restore και μετα δες αν επιμενει το προβλημα. ΥΓ: δεν ειναι υπερβολη να κανεις ενα restore, ιδιως οταν αλλαζεις παροχο οχι δεν το εχω κανει....μου φανηκε καπως υπερβολικο. φανταζομαι κανεις backup στο icloud ή στο pc. κανεις reset all settings και μετα παλι κανεις restore απο το itunes?
CheOnWeb Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Backup στο iTunes ΚΑΙ iCloud για extra ασφάλεια. Τις δοκιμές θα τις κάνεις με το iTunes για πιο γρήγορα. Κάνεις λοιπόν Reset>Erase All Content and Settings. Μετά απ´ αυτό, κάνεις Restore as new (όχι απ´ το backup) και δοκιμάζεις πώς είναι τα πράγματα. Αν το πρόβλημα επιμένει, είναι κατά 99,9% θέμα της Vodafone. Αν το πρόβλημα λυθεί, κάνεις ξανά Erase και Restore from Backup. Αν μετά το Restore from Backup επανέλθει το πρόβλημα σημαίνει ότι κάτι έχει στραβώσει στο υπάρχων setup σου οπότε κάνεις αναγκαστικά Erase και Setup as New. Αν μετά το Restore from Backup το πρόβλημα ΔΕΝ επανέλθει είσαι οκ. My guess, το πρόβλημα είναι της Vodafone αλλά κάνοντας τις δοκιμές με τα restore θα αποκλέισεις το ενδεχόμενο του προβληματικού iPhone. 1
kalgeorge Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Backup στο iTunes ΚΑΙ iCloud για extra ασφάλεια. Τις δοκιμές θα τις κάνεις με το iTunes για πιο γρήγορα. Κάνεις λοιπόν Reset>Erase All Content and Settings. Μετά απ´ αυτό, κάνεις Restore as new (όχι απ´ το backup) και δοκιμάζεις πώς είναι τα πράγματα. Αν το πρόβλημα επιμένει, είναι κατά 99,9% θέμα της Vodafone. Αν το πρόβλημα λυθεί, κάνεις ξανά Erase και Restore from Backup. Αν μετά το Restore from Backup επανέλθει το πρόβλημα σημαίνει ότι κάτι έχει στραβώσει στο υπάρχων setup σου οπότε κάνεις αναγκαστικά Erase και Setup as New. Αν μετά το Restore from Backup το πρόβλημα ΔΕΝ επανέλθει είσαι οκ. My guess, το πρόβλημα είναι της Vodafone αλλά κάνοντας τις δοκιμές με τα restore θα αποκλέισεις το ενδεχόμενο του προβληματικού iPhone. Λοιπον.....ειμαι στο εξής βήμα... εχω κανει reset-erase all content and settings. εκανα διαμορφωση σαν καινουριο , το σεταρα απ την αρχή, μεχρι να ανοιξει δηλαδη.. και το προβλημα παραμενει.. τι κανω? το κανω restore απο itunes ή erase kai restore apo icloud? και απλα ειναι θέμα βόνταφον?? ΛΟΙΠΟΝ......εκανα restore apo itunes, δουλευε κανονικοτατα για περιπου μια ωρα. και μετα παλι τα ιδια..... Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2014 από kalgeorge
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα