Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον, κανε μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου (θα χασεις τους κωδικους απο αποθηκευμενα wifi) και βαλε το δίκτυο να επιλεγεται χειροκίνητα σε voda...

στο iOS 7.x όντως δεν εχει 2g αν δεν κάνω λάθος αλλα δε μπορώ να το εξακριβώσω μιας και εγω προτίμησα να μεινω στην 6.1.4 που ειναι η τελευταια αξιοπρεπης...

Δε ξερω όμως γιατι πρεπει να φταίει αυτό...

βρες οπωσδήποτε καποιον απο την περιοχή με αντίστοιχο τηλέφωνο να σου πει τι παίζει...

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λοιπον, κανε μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου (θα χασεις τους κωδικους απο αποθηκευμενα wifi) και βαλε το δίκτυο να επιλεγεται χειροκίνητα σε voda...

στο iOS 7.x όντως δεν εχει 2g αν δεν κάνω λάθος αλλα δε μπορώ να το εξακριβώσω μιας και εγω προτίμησα να μεινω στην 6.1.4 που ειναι η τελευταια αξιοπρεπης...

Δε ξερω όμως γιατι πρεπει να φταίει αυτό...

βρες οπωσδήποτε καποιον απο την περιοχή με αντίστοιχο τηλέφωνο να σου πει τι παίζει...

εχω κανει δυο φορες...δεν κερδισα κατι .....

στην περιοχη εχω μονο ενα φιλο με iphone4 αλλά δεν εχει θεμα....βεβαια δεν εχει καν 3g

edit. ελπιζω (και προς τα εκει τείνω) οτι δεν φταιει το τηλεφωνο....οταν κανω συνεχεια κατι του στυλ reconnect βρισκει σημα....βεβαια μετα απο 2-3 λεπτα...τιποτα.

αν μπορουσα να σιγουρευτω θα ειχα κανει ήδη αιτηση φορητοτητας....

Δημοσ.

εχω κανει δυο φορες...δεν κερδισα κατι .....

στην περιοχη εχω μονο ενα φιλο με iphone4 αλλά δεν εχει θεμα....βεβαια δεν εχει καν 3g

edit. ελπιζω (και προς τα εκει τείνω) οτι δεν φταιει το τηλεφωνο....οταν κανω συνεχεια κατι του στυλ reconnect βρισκει σημα....βεβαια μετα απο 2-3 λεπτα...τιποτα.

αν μπορουσα να σιγουρευτω θα ειχα κανει ήδη αιτηση φορητοτητας....

ψαξε σε κανενα φορουμ αν ειναι καποιος στην περιοχή με το ιδιο πρόβλημα... για μενα ωστοσο ήδη θα έπρεπε να εχεις παρει ενα καρτοκινητο καποιας εταιρείας ωστε να το δοκιμάσεις μην τυχον και φταίει η συσκευη 1%...

με το 4αρι δεν τιθεται θεμα συνδεσης...

Δημοσ.

ψαξε σε κανενα φορουμ αν ειναι καποιος στην περιοχή με το ιδιο πρόβλημα... για μενα ωστοσο ήδη θα έπρεπε να εχεις παρει ενα καρτοκινητο καποιας εταιρείας ωστε να το δοκιμάσεις μην τυχον και φταίει η συσκευη 1%...

με το 4αρι δεν τιθεται θεμα συνδεσης...

το να παρεις καρτοκινητο αλλου,σημαινει να κοψεις sim, και να του παρεις και τον ανταπτορα για να το ξαναβαλει στο κινητο του:)

τυχαινει να μην εχω και δευτερη γραμμη....να το εκανα στο δικο μου

Δημοσ.

το να παρεις καρτοκινητο αλλου,σημαινει να κοψεις sim, και να του παρεις και τον ανταπτορα για να το ξαναβαλει στο κινητο του :)

τυχαινει να μην εχω και δευτερη γραμμη....να το εκανα στο δικο μου

να παρεις εσυ ενα καρτοκινητο! τσαμπα τα μοιραζουν...

Δημοσ.

να παρεις εσυ ενα καρτοκινητο! τσαμπα τα μοιραζουν...

α οκ....δεν ειχα ασχοληθει...δεν ηξερα....νομιζα οτι πρεπει να αγορασεις πακετο....κατι τελος παντων....

αν καινομιζω στο δινουν με μηδεν....και πρεπει να βαλεις 5-10 ευρω για να το ενεργοποιησεις...και να δεις αν δουλευουν τα δεδομενα και οι κλησεις

Δημοσ.

α οκ....δεν ειχα ασχοληθει...δεν ηξερα....νομιζα οτι πρεπει να αγορασεις πακετο....κατι τελος παντων....

αν καινομιζω στο δινουν με μηδεν....και πρεπει να βαλεις 5-10 ευρω για να το ενεργοποιησεις...και να δεις αν δουλευουν τα δεδομενα και οι κλησεις

στο δινουν με 1€ μεσα οποτε κανεις μια-δύο κλησεις και βλεπεις τι παιζει.. δεν εχεις να χασεις παρα 5 λεπτα στον οτε...

• Like 1
Δημοσ.

στο δινουν με 1€ μεσα οποτε κανεις μια-δύο κλησεις και βλεπεις τι παιζει.. δεν εχεις να χασεις παρα 5 λεπτα στον οτε...

σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια και τον χρονο σου.....δευτερα πρωι θα ειναι το πρωτο πραγμα που θα κανω....

Δημοσ.

Το 2G-3G-4G εξαρτάται απ´ τη συσκευή, όχι απ´ το software. Οι συσκευές με 4G δεν έχουν επιλογή απενεργοποίησης του 3G.

@kalgeorge. Αν η περιοχή καλύπτεται κυρίως με 2G, τότε έχεις πρόβλημα. Καλύτερα να πας στην εταιρεία με την καλύτερη κάλυψη 3G για να είσαι οκ αλλιώς περίμενε τη Vodafone να το φτιάξει. ( Πότε όμως; Έχες μιλήσει απ´ ευθείας στη Vodafone ή μόνο σε κατάστημα; )

Δημοσ.

Το 2G-3G-4G εξαρτάται απ´ τη συσκευή, όχι απ´ το software. Οι συσκευές με 4G δεν έχουν επιλογή απενεργοποίησης του 3G.

@kalgeorge. Αν η περιοχή καλύπτεται κυρίως με 2G, τότε έχεις πρόβλημα. Καλύτερα να πας στην εταιρεία με την καλύτερη κάλυψη 3G για να είσαι οκ αλλιώς περίμενε τη Vodafone να το φτιάξει. ( Πότε όμως; Έχες μιλήσει απ´ ευθείας στη Vodafone ή μόνο σε κατάστημα; )

ναι δεν ειχα λαβει υποψη μου τα παλιοτερα 4-4s που δεν εχουν 4g... Επισης εξαρταται ξεκαθαρα και απο το sw, στο ios 6 εγω το δουλευω σαν 2G το 5αρι και εχει επιλογη δεδομενα (όπου ενεργοποιεί το 3G) και LTE όπου ενεργοποιεί το 4G...

Αν δεν καταλαβαίνω κατι λάθος εμενα αυτη τη στιγμή παίζει 2G..

Δημοσ.

Την επιλογή για απενεργποίηση του Cellular Data φυσικά την έχεις. Η διαφορά είναι ότι στο τεσσάρι μπορείς να απενεργοποιήσεις το 3G αφήνοντας το Cellular Data ανοιχτό. Έτσι μιλάς στο 2G δίκτυο (αν έχει καλύτερο σήμα ή θέλεις οικονομία μπαταρίας) και παράλληλα είσαι σε GPRS ή EDGE ώστε να δουλεύουν οι ειδοποιήσεις, τα iMessage κλπ. Στο ελλειπές δίκτυο της Ελλάδας, είναι ένα πλεονέκτημα.

Αλήθεια, ο φίλος με το πρόβλημα έχει δοκιμάσει να κλείσει τα Cellular Data; Τι αποτέλεσμα είχε;

Δημοσ.

εχω μιλησει με βοντα , και η απαντηση ηταν.... ναι ξερουμε οτι εχουμε προβλημα αλλα δεν εχουμε προβλεψη....συνηθως αυτες οι επισκευες δεν αργουν πολυ αλλα δεν μπορω να πω κατι περισσοτερο ...

μπορω να κανω το δικο μου να δουλευει με 2g απο καποια ρύθμιση?

λοιπον ακουστε και αυτο.....παιζοντας με το κινητο παρατηρησα οτι....

- αν εχω κλειστα δεδομενα....δεν εχω τηλεφωνο

- αν εχω ανοικτα το 3g ....δεν εχω τηλεφωνο.

- αν εχω ανοικτα το 4g ......εχω γραμμή κανονικα!!!!!

μπορει να μην εχω νετ.....αλλα τουλαχιστων καλώ και με καλουν...

τι γινεται?

Δημοσ.

εχω μιλησει με βοντα , και η απαντηση ηταν.... ναι ξερουμε οτι εχουμε προβλημα αλλα δεν εχουμε προβλεψη....συνηθως αυτες οι επισκευες δεν αργουν πολυ αλλα δεν μπορω να πω κατι περισσοτερο ...

μπορω να κανω το δικο μου να δουλευει με 2g απο καποια ρύθμιση?

λοιπον ακουστε και αυτο.....παιζοντας με το κινητο παρατηρησα οτι....

- αν εχω κλειστα δεδομενα....δεν εχω τηλεφωνο

- αν εχω ανοικτα το 3g ....δεν εχω τηλεφωνο.

- αν εχω ανοικτα το 4g ......εχω γραμμή κανονικα!!!!!

μπορει να μην εχω νετ.....αλλα τουλαχιστων καλώ και με καλουν...

τι γινεται?

το γυρναμε σε lte... αμερικη γιναμε και εχεις παραπονο! χαχαχα

Δημοσ.

το γυρναμε σε lte... αμερικη γιναμε και εχεις παραπονο! χαχαχα

οπότε στανταρ δεν φταιει το τηλ μου ....ετσι? :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...