kalgeorge Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Κύριοι καλησπέρα σας , χρειαζομαι τα φωτα σας επειγόντως με μια συντομη περιληψη για να μην σας κουραζω.......εχω το iphone 5s το οποιο δούλευα κανονικά με σύνδεση wind περιπου ενα χρονο. Κάνω αλλαγη σε vodafone και δουλευει κανονικα για 15 μερες περιπου Εδω και 6-7 μερες ΔΕΝ εχω καθολου σημα. Μία έρχεται...μια δεν εχω καθολου. Αν ανοιξω 3G θα χάσω αμεσως το σήμα ( για ιντερνετ ουτε λογος ) και θα επανελθει ( αφου βαλω λειτουργια πτησης και ξανα την βγαλω) στην καλυτερη μετα απο κανα δεκαλεπτο. Πήγα στην βονταφον, οπου και ταλαιπωρηθηκα κανα τριωρο.... μου άλλαξαν 2 καρτες σιμ, εκαναν διαφορα εκει, επαναφορα ρυθμισεων δικτυου κλπ κλπ κλπ .....αποτελεσμα κανενα. Μετα απο ψαξιμο λοιπον , μαθαινουμε οτι υπαρχει προβλημα με την κεραια στο λουτρακι, (αναβαθμιζεται σε 4G και απο εκει δημιουργειται το όλο θεμα. ΟΜΩΣ...δεν εχω ακουσει απο κανεναν εδω γύρω να εχει το ιδιο προβλημα με εμενα!!!! Μου ειπαν απο το καταστημα, οτι ειναι λογικο να συμβαινει....(το παιρνω για αστειο) γιατι το κινητο μου δουλευει με 3G και είναι λογικο να εχει τις αποσυνδεσεις !! Στην αρχη στο καταστημα επεμεναν οτι φταιει το τηλεφωνο μου ( η ευκολη λυση παντα) και κοντεψαμε να τσακωθουμε γαι αυτο....μιας και τους εξηγουσα πολλακις οτι δουλευε κανονικα με σημα voda μεχρι "εχτες¨". Και ζηταω την βοηθεια σας ..... τι μπορει να φταιει βρε παιδια??? -το τηλεφωνο μου? μπορω να του κανω κατι? (ολικο reset πχ? ) -όντως ειναι λογικο να εχω αποσυνδεσεις και να μην εχω γαι αρκετα χρονικα διαστηματα καθολου τηλεφωνο?? και αν ναι....μόνο το δικο μου?? - μπορω να κανω κατι με την βονταφον να τους πιεσω-τσακωθώ-ζητησω αποζημίωση?? γιατι επειδη ειναι καρτα....με εχουν γραμμενο κανονικα!! σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα....επρεπε να τους πιεσω για να το καταχωρήσουν ως προβλημα!!!!!.......μου έλεγαν οκ ειπαμε εχουμε θεμα....τι θελετε να το σημειώσω? Αυτά ....συγγνωμη για το σεντόνι...αλλά οποιαδήποτε βοήθεια θα μου ήταν πολυτιμη. Ευχαριστω εκ των προτέρων
atheatos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δε ξέρω αν μπορείς να δεις το σήμα σου συγκριτικά με άλλη συσκευή ώστε να διαπιστωθεί αν όντως το τηλέφωνο έχει πρόβλημα. Δηλαδή δεν βρίσκεται κάποιο άλλο κινητό για δοκιμή ? αν είναι η κεραία του το πας πίσω όσο σε καλύπτει ακόμα η εγγύηση.
paylidis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 εαν εχεις τσεκάρε και 1000% οτι δεν ειναι η συσκευή σου κανεις παραπονα στην vodafone και κοινοποίηση στην ΕΕΤΤ... στο λεω επειδη οταν εγω πηρα το 5άρι στη βονταφον που ειμαι εχανε το σήμα του στο δεκαλεπτο, στην κοσμοτε που δοκίμασα επίσης αλλα στη wind το κράταγε ωρες και μετα το έχανε και εν τελει μου έκαναν αντικατάσταση συσκευής με DOA μιας και δε μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και εκτοτε δεν ειχα ποτε πρόβλημα...
kalgeorge Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δε ξέρω αν μπορείς να δεις το σήμα σου συγκριτικά με άλλη συσκευή ώστε να διαπιστωθεί αν όντως το τηλέφωνο έχει πρόβλημα. Δηλαδή δεν βρίσκεται κάποιο άλλο κινητό για δοκιμή ? αν είναι η κεραία του το πας πίσω όσο σε καλύπτει ακόμα η εγγύηση. μα με ποια λογικη να το παω πισω, απο την στιγμη που δουλευε το τηλ εστω και για δεκα μερες με την νεα καρτα? αν ειχε προβλημα το τηλ, το λογικο δεν ειανι να μην εχω καθολου σημα? εαν εχεις τσεκάρε και 1000% οτι δεν ειναι η συσκευή σου κανεις παραπονα στην vodafone και κοινοποίηση στην ΕΕΤΤ... στο λεω επειδη οταν εγω πηρα το 5άρι στη βονταφον που ειμαι εχανε το σήμα του στο δεκαλεπτο, στην κοσμοτε που δοκίμασα επίσης αλλα στη wind το κράταγε ωρες και μετα το έχανε και εν τελει μου έκαναν αντικατάσταση συσκευής με DOA μιας και δε μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και εκτοτε δεν ειχα ποτε πρόβλημα... το τηλεφωνο το εχω παρει απο σκρουτζομαγαζο. ειχα βαλει την καρτ wind, δουλευε κανονικα και μετα το ιδιο με την βοντα. απλα εχω επιφυλαξεις....μηπως ειναι οντως θεμα της κεραιας που λενε οτι εχει προβλημα?
paylidis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 μα με ποια λογικη να το παω πισω, απο την στιγμη που δουλευε το τηλ εστω και για δεκα μερες με την νεα καρτα? αν ειχε προβλημα το τηλ, το λογικο δεν ειανι να μην εχω καθολου σημα? το τηλεφωνο το εχω παρει απο σκρουτζομαγαζο. ειχα βαλει την καρτ wind, δουλευε κανονικα και μετα το ιδιο με την βοντα. απλα εχω επιφυλαξεις....μηπως ειναι οντως θεμα της κεραιας που λενε οτι εχει προβλημα? πολύ πιθανό να ειναι θέμα της κεραίας αλλα βεβαιώσου οτι δεν εχει χαλασει κάτι στο τηλεφωνο (δουλεψε το μια εβδομαδα ξερω γω με άλλη εταιρεία)
kalgeorge Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 πολύ πιθανό να ειναι θέμα της κεραίας αλλα βεβαιώσου οτι δεν εχει χαλασει κάτι στο τηλεφωνο (δουλεψε το μια εβδομαδα ξερω γω με άλλη εταιρεία) δεν μπορω να το δουλεψω με αλλη εταιρεια...δεν εχω καρτα απο άλλη εταιρεία ουτε να ειναι κομμένη σε nanosim. πριν καμμια ώρα περιπου....στο κιάτο....κααατι πηγε να ψιλοπιασει και το τηλεφωνο και το 3g. Τωρα παλι.....800 μετρα περιπου μακρυα...δεν εχω τιποτα
paylidis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 επειδη εγω φοβάμαι οτι ειναι πρόβλημα του τηλεφωνου και οχι του δικτύου θα σου πρότεινα να βρεις κανενα καρτοκινητο αλλης ετιαρείας να στην κόψουν και να δοκιμάσεις... άλλοι στην περιοχή δεν εχουν πρόβλημα;
kalgeorge Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 επειδη εγω φοβάμαι οτι ειναι πρόβλημα του τηλεφωνου και οχι του δικτύου θα σου πρότεινα να βρεις κανενα καρτοκινητο αλλης ετιαρείας να στην κόψουν και να δοκιμάσεις... άλλοι στην περιοχή δεν εχουν πρόβλημα; αν ηταν προβλημα του τηλεφωνου δεν θα το ειχα και νωριτερα? μου κανει πολύ περιεργη συμπτωση να προκυψει τωρα άλλοι στην περιοχή (τουλαχιστον αυτοι που γνωριζω εγω) έχουν τηλεφωνα που δουλευουν και με 2g (οπως ειπε ο τεχνικος) οποτε δεν αντιμετωπιζουν ιδια δυσκολια. τωρα μολις μιλησα παλι με το support, μου ειπαν υπαρχει προβλημα σε μια κεραια εδω κοντα σε ενα χωριο.......και το τηλ μου, μια κανει κλήση και μια όχι.... προσπαθω να βγαλω μια ακρη ( για να μην μπω σε τζαμπα διαδικασια να το στειλω για επισκευη)
paylidis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 αν ηταν προβλημα του τηλεφωνου δεν θα το ειχα και νωριτερα? μου κανει πολύ περιεργη συμπτωση να προκυψει τωρα άλλοι στην περιοχή (τουλαχιστον αυτοι που γνωριζω εγω) έχουν τηλεφωνα που δουλευουν και με 2g (οπως ειπε ο τεχνικος) οποτε δεν αντιμετωπιζουν ιδια δυσκολια. τωρα μολις μιλησα παλι με το support, μου ειπαν υπαρχει προβλημα σε μια κεραια εδω κοντα σε ενα χωριο.......και το τηλ μου, μια κανει κλήση και μια όχι.... προσπαθω να βγαλω μια ακρη ( για να μην μπω σε τζαμπα διαδικασια να το στειλω για επισκευη) ναι καταλαβαίνω τι εννοεις... παρακολούθα το ζητημα της κεραίας μερικες μερες αν θα φτιαχτεί... επισης απο πότε τα αιφονια δουλεύουν μονο σε 3g?? εγω 2g το δουλευω σχεδον μονιμα... Δεν ειναι απιθανο παντως να χαλασει στο ακυρο οποτε εχε το στο νου σου μη χασεις χρονο και σου ληξει η εγγυηση...
kalgeorge Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) ναι καταλαβαίνω τι εννοεις... παρακολούθα το ζητημα της κεραίας μερικες μερες αν θα φτιαχτεί... επισης απο πότε τα αιφονια δουλεύουν μονο σε 3g?? εγω 2g το δουλευω σχεδον μονιμα... Δεν ειναι απιθανο παντως να χαλασει στο ακυρο οποτε εχε το στο νου σου μη χασεις χρονο και σου ληξει η εγγυηση... ενταξει η εγγυηση εχει δρομο ακομα....απλα το θεμα ειναι οτι πριν μια ωρα....στο ενα χιλιομετρο αποσταση ....δουλευε κανονικα καποια στιγμη και το τηλεφωνο και το ιντερνετ..... τωρα παλι πιο μακρυα τιποτα.....αυτο δεν δηλωνει καπως οτι δεν φταιει το τηλ? edit. δνε ξερω αν λεει κατι....αλλα κανω λειτουργια πτησης....το επαναφερω....και πιανει για λιγο....κανω μια κληση....και μετα παλι τα ιδια edit 2. αν κανω επαναφορα πλήρη....του τηλεφωνου, οπως μου προτεινε καποιος....υπαρχει περιπτωση να "ξεκολλησει " κατι ή τζαμπα ο κοπος και η ταλαιπωρία? Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2014 από kalgeorge
aret1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Σε φιλη με Vodafone φοιτητικο έχουμε να μιλήσουμε "κανονικα" 2 χρόνια. Όλο διακοπες και προβλήματα σε σημειο να μη θελω να πάρω τηλέφωνο. Πολλές φορές διάφορα και παράξενα προβλήματα λύθηκαν μετά από επαναφορά στα διάφορα iphone που έχουν πέσει στα χέρια μου!
kalgeorge Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Επαναφορά εργοστασιακή δηλαδή; Δεν ειναι λιγο τραβηγμένο; Sent from my iPhone using Insomnia
paylidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 δε νομιζω οτι ειναι θέμα επαναφοράς... απλα εχεις πολυ ασθενες σημα και χάνεται... να φανταστώ οτι είσαι στο ios 7.x? γιατι φίλος με 5αρι με διαφορα λιγων ημερών που πηγε στο 7 εχει μεγαλη διαφορα στο σήμα (χαμηλότερο) διπλα διπλα με το δικό μου...
kalgeorge Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 <p>δε νομιζω οτι ειναι θέμα επαναφοράς... απλα εχεις πολυ ασθενες σημα και χάνεται... </p> <p>να φανταστώ οτι είσαι στο ios 7.x?</p> <p>γιατι φίλος με 5αρι με διαφορα λιγων ημερών που πηγε στο 7 εχει μεγαλη διαφορα στο σήμα (χαμηλότερο) διπλα διπλα με το δικό μου...</p> Ναι ειμαι στο καινούριο iOS. Τωρα μου έβγαλε μυνημα το προεπιλεγμένο απο τις ρυθμίσεις σας δίκτυο δεν ειναι διαθέσιμο. Επιλέξτε κάποιο άλλο.!!! Έκανα λειτουργία πτήσης, το έβαλα πάλι και δουλευει( σίγουρα προσωρινά ) Τι γίνεται...; Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα