Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα φαινετε εξ αρχης οτι δεν προκειται για gaming ..αρα τι μας μενει?? ενα pc για σερφαρισμαααα...

πλακα κανεις? δεν ασχολουμαι αλλο καλη συνεχεια

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

μα φαινετε εξ αρχης οτι δεν προκειται για gaming ..αρα τι μας μενει?? ενα pc για σερφαρισμαααα...

και δεν έχεις ιδέα τι φτιάχνεις αλλά δεν σέβεσαι και αυτούς που ασχολήθηκαν... Διάβασε τι κάνει το κάθε κομμάτι, μάθε και μετά ξανά έλα.  

Δημοσ.

ναι απλα ανοιγεις το καπακι και βαζεις την καρτα γραφικών και περνας τα drivers απο το ιντερνετ ή το δισκάκι...

Για cs και παρόμοια δε χρειάζεται καλύτερη καρτα... και εγω με την ενσωματωμένη παίζω κανονικά αλλα έβαλα μία καπως καλύτερη για to fsx

νομιζω οτι αυτο που σου πρότεινα ειναι ιδανικό για αυτό που θες... Γίνεται πάντως και φθηνότερο σε κάθε περίπτωση (αν βαλεις π.χ. celeron)

αυτο που μου προτεινες (pc) αν θελαμε να το συγκρινουμε με ενα αντοιστιχο λαπτοπ ποιας χρονια θα ηταν το λαποπ??

οποιως και με celeron ποιας χρονιας θα ηταν ??

Δημοσ.

και δεν έχεις ιδέα τι φτιάχνεις αλλά δεν σέβεσαι και αυτούς που ασχολήθηκαν... Διάβασε τι κάνει το κάθε κομμάτι, μάθε και μετά ξανά έλα. Κ-ο

ΚΟΥΒΕΝΤΑ ειπα να κανουμε οχι να μαλωσουμε!

Κ Ο Υ Β Ε Ν Τ Α

δεν καταλαβαινω γιατι συμπεριφαιρεστε και εσυ και ο Σαινμπι ετσι...

δεν θελω να μαλωσω με κανενα εδω μεσα..

ΚΟΥΒΕΝΤΑ για το Pc που προσπαθησα να φτιαξω μονος μου..

αν ειναι δυνατον!!

Δημοσ.

αυτο που μου προτεινες (pc) αν θελαμε να το συγκρινουμε με ενα αντοιστιχο λαπτοπ ποιας χρονια θα ηταν το λαποπ??

οποιως και με celeron ποιας χρονιας θα ηταν ??

τι ποιας χρονιας; τι συγκριση με λαπτοπ...; με τι λαπτοπ θα το συγκρίνεις; δυστυχως δεν εχεις πολυ επαφη απο οτι καταλαβαίνω ...

2013-2014 είναι ολα τα κομμάτια που σου δείχνω και θα βγει μια χαρά μηχανημα...

Δημοσ.

νομιζω θα ηταν καλυτερα να παει σε σοκετ FM2

σε αυτο τα λευτα ρε συ!

τι ποιας χρονιας; τι συγκριση με λαπτοπ...; με τι λαπτοπ θα το συγκρίνεις; δυστυχως δεν εχεις πολυ επαφη απο οτι καταλαβαίνω ...

2013-2014 είναι ολα τα κομμάτια που σου δείχνω και θα βγει μια χαρά μηχανημα...

μαλλον δεν καταλαβες!

εχω ενα λαπτοπ τωρα πχ...

του 2009 πχ (τοτε τα συστηματα οπως ξερουμε ολοι ηταν διαφορετικα απο τα τωρινα)

θα εχει τις επιδοσεις του λαπτοπ αυτου που περιγραφω??

μιας και βαλαμε οτι ποιο φτηνο υπαρχει στο pc

Δημοσ.

σε αυτο τα λευτα ρε συ!

μαλλον δεν καταλαβες!

εχω ενα λαπτοπ τωρα πχ...

του 2009 πχ (τοτε τα συστηματα οπως ξερουμε ολοι ηταν διαφορετικα απο τα τωρινα)

θα εχει τις επιδοσεις του λαπτοπ αυτου που περιγραφω??

μιας και βαλαμε οτι ποιο φτηνο υπαρχει στο pc

Εγω μια χαρά καταλαβα, αλλα αν δε ξερουμε τα χαρακτηριστικά του λαπτοπ πως θα το συγκρίνουμε...; μπορει εκεινο να ειναι χρεπι amd Ε1500 ή μπορει να ειναι και i7... βρες και πες μας ακριβως μοντέλο...

Δημοσ.

Εγω μια χαρά καταλαβα, αλλα αν δε ξερουμε τα χαρακτηριστικά του λαπτοπ πως θα το συγκρίνουμε...; μπορει εκεινο να ειναι χρεπι amd Ε1500 ή μπορει να ειναι και i7... βρες και πες μας ακριβως μοντέλο...

οπα λαθος..το ξεχασα βρε!

πχ με Intel pentium δυπηρινο με 2,16ghz

3 gb ram

καρτα γραφικων οχι τιποτα το ιδιεταιρο 1 gb περιπου

σε αυτο το επιπεδο...

τι θα αξιζε ποιο πολυ δηλαδη..να κρατησεις το λαπτοπ η να φτιαξεις αυτο το Pc

Δημοσ.

οπα λαθος..το ξεχασα βρε!

πχ με Intel pentium δυπηρινο με 2,16ghz

3 gb ram

καρτα γραφικων οχι τιποτα το ιδιεταιρο 1 gb περιπου

σε αυτο το επιπεδο...

Εκ πρώτης όψεως καλυτερο θα ειναι... ειδικά αν ανεβεις λίγο και βάλουμε και μια καρτούλα γραφικών θα είναι σίγουρα καλύτερο...

Δημοσ.

σε ολους το τομεις καλυτερο??

θα υπαρχει αισθητη διαφορα??

ναι...

ποια ακριβώς ειναι τα κομμάτια που ήδη εχεις και θα κρατησεις;

Δημοσ.

οθονη,ποντικι,πληκρολογιο,σκληρος δισκος,λειτουργικο...αυτα...

παντος με καλυψατε παιδες..ειχα την εντιπωση πως δεν γινεται να στυσεις ενα Pc με το σο λιγα λευτα!
τελικα γινεται

Δημοσ.

οθονη,ποντικι,πληκρολογιο,σκληρος δισκος,λειτουργικο...αυτα...

παντος με καλυψατε παιδες..ειχα την εντιπωση πως δεν γινεται να στυσεις ενα Pc με το σο λιγα λευτα!

τελικα γινεται

o δισκος εισαι βέβαιος οτι ταιριάζει; ειναι sata έτσι; αν δεν εχεις σιντιέρα και τη χρειάζεσαι 100% μπαίνει στην παραπάνω σύνθεση και μία ωραία lg με άλλα 14-15€ και εισαι κύριος...

Μια χαρα pc στήνεται... εγω έστησα το παρακάτω Gigabyte GA-h61m-s2pv - Intel Celeron G1620 - 2x4Gb Kingston Hyper-X Blu - POV nVIDIA GT610 1Gb - LG Bluray Combo +κουτι+τροφοδοτικό hantol σιγα σιγα με προσφορές με λιγότερα απο 200€ πριν μερικούς μήνες και είχα ήδη μόνο έναν Western Digital Caviar 500 gb και μου εδωσαν εναν Velociraptor 40 gb 10000rpm όπου εβαλα macos mavericks και φυσάει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...