Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συμφωνω σε ολα αλλα νομιζω οτι και το 930 ειναι αλουμινιο πισω. επισης απο οσο ξερω ολα τα 8.1 θα εχουν το here drive. ισως το htc να εχει καλυτερο ηχο . θα περιμενω να δω την παρουσιαση και μετα η 930 η αυτο.

Αν παρω με βαση το Htc One M8 android που εχω δεν υπαρχει θεμα συγκρισεις με το Nokia Lumia 930 που ο ηχος ειναι στο πισω μερος και αρα θα ακουγεται χαλια (ειχα πρωτα το 920 το οποιο ειχε τελειο ηχο και μετα που πηρα το 925 ο ηχος ηταν χαλια και αυτο γιατι ηταν στο πισω μερος και οχι στο κατω μερος της συσκευης). Στην Καμερα εννοειτε θα υπερτερει κατα πολυ το 930. Αλλα στο design guys ειναι απιστευτο.Δεν το συγκρινω με κανενα τωρινο μοντελο android. Το καλυτερο κατα την αποψη μου "premium phone" ερχετε και στα wp8.1 (αμα το βγαζανε πιο γρηγορα θα αγοραζα WP με Htc για πρωτη φορα).

• Like 1
Δημοσ.

Α ρε έχω την Dellara (Dell Venue Pro) 2010 μοντέλο και δεν νιώθει τίποτα τα windows είναι πολύ μπροστά σε λογισμικό απο τα άλλα, θα αργήσουν να το καταλάβουν.

Δημοσ.

Περιμετρικά αλουμίνιο και πίσω πλαστικό αλα Nexus 5 το 930

Κι όμως κάνεις λάθος. Το 930 είναι όλο από αλουμίνιο όπως ακριβώς σαν το m8 αλλά η Nokia πρόσθεσε ένα επιπλέον πλαστικό layer στη πίσω όψη.

Επίσης το Ν5 είναι όλο από πλαστικό. Δεν έχει πουθενά αλουμίνιο η κατασκευή του.

Δημοσ.

Οταν απο το 2002 η HTC (με διαφορα labels) ειχε τα καλυτερα smartphone της αγορας με microsoft λειτουργικο οι αλλοι ειχαν wanabe "smartphone" της κακιας ωρας με πληκτρα, κουμπακια και 2 ιντσες οθονη...

Δεν ξερω γιατι ξενιζει σε καποιους η συνεχιση της συνεργασιας αλλα ειναι η πιο αναμενομενη κινηση τωρα που το νεο λειτουργικο της microsoft εστρωσε και δειχνει και παλι ανταγωνιστικο...

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρω, από επικοινωνία με τη Nokia που είχα, ότι το ζήτημα θα διορθωθεί (κάτι παίζει με κάποια εφαρμογή των Windows ή κάτι παρόμοιο, δεν μου ξεκαθάρισαν που κάνει το chipset να παίζει "τσίτες") αλλά αμφιβάλλω ότι κάτι τέτοιο θα γίνει ωσότου αναρτηθεί το review. Για πληροφόρησή σας...

Ελπιζω να ισχυει 100% αυτο που σου ειπαν, και να μην ηταν απλα κατι για να σε καθησυχασουν.

Ειμαι στο παρα 1 να το αγορασω, αλλα το σκεφτομαι και το ξανασκεφτομαι λογω υπερθερμανσης...

Το HTC παντως, αν κρατησει ολα του τα χαρακτηριστικα, θα συνουσιασει και θα δειρει πιστευω :D 

Πολυ ΚΑΛΗ συσκευη.

Δημοσ.

Μια χαρα ηταν με το htc sense.. τι του βαζουνε windows λογισμικο...

Μην αγχωνεσαι δεν θα αντικαστησουν το λογισμικο.Αλλο τηλεφωνο θα ειναι αυτο με τα wp!:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...