Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα διαθέτω ένα πόσο γύρω στα 320 ευρώ και θέλω μα αγοράσω ένα smartphone. Σε αυτά τα λεφτά ποιο μου προτείνετε. Να πάω σε lg ή Samsung; Αξίζει το z1 σαν κινητό; Δεν έχω και πολλές απαιτήσεις σε παιχνίδια μόνο να είναι αξιοπρεπές στη φωτογραφική. Ευχαριστώ

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Την ειρωνεία σου δεν κατάλαβα φίλε. Εάν δεν έχεις κάτι για το θέμα να πεις μην σχολιάζεις. Και δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι εδώ μέσα.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Την ειρωνεία σου δεν κατάλαβα φίλε. Εάν δεν έχεις κάτι για το θέμα να πεις μην σχολιάζεις. Και δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι εδώ μέσα.

Sent from my iPad using Insomnia

...όταν οι άνθρωποι χάνου το χιούμορ τους...  δεν μπορείς να επιβάλεις που θα σχολιάσει ο καθένας όταν βρίσκεσαι σε φόρουμ.

όσον αφορά το ερώτημα σου lg g2 αν δεν σε νοιάζει η έλλειψη sd slot σε vfm καλύτερο από όλα υποθέτοντας οτιι μιλάς για lg g2 vs samsung s4 vs sony z1

Δημοσ.

...όταν οι άνθρωποι χάνου το χιούμορ τους...  δεν μπορείς να επιβάλεις που θα σχολιάσει ο καθένας όταν βρίσκεσαι σε φόρουμ.

όσον αφορά το ερώτημα σου lg g2 αν δεν σε νοιάζει η έλλειψη sd slot σε vfm καλύτερο από όλα υποθέτοντας οτιι μιλάς για lg g2 vs samsung s4 vs sony z1

Σορυ εαν φανηκα αποτομος φιλε δεν το ηθελα :)

Ευχαριστω πολυ για την βοήθειά σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...