voltmod Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μετά την αποσύνδεση του Hangouts από το Google+ και σύμφωνα με το Bloomberg, η Google αναμένεται να κάνει το ίδιο και με την υπηρεσία "Photos".Σήμερα, η υπηρεσία "Photos" αποτελεί μέρος του κοινωνικού δικτύου Google+ ωστόσο αναμένεται σύντομα να γίνει ανεξάρτητη. Μόλις συμβεί αυτό, οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτή χωρίς απαραίτητα να έχουν λογαριασμό Google+. Πριν το Google+, η Google είχε την υπηρεσία φωτογραφιών Picasa, ωστόσο η τελευταία ενσωματώθηκε στο Google+ και όποια φωτογραφία ανέβαινε στο Picasa αυτομάτως πήγαινε στο τμήμα Photos στον λογαριασμό Google+ των χρηστών. Με το καιρό, η Google βελτίωσε σημαντικά το τμήμα Photos στο Google+ προσθέτοντας εργαλεία επεξεργασίας ενώ δημιούργησε και ξεχωριστή εφαρμογή για το Android (η οποία έρχεται με το Google+ app για την ώρα) σε σημείο να μπορεί να σταθεί ανεξάρτητα, αν το επιλέξει η Google. Κατά καιρούς, έχουν κυκλοφορήσει φήμες που ήθελαν τη Google να κλείνει την υπηρεσία Google+ για τα καλά, κυρίως μετά την αποχώρηση του Vic Gundotra που "έτρεχε" το κοινωνικό δίκτυο. Αν είναι να κλείσει το Google+, τότε είναι λογικό σπουδαίες υπηρεσίες όπως το Hangouts και Photos να μπορούν να σταθούν και από μόνες τους. Για να δούμε... Site: GSMArena Site: Bloomberg
manosfp Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Κλείστο το ρημάδι. Δεν το βλέπεις ότι σου κάνει ζημιά;
moukoublen Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Κλείστο το ρημάδι. Δεν το βλέπεις ότι σου κάνει ζημιά; Σε καμία περίπτωση. Υπάρχουν άνθρωποι που το βρίσκουν πολύ χρήσιμο το google+ όπως για παράδειγμα και εγώ. Παρακολουθώ εκατοντάδες άρθρα - κοινότητες - ομάδες - εταιρείες πληροφορικής χωρίς να γεμήζει το σύμπαν από τα selfie του κάθε αυτο-σκηνοθετούμενου/ης. 19
ektor7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δεν υπαρχει κανενας λογος να κλεισει το google+!!! Αρκει μονο να γινει ο διαχωρισμος απο τις εφαρμογες που υποστηριζει και η προαιρετικη χρηση του σ'αυτες! 1
tetra82 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Κλείστο το ρημάδι. Δεν το βλέπεις ότι σου κάνει ζημιά; Σε καμία περίπτωση να το κλείσει. Το χρησιμοποιώ περισσότερο απο το Facebook. Συμφωνώ όμως στον διαχωρισμό καθώς υπάρχουν άνθρωποι που δε το θέλουν. 1
Nix Pixel Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Το Google+ το χρησιμοποιώ τακτικά, μιας και διαβάζω όλα τα τεχνολογικά νέα (android police, the verge, insomnia κλπ), διατυπώνω απορίες σχετικά με custom rom, βοηθάω με τη σειρά μου σε απορίες άλλων κλπ. Είναι μια χαρά, και σκεφτείτε ότι δεν είμαι γενικά φαν το κοινωνικών δικτύων. Πολύ καλύτερο από το facebook. Έχει κοινότητες προγραμματιστών, και άτομα με γνώσεις όχι αστεία μέσα. Είναι περισσότερα για άτομα που ασχολούνται με την τεχνολογία και γενικά είναι πιο ψαγμένα.Το facebook ειλικρινά είναι πιο ό,τι να ναι. Όχι ότι έμπαινα ποτέ πολύ, αλλά τώρα έχω κόψει το facebook σχεδόν τελείως. Το Google+ μου αρέσει, και μακάρι να διατηρήσει τον χαρακτήρα που έχει σήμερα.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Παιδιά το Google plus δεν έχει λόγο ύπαρξης, υπάρχει το Twitter και κάνει την δουλειά του ως εργαλείο ενημέρωσης πολύ καλύτερα από το Google plus. Έχω σιχαθεί τον τρόπο που το προωθεί η Google και σε αναγκάζει να το έχεις αν θες το photos και το hangouts (όχι πια αυτό) και την εφαρμογή του την οποία δεν μπορώ να την σβήσω χωρίς root αλλά μόνο να την κάνω disable.
h34a Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Άντε να διαχωρίσει και το Youtube από το g+ και να καταργήσει όλα τα μενού-Γολγοθάς που φασιστικά (είναι της μόδας αυτή η λέξη σήμερα) αναγκάζει όλους τους Youtubers να υπομένουν, γιατί έχουμε φτάσει κοντά στο τετέλεσθαι, πόσα ποτήρια θα μπορέσουμε να αντέξουμε ακόμα;
ektor7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Άντε να διαχωρίσει και το Youtube από το g+ και να καταργήσει όλα τα μενού-Γολγοθάς που φασιστικά (είναι της μόδας αυτή η λέξη σήμερα) αναγκάζει όλους τους Youtubers να υπομένουν, γιατί έχουμε φτάσει κοντά στο τετέλεσθαι, πόσα ποτήρια θα μπορέσουμε να αντέξουμε ακόμα; Ξεχασες το android και το chromeos και οπως επισης να χρησιμοποιουμε μονο το hotmail για να συνδεομασται στα προιοντα της GOOGLE!!! Τι αλλο εμεινε να ακουσουμε δλδ???
KiriosD Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Κάτι έπρεπε να γίνει γενικότερα με αυτές τις φωτό στο photos που έμπαινες μέσω g+ μου κάνει συγχρονισμό από το gdrive και το background καθε φορά που περνάνε από εκεί εικόνες. επιπλέον οι συζητήσεις μέσω hangouts αποθηκεύονται και αυτές. Στην αρχή ήταν όλα καλά, μέχρι που άρχισαν αυτές οι συγχνεύσεις με αποτέλεσμα να έχω έναν απέραντο πανικό που θέλει ώρες για να ξεκαθαρίσω... Τώρα αυτό που γίνεται δε ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει σε αυτά τα θέματα δε ξέρω, το καλό είναι πως γίνονται βήματα σιγά σιγά
D.Luffy Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Παιδιά το Google plus δεν έχει λόγο ύπαρξης, υπάρχει το Twitter και κάνει την δουλειά του ως εργαλείο ενημέρωσης πολύ καλύτερα από το Google plus. Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό εδώ. Το G+ έχει κερδίσει αρκετούς χρήστες και μέσα σε αυτούς είμαι κι εγώ που το προτιμώ από twitter/fb για τους λόγους που είπαν και τα παιδιά επάνω. Συμφωνώ όμως στο ότι η google δεν θα έπρεπε να το προωθεί καταναγκαστικά και να υπήρχε δυνατότητα διαγραφής της εφαρμογής για όσους δεν το θέλουν...
eko13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Αφου υπηρχε το picasa και φαγωθηκε να το ενσωματωσει...
bounce2 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δεν ξέρω αν θα το κλείσει αλλά σίγουρα έχει σταματήσει να το θεωρεί το κέντρο του σύμπαντος και να προσπαθεί να το επιβάλει σε όλο τον κόσμο. Είναι μια καλή εξέλιξη όπως και να το κάνουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα