ea6gka Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 ψαχνω για ενα ταμπλετ που να εχει καλα ηχεια, καλη οθονη για να βλεπω κυριως ταινιες και καμμια σειρα κλπ. Δεν με ενδιαφερει να σκοτωνει ο επεξεργαστης ουτε να εχει 1.9 γιγα ελευθερα ραμ, απλα να ρολαρει καλα και να ειναι καλο για την δουλεια που προοριζεται. Ακου προτασεις καλη μου κοινοτητα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 ψαχνω για ενα ταμπλετ που να εχει καλα ηχεια, καλη οθονη για να βλεπω κυριως ταινιες και καμμια σειρα κλπ. Δεν με ενδιαφερει να σκοτωνει ο επεξεργαστης ουτε να εχει 1.9 γιγα ελευθερα ραμ, απλα να ρολαρει καλα και να ειναι καλο για την δουλεια που προοριζεται. Ακου προτασεις καλη μου κοινοτητα! Να ακουσουμε και εμεις budget,ιντσες και λογισμικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ea6gka Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) λογισμικο αντροιντ παντα, ιντσες απο 8 και πανω και λεφτα οχι πανω απο 300 γιουρια ακουω και κινεζικα (αξιολογα) Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2014 από ea6gka Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siracos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) http://www.skroutz.gr/s/4156236/Lenovo-IdeaPad-Yoga-10-16GB.html Αγόρασα πριν καμμιά δεκαριά μέρες το 8αρι και μου άρεσε. Νομίζω το 10αρι θα κάνει την δουλειά σου. Περίμενε καμμιά προσφορά γιατί κάπου διάβασα (δεν θυμάμαι που) ότι κυκλοφόρησε ο αντικαταστάτης του. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2014 από siracos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 λογισμικο αντροιντ παντα, ιντσες απο 8 και πανω και λεφτα οχι πανω απο 300 γιουρια ακουω και κινεζικα (αξιολογα) Αμα σε βολευουν οι 8" κοιτα για το Xiaomi MiPad.Πολυ δυνατο,αξιοπιστο,ποιοτητα κατασκευης πολυ καλη.Αυτη τη στιγμη εχει γυρω στα 220€ αλλα αν δεν το βιαζεσαι και περιμενεις λιγο,θα πεσει κατω απο 200€.Απο τη αλλη βλεπω οτι θες να βλεπεις ταινιες και σειρες και το 8αρι σε 4:3 δεν νομιζω να σε βολεψει.Κοιτα και για το Cube Talk 9X.Πολυ δυνατο,καλη ποιοτητα κατασκευης και τεραστια μπαταρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα