dimitris_2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα στην παρέα. Ενδιαφέρομαι για αγορά νέου κινητού και είμαι ανάμεσα στο πενταρι (το οποίο θα είναι μεταχειρισμένο λόγω κόστους) και στο g2 της lg. Είχα και παλια το τέσσαρι αλλά το έδωσα. Διαθέτω μέχρι 320 ευρώ . Ποια είναι η γνώμη σας; Μου προτείνετε κάποιο άλλο κινητό; Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Sent from my iPhone using Insomnia
saflom Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 η γνώμη μου είναι να αποφασίσεις κάτι άλλο... IOS η Android? Σταθερότητα ή customization?
zio10 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Αν μιλάμε για g2 καινούργιο και 5άρι μεταχειρισμένο πήγαινε στο lg. Μεταχειρισμένο 5άρι δε θα το πρότεινα, είχαν διάφορα θεματάκια
dimitris_2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Και εγω αυτό είναι που σκέφτομαι θέλω κάτι που να είναι του κουτιού και όχι από δεύτερο χέρι. Έχω βρει πενταρι με 350 αλλά όταν βλέπω ότι το g2 στο skroutz έχει 293 είναι δέλεαρ...... Όσο αφορά τη σταθερότητα σίγουρα πιστεύω ότι το iOS είναι πιο σταθερό αλλά πλέον έχω φύγει από τη φάση του να ασχολούμαι όλη μέρα με το κινητό. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν θα ταλαιπώρησε πολύ το κινητό με gaming και αμέτρητες εφαρμογές Sent from my iPhone using Insomnia Επίσης δεν ξέρω εάν αξίζει να πάρω το nexus 5 για καθαρό android Sent from my iPhone using Insomnia
saflom Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 iPhone 4s τότε αφού θες απλά κινητό που να μην το σκαλίζεις όλη την ώρα και θα ναι και του κουτιού και υποστηριζόμενο από apple με τελευταιο ios πάνω του. Αλλιώς πάρε το lg2 Edit. Βλέποντας από που στελνεις υπόθέτω ότι δεν σου κάνει το 4s. Προτείνω να περιμένεις κανα δίμηνο να βγει το 6αρι και να αλλάξουν οι τιμές στο 5s
dimitris_2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Το iphone που στέλνω είναι ενός φίλου μου και μου το δώσε λίγο να το έχω για μερικές ημέρες να τη γενικά την συμπεριφορά του Sent from my iPhone using Insomnia
saflom Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) δοκιμασε το και δες μετα για αγορα Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2014 από saflom
Ntenteras Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Το ότι το ios είναι πιο σταθερό από το Android το στηρίζεται κάπου;
klaount Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Το ότι το ios είναι πιο σταθερό από το Android το στηρίζεται κάπου; Στην επιστήμη της μπακαλικής, είναι αποδεδειγμένο θεώρημά της. Σοβαρά τώρα, αν δεν έχεις συγκεκριμένο λόγο να προτιμάς το iphone (δηλαδή status και λοιπά περίεργα των apple χρηστών), πάρε το G2.
dimitris_2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Οχι δεν εχω τετοια θεματα που λες με την μαρκα και τα status. Και εγω προς τα εκει λεω να παω προς lg g2
fsbmaniac Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δεν τιθεται κανενα θεμα ...σε μπαταρια θες ? Σε οθονη ? Σε γρηγοραδα ? ... Σε ποιοτητα σηματος και κλησεων ? Παρε lg g2 φιλε να αοπλαυσεις κινηταρα και να κραταει η μπαταρια και 3 μερες. Οσο για την σταθεροτητα αυτο ειναι ενας μεγαλος μυθος των apple ..ειχα και ξερω καλα.
saflom Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Το ότι το ios είναι πιο σταθερό από το Android το στηρίζεται κάπου; Είναι πιο σταθερό και με μόνιμη υποστήριξη κάτι που δεν υπάρχει στα android Στην επιστήμη της μπακαλικής, είναι αποδεδειγμένο θεώρημά της. Σοβαρά τώρα, αν δεν έχεις συγκεκριμένο λόγο να προτιμάς το iphone (δηλαδή status και λοιπά περίεργα των apple χρηστών), πάρε το G2. Τόσοι χρήστες ios είμαστε θύματα status και περίεργοι κατά τα λεγόμενα σου... Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια λέω εγώ On τόπικ Δοκίμασε φίλε μου το 4s και αν σε ικανοποιεί το περιβάλλον τους και ταιριάζει με τις υπόλοιπες συσκευές σου τότε αγόρασε iPhone. Εάν σου αρέσει το customization και βρίσκεις πιο προσιτή συσκευή ένα Lg g2 στις ανάγκες σου πάρε ένα g2. Είναι θέμα προτίμησης. Ένα καταλήξεις και θες βοήθεια σε συσκευές ιδίου λογισμικού τότε θα πάρεις πιο κατατοπιστική βοήθεια καλές αγορές και δοκιμές
Ntenteras Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Σε ρωτάω για που στηρίζεις ότι είναι πιο σταθερό το ios και εσύ απλά μου επαναλάμβανεις ότι είναι πιο σταθερό. Περιμένω να ακούσω τους λόγους για τους οποίους πιστεύεις ότι το ios είναι πιο σταθερό. Οι δογματικες απόψεις και η έλλειψη επιχειρήματων δεν έχουν καμία θέση σε ένα τεχνολογικό φόρουμ.
saflom Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Σε ρωτάω για που στηρίζεις ότι είναι πιο σταθερό το ios και εσύ απλά μου επαναλάμβανεις ότι είναι πιο σταθερό. Περιμένω να ακούσω τους λόγους για τους οποίους πιστεύεις ότι το ios είναι πιο σταθερό. Οι δογματικες απόψεις και η έλλειψη επιχειρήματων δεν έχουν καμία θέση σε ένα τεχνολογικό φόρουμ. Δεν θα επιλέξεις εσύ ποιες απόψεις και ποιος έχει θέση σε ένα φόρουμ. Και δεν θα ΄γυρίσω ένα πόστ του ανθρώπου που ψάχνει ένα κινητό σε διαμάχα ανεφ ουσίας μεταξύ ios και android. Προφανώς μπήκες μέσα μόνο για να αρπαχτείς καθώς το ποστ σου είναι ανεφ ουσίας επι του αρχικού και απλά είσαι "ορεξάτος". Αν δεν σου άρεσε αυτό που έγραψα θα μπορούσες να προβάλλεις στον άνθρωπο τα υπέρ του android για να επιλέξει. καλό σου βράδυ λοιπόν που μας κάνεις και υποδείξεις για το τι λέμε και γράφουμε.
Ntenteras Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Ο τίτλος είναι iPhone 5s vs LG G2. Μιλάμε δηλαδή για δύο κινητά, ένα με Android και ένα με ios. Πως θα μπορέσει το παλικάρι που άνοιξε το θέμα να επιλέξει αν δεν γίνει μια σύγκριση των δύο λειτουργικών; Εσύ έρχεσε και λες ότι το ios είναι πιο σταθερό από το Android. Στην ουσία αναπαράγεις ένα στερεότυπο που ίσως να ίσχυε πριν από μερικά χρόνια. Η άποψη σου, επειδή είναι ατεκμηριωτη, σαφώς και δεν έχει θέση στο φόρουμ, καθώς μπορεί να μπερδέψει αντί να βοηθήσει όσους διαβάζουν το θέμα, τώρα ή στο μέλλον. Σε καλώ λοιπόν να ρίξεις τους τόνους και να προσπαθησεις να υποστηρίξεις λογικά την άποψη σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις