Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Fixed.

Ναι γιατι αν ειχαν κινεζοι(τυχαιο παραδειγμα) τις πατεντες, δηλαδη ειχαν αναπτυξει ολες αυτες τις τεχνολογιες ξοδευοντας χρημα....θα τα ειχαν κανει τορρεντ να τα κατεβαζει ολος ο κοσμακης να κανει οτι θελει.....

Ασφαλως και το ξεφτιλιζουν πλεον με τις πατεντες αλλα απο την αλλη ειναι αναγκαιο κακο.....

Μια καλη λυση ειναι αυτο που εχουν κανει η apple και η microsoft.....συμφωνια για αμοιβαια χρηση των πατεντων χωρις να τρεχουν στα δικαστηρια

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τωρα που το g3 εβαλε μεσα την samsung τωρα αρνουνται να πληρωσουν περσι ομως που το ς4 τα πηγαινε μια χαρα ηξεραν να κανουν τους μαγκες στελνοντας στην apple ενα δις δολλαρια σε μονολεπτα με τα φορτηγα. Ροδα ειναι samsung συνεχισε ετσι!!

Σιγά μην τη πλήρωσε με κότες και φέτα.

• Like 4
Δημοσ.

Τι τις θελει τις μαγκιες η σαμσουγκ? αφου χαμενη θα βγει, και στην τελικη, ειχε κανει μια συμφωνια και πρεπει να την τηρησει.

Δημοσ.

Το κακό ειναι ότι θα πληρώσει η samsung και με τόκο, το κολπακι της google να δινει δωρεάν το android για να μην τρέχουν στα δικαστήρια, και να μπορεί να παραβιάζει οποία πατέντα θέλει. Μέχρι τώρα βέβαια, αν δεν κάνω λάθος, έδινε κάποιο ποσοστό στις εταιρείες που είχαν κάνει συμφωνία με την ms (samsung, lg, sony, htc), αλλα ίσως αυτό να αλλάζει κάπου εδώ και για αυτό η samsung να κάνει νερά.

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος οτι δινει κατι;

Γιατι εγω εχω διαβασει οτι δεν τους παιρνει τιποτα για το android αλλα τους χρεωνει τα google services(τη προσβαση εννοω). Οποτε μαλλον λιγο συσκολο απο τη μια να τα παιρνει και απο την αλλη να δινει. Υποθεσεις κανω.....

Δημοσ.

Ναι γιατι αν ειχαν κινεζοι(τυχαιο παραδειγμα) τις πατεντες, δηλαδη ειχαν αναπτυξει ολες αυτες τις τεχνολογιες ξοδευοντας χρημα....θα τα ειχαν κανει τορρεντ να τα κατεβαζει ολος ο κοσμακης να κανει οτι θελει.....

Ασφαλως και το ξεφτιλιζουν πλεον με τις πατεντες αλλα απο την αλλη ειναι αναγκαιο κακο.....

Μια καλη λυση ειναι αυτο που εχουν κανει η apple και η microsoft.....συμφωνια για αμοιβαια χρηση των πατεντων χωρις να τρεχουν στα δικαστηρια

Δεν με ενδιαφέρει ποιοι τις ή θα τις έχουν. Με ενδιαφέρει να σταματήσουν να κάνουν τους νταβατζήδες, με πατέντες που αγόρασαν και δεν ανέπτυξαν ή με πατέντες αστείες.

Δημοσ.

Αν ο οργανισμος που διαχειρειζεται το συστημα δεχεται αστειες πατεντες αυτο δεν ειναι προβλημα τους, αλλου ειναι το προβλημα....

Εφοσον πληρωσαν σημαινει οτι αποζημιωσαν αυτους που ξοδεψαν χρημα για να αναπτυξουν μια τεχνολογια, λογικο ειναι.

Αν κανεις δεν επωφεληται απο το χρημα και το χρονο που ξοδευει αναπτυσοντας μια τεχνολογια και ερχεται καποιος απο το πουθενα και τα παιρνει ποιος ο λογος αυριο να ξαναεπενδυσει χρονο και χρημα για να αναπτυξει νεες τεχνολογιες;

Υπερβολες σιγουρα υπαρχουν αλλα και αυτο που λες δεν ειναι λυση

Δημοσ.

Η Samsung πλήρωνε δικαιώματα για κάθε κινητό που πουλούσε παγκοσμίως στην MS;

Μου φαίνεται λίγο κουλό από την στιγμή που οι πατέντες έχουν να κάνουν με την αγορά των ΗΠΑ;

Μήπως μου διαφεύγει κάτι;

Δημοσ.

Νταβατζιλικι! Τοτε δωσε και εσυ την ιδιοκτησια σου σε καποιον να την χρησιμοποιει χωρις να σου πληρωνει δεκαρα σωστο δεν ειναι? Γιατι και το ενα και το αλλο ιδιοκτησια ειναι.

καταρχήν δεν υπάρχει καμία ιδιοκτησία από μέρους της microsoft και οι λεγόμενες πατέντες που εδώ και χρόνια λέει ότι το linux τις παραβιάζει είναι αρκετά αμφιλεγόμενες και γιαυτό δεν πάει ποτέ στους μεγάλους παίχτες όπως η ΙΒΜ η Google η RedHat και πάει στους περιφερειακούς που δεν έχουν καμία πατέντα στην κατοχή τους για να τους αντιμετωπίσουν.

Μετά η mircosoft πατεντάρει παραδοσιακά ιδέες σαν την apple και όχι τεχνολογικές εφευρέσεις.

Να σου δώσω να καταλάβεις ότι η microsoft έχει πατεντάρει σαν δικό της το score στα arcade games :P

Φυσικά αυτό υπάρχει από το 70 αλλά κανείς δεν είχε σκεφτεί να το πατεντάρει..

Δημοσ.

Είναι μια ηλίθια μάχη των oval γραφείων των εταιριών που ουδεμία σχέση έχει με την δημιουργικότητα και την πρόοδο της τεχνολογίας. Είναι αυτοί οι τύποι που δεν προσφέρουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα εκτός από υψηλές τιμές στα προϊόντα των εταιριών. Η ματαιοδοξία σε όλο της το μεγαλείο. Μόνο και μόνο για την αναγνώριση στη μάχη της wallstreet, την cabrio Bugatti και το καινούργιο καλλίγραμμο φρούτο από το next top model που θα δώσει το κορμί του για λίγη αναλώσιμη αναγνώριση.

welcome to the desert of the real............

Δημοσ.

καταρχήν δεν υπάρχει καμία ιδιοκτησία από μέρους της microsoft και οι λεγόμενες πατέντες που εδώ και χρόνια λέει ότι το linux τις παραβιάζει είναι αρκετά αμφιλεγόμενες και γιαυτό δεν πάει ποτέ στους μεγάλους παίχτες όπως η ΙΒΜ η Google η RedHat και πάει στους περιφερειακούς που δεν έχουν καμία πατέντα στην κατοχή τους για να τους αντιμετωπίσουν.

Μετά η mircosoft πατεντάρει παραδοσιακά ιδέες σαν την apple και όχι τεχνολογικές εφευρέσεις.

Να σου δώσω να καταλάβεις ότι η microsoft έχει πατεντάρει σαν δικό της το score στα arcade games :P

Φυσικά αυτό υπάρχει από το 70 αλλά κανείς δεν είχε σκεφτεί να το πατεντάρει..

Στους μεγάλους παίχτες δεν ξέρω τι λες, εγώ ξέρω οτι κανονικά παίρνει νοίκι, ξεχνάς μάλλον τα 3 δις που παίρνει από την google κάθε χρόνο γιατί να πάει κόντρα στον ευχαριστημένο πελάτη? Επίσης ξεχνάς την πρόσφατη αμοιβαία ανταλλαγή πατεντών με την Canon.

Ακριβώς ποιους περιφερειακούς εννοείς? Επίσης αν κάποιος βγάζει λεφτά από μια τεχνολογία που δεν του ανήκει άπλα την δανείζετε γιατί να βγει χαμένος ο ιδιοκτήτης, απλή λογική.

Οπότε ξαναρωτάω αν είχες ένα κατάστημα το έδινες σε κάποιον και είχε κερδοφόρα επιχείριση δεν θα ήθελες και εσύ να κερδίζεις κάτι από αυτό? Ένα νοίκι? Δεν νομίζω να έδινες την ιδιοκτησία σου έτσι από καρδιάς.

Το να πατεντάρει ιδέες εφόσον το σύστημα το επιτρέπει και όχι κάπως παράνομα που είναι το κακό? Μάλλον που είναι το ανήθικο? Σκέψου άπλα ότι όλο και κάποιος άλλος θα το έκανε είτε λέγεται ms είτε apple είτε mitsos inc.

Τώρα το αν πατένταρε η όχι το score system είναι κάτι το οποίο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να το κάνει σωστά?

Όποτε από την μια έχεις αυτό άλλα από την άλλη δεν ξέρεις αν το είχε κάποιος άλλος πως θα φερόταν. Που είμαι αρκετά σίγουρος θα ζητούσε νοίκι.

Η πατέντα γιαυτό θεωρείτε ιδιοκτησία είναι σαν ένα εργαλείο που αγοράζεις από κάποιο κατάστημα για να κάνεις την δουλειά σου. Υπάρχει τρόπος και αλλιώς άπλα θα πρέπει να δαπανήσεις ποιο πολύ χρόνο και τελικά αν είχες αγοράσει εξαρχής το εργαλείο θα κέρδιζες όλο αυτόν τον χρόνο και σε αυτή την περίπτωση το χρήμα.

Τώρα η αναφορά σου στο Linux πραγματικά ακόμα την πιπιλίζεις αυτή την καραμέλα δεν βαρέθηκες? Εφόσον είναι free product δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσει χρήματα όσο και να γκρινιάζει.

Επίσης συμφωνώ σε ένα σημείο με κάποιους που λένε για κάτι άκυρες πατέντες όπως το τετράγωνο τηλέφωνο κτλ κτλ άλλα εφόσον το σύστημα τους επιτρέπει γιατί όχι? Μακάρι όλοι να είχαμε πατεντάρει από κάτι να βγάζαμε χρήμα τώρα οπως έκανε και ο εφευρέτης του φερμουάρ   :P

http://www.inventorbasics.com/Patent%20Pros%20&%20Cons.htm

http://tacticalip.com/2009/10/09/why-are-patents-so-important/

Δημοσ.

Επιιτέλους μια εταιρεία που λέει ξεκάθαρα ΟΧΙ στα νταβαζηλίκια της μικρομαλακιάς (απ' ότι θυμάμαι ανάλογη κίνηση έχει κάνει και η TomTom παλιότερα στα GPS).

Δημοσ.

-Υποστηρίζω Microsoft γιατί δεν χωνεύω την Samsung.

-Υποστηρίζω Microsoft γιατί είναι Cool.

-Υποστηρίζω Microsoft γιατί προσφέρει ποιότητα στα ΛΣ της σε αντίθεση με τις άλλες 2-3 εταιρίες που το μόνο που κάνουν είναι 'προπαγάνδα' και τα ΛΣ τους είναι Μαπεχ.

-Υποστηρίζω Microsoft γιατί έτσι!

Δημοσ.

Ξεβρακωστε τους κορεατες.μου την δινουν γιατι ολοι τους ειναι ιδιοι.δεν ξεχωριζεις αντρα απο γυναικα.σαν τα μοντελα τους στην κινητη.ολα ιδια!χχοαοοχοοαο κακομοιριδες.μπλεξατε με τον μεγαλυτερο νονο της πιατσας!

Δημοσ.

Ξεβρακωστε τους κορεατες.μου την δινουν γιατι ολοι τους ειναι ιδιοι.

Βόρειοι με Νότιοι, μια διαφορά υπάρχει :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...