RaphaelM Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω αφου εκανα φορματ τον υπολογιστη μου οταν τον κλεισω αντι να κλεισουν τα φωτακια απο τα πληκτρα και το ποντικι παραμενουν ανοιχτα καποιος να μπορεσει να με βοηθησει να λυσω αυτο το προβλημα? ευχαριστω πολυ παιδια!
NikosKallithea Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 γραψε ποια μητρικη εχεις μηπως και το βρουμε
Knowwhoyouare Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα με το mouse !!εγω εχω την gigabyte Z77X-D3H....
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 ειναι ρυθμιση απ' το bios για το αν θα δινουν ρευμα τα usb ports οταν το pc ειναι κλειστο
exypnakias Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 ειναι ρυθμιση απ' το bios για το αν θα δινουν ρευμα τα usb ports οταν το pc ειναι κλειστο Έτσι είναι! Ας πούμε εμένα το κινητό φορτίζει από το usb και ας είναι κλειστός.
Knowwhoyouare Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Αα μάλιστα ..ευχαριστω πολύ για τη χρήσιμη πληροφορία .
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Υπόψιν ότι για κάτι τέτοιο μπορεί να ευθύνονται και τα "θαυματουργά" win 8. Δε το έχω δει live, αλλά το έχω διαβάσει. just saying ...
RaphaelM Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 δεν ξερω πραγματικα τι να κανω.. μαλλον θα πρεπει να το ψαξω στο BIOS αλλα τι να κοιταξω?
NikosKallithea Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δες την παράγραφο (2.6.6 ΑPΜ) της μητρικής σου, μάλλον εκει πρέπει να είναι δεν ξερω πραγματικα τι να κανω.. μαλλον θα πρεπει να το ψαξω στο BIOS αλλα τι να κοιταξω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα