highspeed Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Έχω ένα αρχείο ήχου διάρκειας 1.30 λ. Με το nero και χρησιμοποιώντας την επιλογή overburning το έκαψα σε ένα cd 800 mb. Παίζει κανονικά στο cdplayer. Δοκίμασα να κάψω το cue αρχείο με το ashampoo burning ( το χώρισα σε 32 κομμάτια) αλλά το πρόγραμμα μου βγάζει την ένδειξη - πολλά δεδομένα, μη συμβατός δίσκος - ενώ όταν δοκιμάζω να κάψω ένα άλλο αρχείο cue, που προέρχεται από ένα μουσικό αρχείο 80 λ, με το ίδιο δισκάκι των 800 mb η εγγραφή γίνεται κανονικά. Μήπως η εικόνα δίσκου πρέπει να προέρχεται μόνο από αρχείο έως 80 λ. ή πρέπει να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις για να υπερβαίνει τα 80 λ; Ευχαριστώ!
parsifal Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Έλεγξες αν το Ashampoo υποστηρίζει overburning;
highspeed Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δε βλέπω να έχει τέτοια επιλογή. Δοκίμασα και με το nero που έχει επιλογή overburning στο μενού εικόνα δίσκου, αλλά κατά περίεργο τρόπο δε μου φορτώνει κανένα από τα αρχεία cue που έχω δημιουργήσει ( είτε από αρχείο 80 λ. ή 90 λ.) Μου βγάζει μήνυμα - αδυναμία μεταφόρτωσης, line 18 ή line 24.
highspeed Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μήπως γνωρίζει κανείς και μπορεί να βοηθήσει;
highspeed Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Το έχω δοκιμάσει. Δε μου φορτώνει τα αρχεία cue και γενικώς κανένα αρχείο. Μου βγάζει κάτι μηνύματα σφάλματος. ERROR: C:\Program Files (x86)\Burrrn\burrrn.toc:114: Illegal fraction field: 93 ERROR: ERROR: Cannot open audio file "E:/burrrn_temp/01_BEST GREEK SUMMER MUSIC PARTY 2014~1.wav": Invalid request code ERROR: C:\Program Files (x86)\Burrrn\burrrn.toc:130: Cannot determine length of track data specification. ΣΦΑΛΜΑ: C: \ Program Files (x86) \ Burrrn \ burrrn.toc: 114: Παράνομη πεδίο κλάσμα: 93 ΣΦΑΛΜΑ: ΣΦΑΛΜΑ: Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του αρχείου ήχου "E :/ burrrn_temp/01_BEST ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ MUSIC PARTY 2014 ~ 1.wav": Άκυρος κωδικός αιτήματος ΣΦΑΛΜΑ: C: \ Program Files (x86) \ Burrrn \ burrrn.toc: 130: Δεν μπορεί να προσδιορίσει το μήκος των προδιαγραφών των δεδομένων τροχιάς. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2014 από highspeed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα