Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Super πρόταση, ακόμα και η 5R ήταν εξαιρετικό body και η T δεν νομίζω ότι πρόσθεσε και πολλά με την Touch οθόνη.

Στην 6 σοβαρεύουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα φυσικά, αλλά ποιος έχει τα φράγκα...

Δημοσ.

Toσο παιζει και εξω, καλη τιμη μεν για Sony αλλά δεν βλεπω την πτωση στις τιμες που βλεπω στους ανταγωνιστες της (θα μπορουσε να ειναι και φθηνοτερη δηλαδη :) ).

Δημοσ.

Toσο παιζει και εξω, καλη τιμη μεν για Sony αλλά δεν βλεπω την πτωση στις τιμες που βλεπω στους ανταγωνιστες της (θα μπορουσε να ειναι και φθηνοτερη δηλαδη :) ).

για θέσε τους ανταγωνιστές να μαθαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι...

Δημοσ.

Δεν ειναι του παροντος, αλλά μπορεις να κοιταξεις προς samsung, fuji, canon για αρχη... (ισως και καμια pentax, δε ξερω, την nikon δεν την βαζω μεσα γιατι δεν γνωριζω αν εχει ανταγωνιστικο μοντελο, περα απο τα 2-3 πιο "φθηνα" που εχει).

Δημοσ.

δεν βλέπω κανένα μοντέλο από τις εταιρείες που ανέφερες όπου στα 400 ευρώ να προσφέρει περισσότερα...η μηχανή είναι vfm το μόνα αρνητικά που βρίσκω ως ασχετος ειναι ότι δεν έχει build in flash και ότι δεν έχει μεγάλη γκάμα φακών, αλλά άμα ήθελα πολλούς φακούς δεν θα επαιρνα τόσο φτηνή μηχανή...

Δημοσ.

Την έκανα παραγγελία από το Public χθες το βράδυ κατά τις 2. Ελπίζω να μην φάω άκυρο. Σε σχέση με την Samsung νομίζω ότι η Sony είναι λίγο καλύτερη αλλά έχουν και διαφορά στην τιμή και ας είναι σε προσφορά η Sony.

Δημοσ.

Super πρόταση, ακόμα και η 5R ήταν εξαιρετικό body και η T δεν νομίζω ότι πρόσθεσε και πολλά με την Touch οθόνη.

Στην 6 σοβαρεύουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα φυσικά, αλλά ποιος έχει τα φράγκα...

Και η 5r έχει touch. Η διαφορα ειναι το nfc
  • Like 1
Δημοσ.

[offtopic] Και η 5Ν έχει touch BTW. :)

H μόνη διαφορά της 5tl με την 5r είναι το NFC. Κατά τ' άλλα είναι ακριβώς τα ίδια σώματα.

Η 5n είναι αρκετά υποδεέστερη απο τις παραπάνω σε specs.

Δημοσ.

Offtopic Αλλα μηπως ξερει κανεις αν εχει μεγαλη διαφορα με την Samsung nx2000 που εχει το eshop στα 219?

Καλο διλημμα...

Ειναι δεδομενο πως θα βρισκοντε πολυ κοντα σε ποιοτητα,iso κτλ...

Το κολπο ειναι στον φακο, χωρις να εχω προσωπικη αποψη απο πρωτο χερι ,συζητιεται πως ο 20-50 της samsung συγκαταλεγετε στους "καλους" κιτ φακους και το αναποδο για τον 16-50 της sony.

Απο την αλλη θεωρω αρκετα "μη-wide"(δεν ξερω ποιος ειναι ο δοκιμος ορος..ισως short?) τα 20mm για κροπ σωματα και ιδιαιτερα αξιοποιησημα τα 16mm της sony.

Δημοσ.

http://www.multirama.gr/prod/foto-video/psifiakes-slr/sony-nex-5tl-kit-oss-16-50mm-mayro/prod4990048pp/

επόμενη τιμή στα 499 μία απο τις καλύτερες επιλογές σε αυτά τα λεφτά.

http://snapsort.com/compare/Sony-Alpha-A5000-vs-Sony-NEX-5T

μια σύγκριση με το ποιο καινούριο μοντέλο...

Εξαντλημενο πλεον στα 499 απο skroutz

Καλο διλημμα...

Ειναι δεδομενο πως θα βρισκοντε πολυ κοντα σε ποιοτητα,iso κτλ...

Το κολπο ειναι στον φακο, χωρις να εχω προσωπικη αποψη απο πρωτο χερι ,συζητιεται πως ο 20-50 της samsung συγκαταλεγετε στους "καλους" κιτ φακους και το αναποδο για τον 16-50 της sony.

Απο την αλλη θεωρω αρκετα "μη-wide"(δεν ξερω ποιος ειναι ο δοκιμος ορος..ισως short?) τα 20mm για κροπ σωματα και ιδιαιτερα αξιοποιησημα τα 16mm της sony.

Οτι review εχω δει απο εχθες το βραδυ ολα τις βγαζουν ισαξιες σαν μηχανες και σιγουρα η διαφορα των 180 και τωρα 280ευρω δεν ειναι αμελητεα ,ειναι ακομα ενας φακος extra.Αυριο θα παω να την δω και απο κοντα σε καποιο μαγαζι και βλεπουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...