killer76 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Προσπαθω να φτιάξω ένα position για να μπορώ να φορτώνω bannerakia sto header. Κάπου έιχα δει ένα οδηγό άψογο, αλλα δεν μπορώ να τον βρω με τίποτα ρε γαμωτο. Και βρήκα από διάφορα που θυμόμουν και από πιο παλιές ιστοσελίδες τα παρακάτω. Αλλά δεν εμφανίζεται τίποτα. Μέχρι στιγμής α) έβαλα στο fuction.php του θεματος τον παρακάτω κώδικα. register_sidebar(array( 'name' => 'topbanner', 'id' => 'topbanner', 'description' => 'Above Content', 'before_widget' => '<div id="%1$s" class="widget %2$s">', 'after_widget' => '</div></div>', 'before_title' => '<h3>', 'after_title' => '</h3>', )); β) έβαλα στο css του θέματος αυτό για να μπορώ να ελέγχο τις διαστάσεις κλπ. .topbannercss { padding: 0px 0px 0px 0px; float: left; margin-right: 0px; width: 150px; height: 100px; } γ) και στο header στο σημείο που θέλω έβαλα αυτό. <div class="topbanner"><ul> <?php if ( !dynamic_sidebar( 'topbanner' ) ) : ?> <?php endif; ?> </ul></div> Βλέπετε κάπου λάθος? Γιατί δεν εμφανίζετε τίποτα. (υποθέτω στο γ θα είναι το λάθος μαλλον αλλά τι?) Προσπαθω να φτιάξω ένα position για να μπορώ να φορτώνω bannerakia sto header. Κάπου έιχα δει ένα οδηγό άψογο, αλλα δεν μπορώ να τον βρω με τίποτα ρε γαμωτο. Και βρήκα από διάφορα που θυμόμουν και από πιο παλιές ιστοσελίδες τα παρακάτω. Αλλά δεν εμφανίζεται τίποτα. Μέχρι στιγμής α) έβαλα στο fuction.php του θεματος τον παρακάτω κώδικα. register_sidebar(array( 'name' => 'topbanner', 'id' => 'topbanner', 'description' => 'Above Content', 'before_widget' => '<div id="%1$s" class="widget %2$s">', 'after_widget' => '</div></div>', 'before_title' => '<h3>', 'after_title' => '</h3>', )); β) έβαλα στο css του θέματος αυτό για να μπορώ να ελέγχο τις διαστάσεις κλπ. .topbannercss { padding: 0px 0px 0px 0px; float: left; margin-right: 0px; width: 150px; height: 100px; } γ) και στο header στο σημείο που θέλω έβαλα αυτό. <div class="topbanner"><ul> <?php if ( !dynamic_sidebar( 'topbanner' ) ) : ?> <?php endif; ?> </ul></div> Βλέπετε κάπου λάθος? Γιατί δεν εμφανίζετε τίποτα. (υποθέτω στο γ θα είναι το λάθος μαλλον αλλά τι?) Edit: Παιδιά λύθηκε το πρόβλημα. Έχω φάει 10 ΄ώρες και το πρόβλημα ήταν μπρος στα μάτια μου. στο γ) επρεπε στο class να βάλω topbannercss.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα