Noex Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ! ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ LUMIA 930. ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΑΥΤΟ ΜΑΤΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΒΡΗΚΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ WIFI Κ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ! ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΜΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΙΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΦΟΡΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΜΕΡΙΑ!! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ? ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ? Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ?ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ? ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ Π ΕΙΧΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΖΕΣΤΕΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ! ΣΤΑ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΑ ΕΚΑΝΑ ΛΙΓΟ ΧΡΗΣΗ Κ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΛΙΓΟ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ!!
Unabomber Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Εχει θεμα με τις θερμοκρασιες οντως…… Τσεκαρε εδω , και αλλα παιδια το ιδιο λενε... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=388919
Noex Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 και τι κανω σε αυτην την περιπτωση Δεν ειδα καποιο σχολιο για θερμοκρασια παντως!
Unabomber Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μπορεις να το πας πισω (εφοσον το πηρες σημερα) και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να στο αλλαξουν με αλλο διοτι ζεσταινεται με το παραμικρο... Το φορτιζες οταν το χρησιμοποιουσες ? Παντως διαβασε προς τις τελευταιες σελιδες το λινκ που σου εστειλα. Επισης εχουν αναφερθει προβληματικες παρτιδες στην οθονη, προσεξε το και αυτο.
Noex Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Το βρηκα στην σελιδα 29!! Δν χρειζεται να απετησω κατι! το μαγαζι κ ο ιδιοκτητης ειναι πολυ σενεργασιμοι! δν θα υπαρξει κανενα προβλημα! ΣΕ ευχαριστωπολυ
Noex Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Έπρεπε εργοστασιακά να έχω περασμένη την έκδοση 8.1 cyan εγω παρόλα αυτά έχω ακόμα την 8.1 κ δν έχω κάποιο άλλο διαθέσιμο update *((
Unabomber Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Η 8.1 στα lumia λεγεται cyan, λογω καποιων extra χαρακτηριστικων που εχουν.... Την Cyan εχεις.... Πηγαινε ρυθμισεις-extras & info , εκει πρεπει να σου γραφει Cyan με μπλε γραμματα! Sent from my iPad using Insomnia
spyrossss Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Εγώ θα σου πρότεινα να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων,και να το πάρεις αργότερα που θα έχουν αποσυρθεί οι ελλατωματικές παρτίδες.
andrikakis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 τα lumia γενικοτερα ζεσταινονται λιγο παραπανω. Οταν το χρησιμοποιησεις για λιγη ωρα λογικο ειναι. Να το γυρισεις αν δεις ας πουμε οτι ζεσταινεται απο μονο του χωρις να το αγγιξεις. 1
Noex Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Αλλαξα το κινητο μου με νεα συσκευη κ οντως ζεστενεται λιγοτερο! με το που ανοιγα το wifi σε 3 λεπτα το κινητο επερνε φωτια απο την πισω πλευρα! τωρα ειναι καλυτερα ταπραγματα αλλα παλυ ζεστενεται υπερβολικα! θεωρω οτι ισως fixaristei με καποιο update.
sYn Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μην περιμένεις fix.. Το ίδιο πρόβλημα είχαν στο Icon (το αμερικάνικο 930). Εκεί το κυκλοφόρησαν από Φεβρουάριο και έχουν ακόμα προβλήματα στις θερμοκρασίες. Πάντως δες αν χρησιμοποιούν εφαρμογές στο παρασκήνιο τo wi-fi.
Noex Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Άλλη μια απορία που μου δημιουργήθηκε είναι γτ δεν φέρει ακουστικά όλο το πακέτο?καινούρια μαγκιά αυτό??
Peleus17 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δεν έχει ακουστικά μάλλον για να κρατήσουν λίγο χαμηλότερα την τιμή. Σε πολλά κινητά δεν δίνουν ακουστικά όπως για παράδειγμα Ζ1 και Ζ2 γιατί τα ακουστικά τους είναι υψηλής τεχνολογίας με Bass, noise cancellation και δεν συμμαζεύεται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα