thelos257 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Την καλησπερα μου σε ολους-ες σας δεν μενω Ελλαδα αλλα Κυπρο ομως εχω μια απορια ρε παιδια. Εκει στην Ελλαδα το δημοσιο ip address σας οσοι εισαστε στην Forthenet αλλαξει με καθε επαννεκινηση του Royter σας ; Πηρα τηλ τον παροχεα μου στην Κυπρο και μου ειπε οτι οταν θελω να αλλαξω το δημοσιο μ ip πρεπει να τους τηλεφωνω και θα μου το κανουν αυτοι πως γινεται αυτο ; Λογικα τα δυναμικα IP δεν πρεπει να ναι ελευθερα οπως στην Δανια Χιλη που αλλαζουν αυτοματα ; Εχω ακουσει οτι και η Cyta ελλαδας δινει dynamic ip address public ομως η cyta εδω στην Κυπρο δεν δινει γιατι ; Σας ευχαριστω παρα πολυ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 δες ποια είναι η τωρινή σου IP, κάνε restart το router και δες αν αλλάζει... αν όχι λογικά ισχύει αυτό που σου λένε... for the record κι η On Telecoms έδινε "static" σε όλους κι ας μην το είχε τσάμπα το πακέτο...
AiWaaa Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Και εγω στατικ εχω με την ον και δεν την πλερώ.. Αντε βγάλε ακρη
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 και η vivodi καποτε σου εδινε static και ας ειχες θεωρητικα dynamic.οποτε κατι παρομοιο μπορει να ισχυει και για εκει που εισαι.οτι ναι θεωρητικα εχεις dynamic αλλα στην πραξη για καποιο λογο σου δινουν παντα την ιδια. 1
thelos257 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 και η vivodi καποτε σου εδινε static και ας ειχες θεωρητικα dynamic.οποτε κατι παρομοιο μπορει να ισχυει και για εκει που εισαι.οτι ναι θεωρητικα εχεις dynamic αλλα στην πραξη για καποιο λογο σου δινουν παντα την ιδια. Γιατι ομως γινεται αυτο φιλε πουλινος ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 ανοιχτοχέρηδες ίσως...
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Γιατι ομως γινεται αυτο φιλε πουλινος ; πιστευω οτι ειναι στο πως εχει υλοποιηθει η ολη φαση.οτι ισως να ειναι πιο ευκολο πρακτικα να δινει καποιος την ιδια ip απο τα χρειαζεται να την αλλαζει.δεν το εχω ψαξει ποτε παραπανω.ειναι εξω απο τα νερα μου. ανοιχτοχέρηδες ίσως... δεν το θεωρω ανοιχτο χερηδες γιατι η vivodi λενε οτι εκοβε κατι Ports για να μην στησεις web server κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα