foutzos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα σε όλους Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ ένα συγκεκριμένο iframe ή script να το μετατρέψω σε εικόνα ώστε να την ανεβάσω σε δικό μου server και να μειώσω το χρόνο φόρτωσης του στοιχείου και ταυτόχρονα το χρόνο φόρτωσης της ιστοσελίδας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
cyclo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 τι ακριβώς εννοείς να μετατρέψεις ένα iframe ή script σε εικόνα; Υπάρχουν αρκετές τεχνικές για να βελτιώσεις την ταχύτητας της σελίδας. σε ποια σελίδα αναφέρεσαι; 1
slevinkelevra Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Ναι με μπερδεψες και μενα, αλλα ταυτοχρονα τωρα με τρωει η περιεργια. Γινε πιο συγκεκριμενος, εξηγησε πλιζ η δωσε ενα παραδειγμα
geomagas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Κι εγώ μπρδεύτηκα, ειδικά με το script. Με το iframe κατάλαβα ότι θέλεις να πάρεις ένα screenshot κάποιου url όπως θα το έκανε render ένας browser. Αν είναι έτσι, κάποτε είχα βρει το GrabzIt και μου έκανε τη δουλειά. Δεν ξέρω τι κάνει το online tool του (εγώ χρησιμοποιώ το api) αλλά πρέπει να πληρώσεις για να ξεφορτωθείς το watermark που σου βάζει.
foutzos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 πχ ο Stoiximan δίνει iframes για affiliate τα οποία είναι σχετικά βαριά. εκτός από screenshot μπορώ με κάποιο τρόπο να πάρω όλο το "flash" στοιχείο και να το μετατρέψω σε εικόνα η κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. @cyclo αν γνωρίζεις καλά το θέμα με το χρόνο φόρτωσης στείλε μου ένα pm αν έχεις χρόνο να βοηθήσεις η να μου προτείνεις κάποια πράγματα.
slevinkelevra Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Για flash διαφημιστικα banner μιλαμε? Δε ξερω αν εχεις "νομικο"-τυπικο κολλημα. Δηλαδη σε αφηνει ο stoiximan να βαλεις εικονες αντι για flash ή απαιτει να βαλεις αυτουσια τα flash οπως ειναι? Συνηθως αυτα δεν εχουν και πολυ μεγαλο μεγεθος επιτηδες, για να φορτωνουν γρηγορα. Και επισης, αν δεν κανω λαθος, αυτα δεν επηρεαζουν το χρονο φορτωσης της σελιδας σου, γιατι φορτωνουν απο αλλη πηγη (απο τον stixoiman) και οχι απο σενα. Αν κανω λαθος σε αυτο, καποιος που ξερει να με διορθωσει και να μου εξηγησει που κανω λαθος. Μην μπερδευουμε και τον foutzos. Ευχαριστω
cyclo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Συνηθως αυτα δεν εχουν και πολυ μεγαλο μεγεθος επιτηδες, για να φορτωνουν γρηγορα. Και επισης, αν δεν κανω λαθος, αυτα δεν επηρεαζουν το χρονο φορτωσης της σελιδας σου, γιατι φορτωνουν απο αλλη πηγη (απο τον stixoiman) και οχι απο σενα. Αν κανω λαθος σε αυτο, καποιος που ξερει να με διορθωσει και να μου εξηγησει που κανω λαθος. Μην μπερδευουμε και τον foutzos. Ευχαριστω Εξαρτάται από τον τρόπο υλοποίησης, από που φορτώνει, και με ποιο τρόπο φορτώνει. Σε κάθε περίπτωση είναι παραπάνω requests που επηρεάζουν το bottleneck του χρήστη.
slevinkelevra Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Σωστο κ αυτο, εγω βασιστηκα στην απλη λογικη οτι εχει φορτωσει το βασικο header και body της σελιδας, οποτε ο χρηστης μπορει να ξεκινησει να δουλευει. Τωρα αν στα side divs αργουν ακομα καποια διαφημιστικα flash ο χρηστης δεν πολυενδιαφερεται ειναι η αληθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα