EXPHARTION Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα. Ένας φίλος μου έχει steam account και θέλει να σβήσει οριστικά 2 παιχνίδια από το account του. Έτσι επειδή δεν ξέρει τίποτα από steam με έβαλε να ρωτήσω εγώ. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ.
infin1tyGR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Πες του να στείλει στην Υποστήριξη, αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα το κάνουν. Για ποιο λόγο να το θέλει όμως αυτό;
EXPHARTION Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δεν ξέρει τι να κάνει με την υποστήριξη. (Πως και τι) Θέλει να τα σβήσει επειδή δεν τα θέλει και δεν του αρέσουν. Του είπα να μου τα δείξει και είναι τα: Spiral Knights και Archeblade. Και έχει ένα achievement από το καθένα. Στο Spiral Knights μου είπε ότι ένας φίλος του ήθελε ένα item και για να το πάρει πρέπει να τον κάνει invite κάποιος που δεν έχει το παιχνίδι. Στον τότε χρόνο που έγινε. Έτσι νόμιζε ότι δεν θα έμπαινε το παιχνίδι στο account του αλλά... Γίνεται κάτι;
micos000 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να θέλει να τα βγάλει από το account του. Τι τον ενοχλούν;
EXPHARTION Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Επειδή δεν τα θέλει, και επιλέγει ότι του αρέσει. Και από τι είδα σε πολλά παιχνίδια εκτός ορισμένα και κάποια που δεν τα έχει παίξει καν. (πχ Prototype) Έχει περάσει και ξεκλειδώσει τα πάντα συν και τα achievements. Οπότε άλλος ένας λόγος που δεν τα θέλει είναι τα achievement. Συγκεκριμένα στο Spiral Knights έχουν αφαιρεθεί 6 ή 5 achievements επειδή αφαιρέθηκαν τα minerals στο παιχνίδι. Οπότε δεν θα μπορέσει να ολοκληρώσει τα achievements εκτός και αν κάνει update το steam. Αλλά τώρα, παίζει τα παιχνίδια για τα achievements; Μου φαίνεται ότι έχει μανία με τα achievements. Δηλαδή τα θέλει perfect. Τι να πω, δεν ξέρω.
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Στο steam forum παρουσιάζουν μια λύση (το post είναι από το 2012) όπως και σε πιο προσφατο reddit thread (η πρώτη απάντηση: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2813149 http://www.reddit.com/r/Steam/comments/23yo46/have_you_asked_steam_support_to_remove_a_game/ Ουσιαστικά επικοινωνείς με το support και γράφεις ξεκάθαρα και με ακρίβεια (στα ονόματα των παιχνιδιών) τι θέλεις να διαγραφεί, λόγο διαγραφής (και τουλάχιστον στο reddit post λέει να έχεις μέσα και τους αντίστοιχους όρους από το SSA (Steam Subscriber Agreement). Αναγνωρίζεις επίσης ότι δεν θα πάρεις κάποια επιστροφή χρημάτων. To post στο reddit έχει την παλιά αρίθμηση (και ενδεχομένως και κείμενο) για το section "TERM AND TERMINATION" (στην τρέχουσα SSA είναι το section "10") http://store.steampowered.com/subscriber_agreement/ Στα υπόψιν ότι μερικοί τίτλοι που ενεργοποιήθηκαν ταυτόχρονα μαζί με άλλους (κάποια bundles ενεργοποιούν μαζί ένα σύνολο από τίτλους), ενδεχομένως να μπορούν να αφαιρεθούν μόνο όλοι μαζί και όχι μεμονωμένα. Επίσης VAC bans δεν μπορούν να αναιρεθούν, αν αφαιρέσεις με αυτή τη διαδικασία ένα παιχνίδι στο οποίο έχεις ban και αργότερα το ξανα-αγοράσεις. Πάντως, μια εναλλακτική (συμβιβαστική) λύση είναι να μην αφαιρέσεις εντελώς τα παιχνίδια, αλλά να τα κρύψεις σε κάποια custom κατηγορία (πχ "GARBAGE") στη βιβλιοθήκη σου στο Steam (αν το θέμα είναι ότι δεν θέλεις να τα βλέπεις εκεί για κάποιο λόγο).
EXPHARTION Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι free to play. Και το ένα από τα 2 έχει στο account του. Απλά έχει ένα achievement από το καθένα στο μητρώο. Δεν τα έχει στο library. Γενικά διαλέγει ότι παιχνίδι του αρέσει και ότι διαλέγει προσπαθεί να το ολοκληρώνει. Και προφανώς αυτά τα 2 παιχνίδια από τι κατάλαβα δεν τα διάλεξε αυτός οπότε και θέλει να τα σβήσει. Εγώ μια γενική ερώτηση έχω: Αν σβήσεις ένα παιχνίδι, και το ίδιο και τα achievements επίσης θα μπορέσεις να το ξανά αγοράσεις; Θα υπάρχει το save data ή πάλι όλα από την αρχή; edit: Που θα πάει να επικοινωνήσει με το support; Τι θα πατήσει/κάνει διότι είναι λίγο άσχετος με το steam.
infin1tyGR Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Από εδώ θα ανοίξει ένα νέο λογαριασμό υποστήριξης και θα στείλει ticket σύμφωνα με τις υποδείξεις που έδωσε ο Praetorian. Δεν ξέρω όμως αν με την αφαίρεση του παιχνιδιού, θα αφαιρεθούν και τα achievements που έχει σε αυτό. Εγώ μια γενική ερώτηση έχω: Αν σβήσεις ένα παιχνίδι, και το ίδιο και τα achievements επίσης θα μπορέσεις να το ξανά αγοράσεις; Θα υπάρχει το save data ή πάλι όλα από την αρχή; Για τα saved games, εξαρτάται από το παιχνίδι, μερικά τα αποθηκεύουν στον υπολογιστή σου οπότε μπορείς να τα κρατήσεις. Αν δεν είναι εντελώς σίγουρος για κάποια διαγραφή (εκτός αυτών των 2 που μας είπες τα οποία είναι free-to-play) και σκέφτεται το ενδεχόμενο να τα ξαναγοράσει (γιατί refund δε νομίζω να πάρει αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος) ας μην μπει καν στον κόπο να παιδευτεί με όλη τη διαδικασία. Ας τα κρατήσει απλώς στο Library.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα