Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, επέστρεψα από 5ήμερες διακοπές και όταν πήγα να ανοίξω το πισι μου διαπίστωσα πως ενώ φαίνεται να λειτουργεί το μηχάνημα, δεν δίνει σήμα στην οθόνη. Μετά από 2-3 ρισταρτ παρατήρησα πως η μητρική δεν κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο κατά την εκκίνηση και δεν δίνει ρεύμα στο ποντίκι και στο πληκτρολόγιο. όλα τα άλλα φαίνονται οκ. Μου είπαν πως είχαν γίνει διακοπές ρεύματος στην περιοχή, αλλά το θεωρώ απίθανο να πειραχτηκε κάτι μιας και είχα κλείσει το ρεύμα τόσο από τον πύργο όσο και από το πολυμπριζο ασφαλείας στο οποίο είναι συνδεδεμένος.

ASSUS M4A77T/USB 3

ALLIED Tech 600w, SL-8600BTX

AMD PHENOM II x6

HYPER X DDR3 KINGSTON 2x2gb

GEFORCE GTX 650 Ti GIGABYTE

Δημοσ.

τα βιος ειναι βγαλε την μπαταρια και για 10λεπτα 15λεπτα δεν κανει κακο και το κουμπι του τροφοδοτικου στο οφφ οταν το κανεις αυτο

Δημοσ.

Πριν κανω αυτο με τη μπαταρια του bios, ειπα να  βγαλω τις ραμ μπας και υπηρχε εκει το θεμα. Οταν εβγαλα τη μια απο τις δυο δουλεψε κανονικα το πισι. Τελικα ενω στην αρχη μου φανηκε οτι το θεμα το ειχε μια συγκεκριμενη θυρα ραμ της μητρικης (μιας και οταν εβαζα τη μνημη σε αλλη δουλευε το πισι), κατεληξα να τις εχω και τις 2 μνημες στις θεσεις που τις ειχα και ολα δουλευουν οκ. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...