stathisgtr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Aδερφε μια χαρα ειναι η Αmd gaming.Μη τρελενεσαι και 6300 που εχω κατω του κατοσταρικου μια χαρα δουλευει.Μην το κανουμε θεμα amd vs intel εδω. 1
pnick Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Θέμα δεν το κάνουμε, αλλά και σύγκριση δεν υπάρχει. Σε budget 1500€ έχεις την επιλογή να πάς σε Intel, πώς να το κάνουμε; Σε άλλα budget χαμηλότερα σηκώνει συζήτηση. Εδώ τί να πείς;
stathisgtr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Καλα το ειπες.Σε μπατζετ 1500 ευρω οθονη των 150 ευρω δεν κολαει.
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 " Στο άλλο" φυσικά.. οι κάρτες είναι για ν'αλλαζουν οι μητρικές μένουν.. και για το μόνιτορ τα έχουμε πει πολλάκις ότι κάναμε όλοι,δεν ξεχειλίσαμε στην ποιότητα στο πρώτο μας μόνιτορ και πήγαμε στα 1440p όταν ήρθε η στιγμή, δεν κατάλαβα ποτέ κ αδυνατώ γιατί ένα LG Ips γύρω στα 180 είναι λίγο στα 1080p επειδή δεν έχει 4 usb 3 ? και όλα αυτά για Gaming ? τότε editing - σχεδιαστικά τι θα βάλουμε ? .. και πιο after sales ? ένας φίλος έχει στείλει πίσω ουκ ολίγα Dell για κιτρινίλες.. Gtx 760 και αναμονή maxwell όποιος θέλει να επενδύσει ας πάει στο χρηματιστήριο έχει καλύτερες πιθανότητες.. και για να μην νομίζει κανείς οτιδήποτε και 270x μου κάνει για Gaming.. πόσο μάλλον που ο TS έχει θέσει και θέμα sli/cf . 1
pnick Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 O καθένας έχει τις προτεραιότητές του. Εγώ των 150€ οθόνη ας πούμε δεν θα έβαζα (όπως και δεν έβαλα) αλλά των 200€ άνετα. Υπάρχει απόσταση μεταξύ των δύο ποσών αν το ψάξει κανείς στις οθόνες.
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Ωραία, να δώσει 300-350€ για μια BenQ αξιόλογη π.χ. https://www.skroutz.gr/s/4864373/BenQ-XL2420Z.htmlας πούμε. Και μετά άλλα 350-450€ για κάρτα γραφικών. Πάει το 700άρι μέσ' στο νερό. Και μετά θα αρχίσει να κόβει από το υπόλοιπο hardware για να μείνει μέσα στο budget. Σωστά; Από πού θα κόψει όμως; Είναι γνωστό από πού. Και μετά βλέπεις συνθέσεις των 1500€ με επεξεργαστή AMD. Και αναρωτιέσαι. Και σε πιό budget πρέπει να πάει σε Intel δηλαδή; Δεν πρόλαβα την παράθεση lol 1
stathisgtr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 O καθένας έχει τις προτεραιότητές του. Εγώ των 150€ οθόνη ας πούμε δεν θα έβαζα (όπως και δεν έβαλα) αλλά των 200€ άνετα. Υπάρχει απόσταση μεταξύ των δύο ποσών αν το ψάξει κανείς στις οθόνες. Kαλα τα λες τα 200 μαζι σου.Κοβει απο την 780 και παει σε 290 και το με το 50αρικο παιρνει την dell που ειναι κορυφη στην κατηγορια της.Τα ελαχιστα fps που θα χασει(που δεν νομιζω να χασει) θα τα παρει σε απολαυση.
pnick Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Kαλα τα λες τα 200 μαζι σου.Κοβει απο την 780 και παει σε 290 και το με το 50αρικο παιρνει την dell που ειναι κορυφη στην κατηγορια της.Τα ελαχιστα fps που θα χασει(που δεν νομιζω να χασει) θα τα παρει σε απολαυση. Στην σύνθεση την δική μου πάντως χώρεσα και 780 και dell U2414H.. Για take a look!
stathisgtr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Ωχ ναι τωρα το ειδα σορρυ.Αλλα γιατι κλειδωμενος cpu.Ασχετα αν λει οτι δεν θα ασχοληθει.Και εγω ελεγα.Και τωρα το μονο που κανω ειναι να δοκιμαζω multipliers και vcore.xaxaaxaaa.Ας εχει την δυνατοτητα για μετα.Αν δεις στην φορμα του στο ποσο εχει +-.Καπια ευρω πανω δεν πειραζει. 1
pnick Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Ωχ ναι τωρα το ειδα σορρυ.Αλλα γιατι κλειδωμενος cpu.Ασχετα αν λει οτι δεν θα ασχοληθει.Και εγω ελεγα.Και τωρα το μονο που κανω ειναι να δοκιμαζω multipliers και vcore.xaxaaxaaa.Ας εχει την δυνατοτητα για μετα.Αν δεις στην φορμα του στο ποσο εχει +-.Καπια ευρω πανω δεν πειραζει. Συμφωνώ απόλυτα. Με 50€ παραπάνω μπορεί να πάρει ξεκλείδωτο επεξεργαστή και καλή μητρική. Αλλά είναι και σεβαστό το όχι που λέει. Να προσπαθήσω να τον πείσω; Εγώ δεν το συνηθίζω.
Prospector8 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Ναι ας μας ξεκαθαρίσει ομως οτι δεν θελει να ασχοληθεί και με oc στα σιγουρα για να προχωρήσουμε σε τελικες συνθεσεις.. Αλλα μαλλον δεν θα γνωρίζει επίσης οτι με καρτες χρειαζεσαι και την αναλογη δυναμη απο το cpu.. Και ολα αυτα για τα 1080p..Φιλε Ts θα σου πρότεινα να αφήσεις τα slia/cfia και να πας σε μονη λυση οπου θα σου ειναι υπεραρκετή στην αναλυση σου, γλυτωνοντας ετσι τα οποια προβληματα που θα βγαλει μελλοντικα η διπλη λυση.. Btw στα λεφτα που βαζετε για την gtx 780 παιζει πλεων η R9 290Χ, που ειναι ενα σκαλι καλυτερη.. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Σήμερα κυκλοφόρησε και αυτό πάντως > http://videocardz.com/51117/exclusive-nvidia-geforce-gtx-880-released-september
Millennium Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Καλα το ειπες.Σε μπατζετ 1500 ευρω οθονη των 150 ευρω δεν κολαει. Ούτε και σε πολύ μικρότερα. Σήμερα κυκλοφόρησε και αυτό πάντως > http://videocardz.com/51117/exclusive-nvidia-geforce-gtx-880-released-september http://www.insomnia.gr/topic/510071-maxwell-aka-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%83-%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BE%CE%B7-2014/page-32?do=findComment&comment=53364347
Ακραίος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδιά να πω κάτι και αν δεν κατάλαβα καλά διορθώστε με. Ο TS στην φόρμα γράφει ότι υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να κάνει Crossfire / SLI όχι ότι θέλει από την αρχή 2 κάρτες γραφικών. Οπότε ποιος ο λόγος να πάει σε 2 μικρές από την αρχή? Βάζει μια 780/290x και αργότερα άλλη μία αν δεν του φτάνει. Όπως είπα και πριν αν κάνω λάθος 1000 συγνώμη. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2014 από Ακραίος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα