alex52 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Σκέφτομαι να πουλησω το Nexus 5 και να αγορασω καποιο νέο κινιτο. Θελω να παρω το LG G3 ,με το nexus 5 είμαι παρα πολύ ευχαριστημένος είναι πολύ γρηγορο κτλπ απλως το βαρεθηκα και θελω να παρω νεα συσκευη. Θα ηθελα να μου πειτε καποιες ανωτερες από το nexus 5 ,επισης σκέφτομαι και σοβαρα να ανταλλαξω το nexus 5 με ένα lg g2 αξιζει είναι καλυτερο η να κατσω με το nexus 5;
kataramenos32 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Σκέφτομαι να πουλησω το Nexus 5 και να αγορασω καποιο νέο κινιτο. Θελω να παρω το LG G3 ,με το nexus 5 είμαι παρα πολύ ευχαριστημένος είναι πολύ γρηγορο κτλπ απλως το βαρεθηκα και θελω να παρω νεα συσκευη. Θα ηθελα να μου πειτε καποιες ανωτερες από το nexus 5 ,επισης σκέφτομαι και σοβαρα να ανταλλαξω το nexus 5 με ένα lg g2 αξιζει είναι καλυτερο η να κατσω με το nexus 5; Αν θες δοκιμασε και το G2.Σε θεμα καμερας και αυτονομιας ειναι αρκετα καλυτερο
Grey Warden Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Σαν ανταλλαγή με το G2 ίσως αξίζει. Από την άλλη πως γίνεται να βαρεθείς μια συσκευή android; Άλλαξε Launchers, εικονίδια, wallpapers, βάλε εφαρμογές από άλλες εταιρείες (πχ εγώ έβαλα χθες τον music player της Huawei). Για να μην πω να δοκιμάσεις φλασαρίσματα αφού έχεις και Nexus. Πάντως αγορά νέας συσκευής από την στιγμή που έχεις Nexus 5 αξίζει μόνο αν σου περισσεύουν.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 αν εχεις τη δυνατοτητα και σε ψηνει η αγορα απ' το εξωτερικο, δες και το Xioami Mi4 αλλα και το One+.
alex52 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 αν εχεις τη δυνατοτητα και σε ψηνει η αγορα απ' το εξωτερικο, δες και το Xioami Mi4 αλλα και το One+. Μου αρεσουν αυτές οι συσκευες αλλα λιγο το support με φοβιζει. Γενικα μου αρεσει πολύ το nexus 5 ,απλως θελω να αλλαζω συσκευες για να δοκιμαζω και τις αλλες συσκευες. πχ αυτό το HTC ONE M8 θα το ηθελα να το αποκτησω καποια στιγμη γιατι φαινετε καταπληκτικο
Σαϊνόμπι Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μου αρεσουν αυτές οι συσκευες αλλα λιγο το support με φοβιζει. Γενικα μου αρεσει πολύ το nexus 5 ,απλως θελω να αλλαζω συσκευες για να δοκιμαζω και τις αλλες συσκευες. πχ αυτό το HTC ONE M8 θα το ηθελα να το αποκτησω καποια στιγμη γιατι φαινετε καταπληκτικο support απο xda εννοεις?
StigmaX Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να αλλάξεις τηλέφωνο. Ο μόνος λόγος να πας σε g2 είναι η μπαταρία, αλλά χάνεις το μαμά Android, θυσία που εγώ προσωπικά δεν θα έκανα σε καμία περίπτωση. Όσο για την νέα γενιά που κυκλοφόρησε τώρα, οι διαφορές είναι πολύ μικρές για να δικαιολογήσουν αλλαγή συσκευής. Καλύτερα περίμενε μερικούς μήνες να δεις τι θα βγει με τους 805 όπου και η διαφορά στην απόδοση θα είναι λογικά αισθητή. 1
torcedor64 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Συμφωνώ με το HTC One M8. Το πήρα σε Gunmetal και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Γρήγορο και η κάμερα δεν παίζετε. Μου ήρθε στο σπίτι με αντικαταβολή από το www.imobile4you.gr Τσέκαρε το και θα με θυμηθείς!!! http://www.imobile4you.gr/el/smartphones/htc-one-m8-detail.html
eddie1996 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Συμφωνώ με το HTC One M8. Το πήρα σε Gunmetal και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Γρήγορο και η κάμερα δεν παίζετε. Μου ήρθε στο σπίτι με αντικαταβολή από το www.imobile4you.gr Τσέκαρε το και θα με θυμηθείς!!! http://www.imobile4you.gr/el/smartphones/htc-one-m8-detail.html Βασικά αυτό που λες στο σκρουτζ κάνει 525 ευρώ το χρώμα που λέει και είναι μαζί με τα μεταφορικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα